Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam jednom, nešto za protiv alergije na ambroziju, sećaš se da imam neku malu reakciju ali dovoljnu da nervira. Ništa dok mi nisu dali neke kapi koje naprskam u nos kad ustenem tih mesec dana i rešeno. Te kuglice (bez dobacivanja) ništa. šta ću. :(
можда је требало пре да буде на пумпицу а не куглица :roll:

Jesam jednom, nešto za protiv alergije na ambroziju, sećaš se da imam neku malu reakciju ali dovoljnu da nervira. Ništa dok mi nisu dali neke kapi koje naprskam u nos kad ustenem tih mesec dana i rešeno. Te kuglice (bez dobacivanja) ništa. šta ću. :(
Ima mnogo vrsta homeopatskih lekova
Ne deluju na sve isto
I ko što Wuka kaže,uradi se profil svakog pacijenta

Ovo je sastav Cinabsina
Delovanje pojedinačnih komponenti:

Cinabarit
Cinabarit (cinabarit, prirodni mineral) brzo i efikasno rešava akutne upale nazofaringsa i sinusa, omogućava lakše nazalno disanje.

kanatska_zutika
Kanadska žutika
(Hydrastis canadensis) zeljasta biljka, čiji se ekstrakt u homeopatiji koristi u lečenju sinuzitisa sa naglašenom čeonom glavoboljom.

Kalijum_bihromat
Kalijum bihromat
(Kalii bichromicum, mineral) odlično sredstvo kod hroničnih sinuzitisa. Podstiče izbacivanje gustog sekreta iz nosa, smanjuje osećaj pritiska u čeonom predelu i glavobolju.

Echinacea
Ehinacea
(Echinacea angustifolia) pored toga što jača imuni sistem, ova biljka blagotvorno deluje na upalu sluznice nosa i disajnih puteva i smanjuje slivanje sekreta u grlo i ždrelo.
to u Alternativnu medicinu da staviš (otvoriš temu)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back