- Poruka
- 203.476
To ti je šansa, pored torte!сарма није јело то је стил живота
а на ту тему немам шта да додам, но да се слажем
бај д веј, опасно добру сарму правим![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je šansa, pored torte!сарма није јело то је стил живота
а на ту тему немам шта да додам, но да се слажем
бај д веј, опасно добру сарму правим![]()

за шта?!To ti je šansa, pored torte!![]()

Ni ja nisam nešto rad da otvaram teme. Ni na jednom glasanju nisam učestvovao. Volim, bre, da se zezam i zato volim dobru ekipu koja ne smara i kukumavči. I ovde ima takih.Ja sam čudno inertna po tom pitanju
Imam za deset godina na Krsti jednocifren broj orvorenih tema

Znaš ti dobro.за шта?!![]()

Ni ja nisam nešto rad da otvaram teme. Ni na jednom glasanju nisam učestvovao. Volim, bre, da se zezam i zato volim dobru ekipu koja ne smara i kukumavči. I ovde ima takih.![]()

знам да мене нејма у ову простопроширенусложеницуNi ja nisam nešto rad da otvaram teme. Ni na jednom glasanju nisam učestvovao. Volim, bre, da se zezam i zato volim dobru ekipu koja ne smara i kukumavči. I ovde ima takih.![]()

Hej, ne skrnavi tu svetu simbiozu, kakva sarma od slatkog kupusa, tačno ću se samoubijem sad?!Kad smo kpd sarmi, ja više volim od slatkog nego od kiselog kupusa
Od kiselog najviše volim salatu
Mada i od običnog
Zanimljivo je da presan kupus leči stomak a od kuvanog se nadima

UkusnaHej, ne skrnavi tu svetu simbiozu, kakva sarma od slatkog kupusa, tačno ću se samoubijem sad?!![]()
Ima, ima, nemo se sad ovde cenjkamo ko mladu da kupujemo.знам да мене нејма у ову простопроширенусложеницу
неки смо само ради шале, шеге и комике туј ... ал ко мене шта пита![]()

мсм да само мени не прија тај пресан купус ....Kad smo kpd sarmi, ja više volim od slatkog nego od kiselog kupusa
Od kiselog najviše volim salatu
Mada i od običnog
Zanimljivo je da presan kupus leči stomak a od kuvanog se nadima
To je neko meso zavijeno u kupus, to nije sarma! Možda je ukusno, al' nije SARMA!Ukusna

Mora paprika u salatuмсм да само мени не прија тај пресан купус ....
једино могу кисели и као салату, рибанац и као сарму
још ако на салату турим озго туцанупапричку иххххх
сестра је правила јесенас, онако била је баш блага...Ukusna
немаш ти ђенге за туј куповинуIma, ima, nemo se sad ovde cenjkamo ko mladu da kupujemo.![]()

DobroTo je neko meso zavijeno u kupus, to nije sarma! Možda je ukusno, al' nije SARMA!![]()
Valjda ne volim prekiseloсестра је правила јесенас, онако била је баш блага...
требају листови да се оперу од соли и киселине и да се што дуже куваValjda ne volim prekiselo
Al to zavisi od kupusa
to pod hitno da promeniš i da počneš da otvaraš gde ja moderišem, hahaJa sam čudno inertna po tom pitanju
Imam za deset godina na Krsti jednocifren broj orvorenih tema
тачно га и видим ка једну доообријаноподебелусармицуDobro
Postoji Supermen a ti si Sarmamen

Ima, ali nekada se takva informacija zatrpa u staroj temi pa je bolje krenuti novom. To je do člana da vidi ako tema nije bila dugo aktivna onda krenuti sa novom.Зар нема теме Хомеопатија?!
Флоритерапија?!
Samo ne previše, treba naći pravu meru.требају листови да се оперу од соли и киселине и да се што дуже кува
а да се не распадне
и наравно тражи кисели купус масно па малкок сланинице, малко буткице ил коленницу и тако
онда је сарма сарметина
Ti bi me pojela?тачно га и видим ка једну доообријаноподебелусармицу![]()