Lancier
Elita
- Poruka
- 15.139
Doduše, ne baš u preseku, al prihvatam...Nisam ja to pravila, ne umem ništa precizno a hranljivo da stvorim
Al zato na netu ima ko ume
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doduše, ne baš u preseku, al prihvatam...Nisam ja to pravila, ne umem ništa precizno a hranljivo da stvorim
Al zato na netu ima ko ume
![]()
![]()

Da dobro si cuoNezamenjiva?![]()
Naravski sve najboljse...Ja sam završio sa kinezom pre nedelju dana, pa videćemo šta će da bude...

Odavno,odavno, još u jednom alternativnom časopisu,izneta je tvrdnja da su Zagor i Čiko gay parDva mušjarca koji žive sami u močvari?![]()
ко каже да оћеМ, м?!Ju, pa kakoš se udaš tako?![]()
све знам ал ич не знамA jel' znaš da kuvaš i mažeš torte? To ti je šansa.![]()

само муљајNe znam za va , ali ja jedem jagode sa šlagom.![]()

значи сад само специјалитети за клопицуJa sam završio sa kinezom pre nedelju dana, pa videćemo šta će da bude...

Moraš, makar na silu...ко каже да оћеМ, м?!

Možda ne tepa njemu?Odavno,odavno, još u jednom alternativnom časopisu,izneta je tvrdnja da su Zagor i Čiko gay par
Naročito što Zagor nema devojku, ne reaguje na žene i stalno tepa Čiku: "Maleni moj, debeljko moj"![]()

Prvo da naučiš kekas tortu. To mi mladići najvoilimo!све знам ал ич не знам
ка права баабдевојка![]()
ништа на силу, ц и јоЦкMoraš, makar na silu...![]()

боље паленту за вас младићеPrvo da naučiš kekas tortu. To mi mladići najvoilimo!

Mmmm, može!боље паленту за вас младиће![]()
аха значи и гриз је омиљено јелоMmmm, može!

I čokolino i medolino!аха значи и гриз је омиљено јело![]()

Pa ako tepa svom vršnjaku, maleni moj i nije neko tepanjeMožda ne tepa njemu?![]()
Evo sad se postideh, napisala reč erot... uh, uh...Izvinjavam se na upadu
Ukoliko zelite inspirativne momente citajuci erotske price nasih dragih saputnika ovoga delica sveta...malo ceznje i zudnje...poglede u vrelinu duse...
Mozete da glasate danas do 21h
https://forum.krstarica.com/threads/glasanje-na-temu-erotska-prica.921433/

Meni to dosadnoEvo sad se postideh, napisala reč erot... uh, uh...![]()
Znam i ja više volim keks od erotike.Meni to dosadno
Ja to volim samo in vivoZnam i ja više volim keks od erotike.