- Poruka
- 112.265
ništa gore od tankosave ili ako je tanka a gorka, nekad smo to zvali " crnački znoj"Neee....moram da stavim malčice šećera...ali jaku ,,,mora da bude jaka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa gore od tankosave ili ako je tanka a gorka, nekad smo to zvali " crnački znoj"Neee....moram da stavim malčice šećera...ali jaku ,,,mora da bude jaka...
Prelepi su fildžani...Šteta što su tako maleni ...zapreminski...Nekad se ta sa ratlukom pila iz fildžana
I nije se dodavao šećer u vodu već se kockica umakala u kahvu
![]()
Klistir-kafa.ništa gore od tankosave
eno sam dopunila sećanjimaKlistir-kafa.
Pa njihov običaj je da se skuva veliki ibrik kafe i da se stalno doliva u fildžan,po srkut da imaPrelepi su fildžani...Šteta što su tako maleni ...zapreminski...
Znam...Samo što mi ne pijemo tako....Pa njihov običaj je da se skuva veliki ibrik kafe i da se stalno doliva u fildžan,po srkut da ima
Ja sam uglavnom preferirala šoljetine- tzv nokšireZnam...Samo što mi ne pijemo tako....
Pa ništa, onda jedino da te ubijemo?ti pretpostavljam piješ bez šećera?
Takva je najzdravija, jedino kafa bez ikakvih dodataka može da ispolji antioksidantsko delovanje
Mada ja ne mogu gorku da me ubiješ!
ubi me!Pa ništa, onda jedino da te ubijemo?![]()
Ne diraj mi mamu!Pa ništa, onda jedino da te ubijemo?![]()
Ja sam poslom bio par puta u Istanbulu i obišao dosta restorana i kafića... kafe jedva da ima, ali zato što tuku odličan turski čaj, donesu u velikom bokalu vrelu vodu i koncnetrat čaja, pa ti sam razređuj po ukusu, a piju iz staklenih šolja, kao malo veći fildžani.Pa njihov običaj je da se skuva veliki ibrik kafe i da se stalno doliva u fildžan,po srkut da ima
Imam ja koralja da me zaštete od vas veštičara, ha!ubi me!
Vratiću se sa prvim punim mesecom i lupati lancima i tužno hučati
Hint- može da me smiri jednino jaka slatka kafa uz tri ratluka
Uuuu, što bih je ja dirao da samo znaš...Ne diraj mi mamu!
znamJa sam poslom bio par puta u Istanbulu i obišao dosta restorana i kafića... kafe jedva da ima, ali zato što tuku odličan turski čaj, donesu u velikom bokalu vrelu vodu i koncnetratz čaja, pa ti sam razređuj po ukusu, a piju iz staklenih šolja, kao malo veći fildžani.
mamino srce!Ne diraj mi mamu!
ima odličan dokumentarni film o turskom roku,radio Fatih AkimJaoo kad se setim kako je bilo lepo, sedim u kafiću na obali bosforskog moreuza, pijem neko piće i gledam preko puta u Aziju. Sad mi ostalo d atako sedim na obali Save, nije loše, ali ipak...![]()
даклеМ пијаЧаркеSamo ako su s pijace, nećemo skupo u kafani.