Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
изгледа да баш тешко учимLako je meni zadirkivati kad sam se samo jednom cafe-nasukao![]()

ма нема везе што сад пијем кафу искључивом мимо компа ал
3Х је 3Х

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
изгледа да баш тешко учимLako je meni zadirkivati kad sam se samo jednom cafe-nasukao![]()
Meni majka iz to razloga govori da imam"šuplje ruke" a muž da imam pipkeJojj Wuko,nek te utesi da nam se mnogima desilo isto...kad bi sve da nam je pri ruci![]()
Meni nije.Jojj Wuko,nek te utesi da nam se mnogima desilo isto...kad bi sve da nam je pri ruci![]()
Hmmm, majka... ruke... šuplje... muž... vidim neki problem u ovoj rečenici, ja bih to bolje sastavio. Kad bih smeo a da me Gata ne nalupa.Meni majka iz to razloga govori da imam"šuplje ruke" a muž da imam pipke
Ajde slobodno, bolećiva sam na tebeHmmm, majka... ruke... šuplje... muž... vidim neki problem u ovoj rečenici, ja bih to bolje sastavio. Kad bih smeo a da me Gata ne nalupa.![]()
Oboje se slažu da je osim ruku i glavaLako je kad ti majka kaže šta ti je šuplje, hajde nek' muž kaže.![]()
с тим да сам ја непоправљиваJojj Wuko,nek te utesi da nam se mnogima desilo isto...kad bi sve da nam je pri ruci![]()
Naravno, pa žensko si.с тим да сам ја непоправљива![]()
аух да сам знала да слиЧкам@Wuka vidi kako izgleda dizajniranje jednog dobrog proizvoda, sve faze
Pogledajte prilog 885674
Pogledajte prilog 885675
Pogledajte prilog 885676
![]()
си сигуран?!Naravno, pa žensko si.![]()
Il' da ti verujem il' da proverim?си сигуран?!![]()
шта год да напишем ти рече да не верујеш на речIl' da ti verujem il' da proverim?![]()
еве ћу те сад пофалим
да те фине и мирне су најбољШеOvakve su najbolje, znaš kako su dobre, fine, mirne, čim umočim ruku dođu na istu, maze se i najbitnije, ćute.
Oh, čekaj, jel' ja to još o kozicama?
Znaš samo kakav...данаске падо снег у новобеоградско село
код нас на врачару сијало сунце и ишли на сунчање![]()