- Poruka
- 201.334
Društvo, dosta je bilo jutarnjeg kuckanja i sedenja u boksericama, odoh sa se obučem pa malo do mojih na kafu. Naravno i kevin ručak, ipak je to najbolje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па дал је реалноIsta priča.![]()
Леп дан мамино мезимчеDruštvo, dosta je bilo jutarnjeg kuckanja i sedenja u boksericama, odoh sa se obučem pa malo do mojih na kafu. Naravno i kevin ručak, ipak je to najbolje.![]()
Znaš koja je najveća pohvala za jedno fino žemsko?Леп дан мамино мезимче![]()
апсолутно то разумем!!!Znaš koja je najveća pohvala za jedno fino žemsko?
Kad joj kažeš: jao pa ti kuvaš skoro kao moja majka!![]()
нећем да љубоморкам пошто шјутра правимKafa i mamine vanilice, mmmmmm
Sutra... taman da izjedem sve ove danas pa me eto.нећем да љубоморкам пошто шјутра правим
данаске неке леденекоцкице с мећаву несташе![]()
Drugi put da najavis kad se prave!нећем да љубоморкам пошто шјутра правим
данаске неке леденекоцкице с мећаву несташе![]()
Da stanes u red iza, od tebe covek ne moz` ni da priviri gde su kolaci.Sutra... taman da izjedem sve ove danas pa me eto.![]()
Ko pre devojci njegovi kolači, ma jes' ti slušao nekad narodne umutvorine?Da stanes u red iza, od tebe covek ne moz` ni da priviri gde su kolaci.![]()
Kasno MaRko na Kosovo stiže...Drugi put da najavis kad se prave!![]()
ти само рекни кад и торту ће правимDrugi put da najavis kad se prave!![]()
сви сте добродошли ал само ако ми успејуSutra... taman da izjedem sve ove danas pa me eto.![]()
рекни му да знае ко ођенак брке носиDa stanes u red iza, od tebe covek ne moz` ni da priviri gde su kolaci.![]()
Čekaj, ne piši, samo da nešto napišem MrNoju, pa da on ne dođe... samo malo...сви сте добродошли ал само ако ми успеју![]()
касно си се за муштулук сетиоKo pre devojci njegovi kolači, ma jes' ti slušao nekad narodne umutvorine?![]()
Ma kakav muštuluk, meni dovoljni kolači? Valjda?касно си се за муштулук сетио![]()
Oh napokon, sad si kompletna žena!еве омутавела сам![]()
Jel' može od vanilica?од блата ће ме правиш![]()
Ti pravis tortuČekaj, ne piši, samo da nešto napišem MrNoju, pa da on ne dođe... samo malo...![]()