- Poruka
- 95.553
Jutro..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmmmm, čokoLada.![]()
Ko ne voli kolac moze cokoLadu...
Ja više volim neke "suve" kolačiće uz kafu.Da li se vama slažu slatkiši i kafa?
Ono kao piješ kafu i jedeš neku čokoladnu tortu...
Ja bih crkla....![]()
meni idu kafa i čokoladaDa li se vama slažu slatkiši i kafa?
Ono kao piješ kafu i jedeš neku čokoladnu tortu...
Ja bih crkla....![]()
Kafa bez šećera jeste kafa, ostalo su neke šećerne tečnosti.Da ali ima ih vise sto vole.Ja posto pijem gorku kafu,caj bez secera ili meda ,ne ne bih mogla...ali kao neku vrstu uzine,cokoladu ili kolac ,sa zadovoljstvom ,recimo šamponjezeHoces nesto slano da gricnes ili samo za sada kaficu
Ima kafana gde još uvek dobiješ ratluk uz kafu, baš smo je u ovoj kafani spominjali @Mr No i ja.meni idu kafa i čokolada
Uostalom, nekad se u kafeterijama dobijao ratluk uz kafu a sad keksić
Da, mi koji imamo ukusa pijemo bez šećera.To je apsolutno stvar ukusa
Nema pravila
misliš vi što mislite da je ste etaloni za sveDa, mi koji imamo ukusa pijemo bez šećera.![]()
sad sam htela to da kažem!Evo draga moja Gato, u ovoj kafani neću da te nerviram i provociram, evo majke mi.
Može samo malo?![]()
Da nas neko sa strane posmatra pomislio bi da se ne volimo, kad ono totalno suprotno.sad sam htela to da kažem!
I ja se trudim da ti ne lupam bubotke ovde
Poplašiće se ljudi i neće nam veeovati da smo stari drugari koji se tako čašćavaju
za naslovnu?Drugari, odoh ja da popijem nesić, sad će da mi dođe fotograf da nešto završimo, mora se ginuti za engleze.![]()
Da nas neko sa strane posmatra pomislio bi da se ne volimo, kad ono totalno suprotno.![]()
mislim da još ponegde to postojiDa,a cula sam da je ranije bilo normalno u svakoj pa i najmanjoj kafanici dobiti kocku dve rahatluka...nekad sa ukusom ruze nekad sa orasima...zao mi je nisam se sretala sa tim obicajem...uh...uvek kasnim,eto i sa rodjenjem..![]()
Dovoljna je kafa , hvala....Već sam grickala....nokte....Da ali ima ih vise sto vole.Ja posto pijem gorku kafu,caj bez secera ili meda ,ne ne bih mogla...ali kao neku vrstu uzine,cokoladu ili kolac ,sa zadovoljstvom ,recimo šamponjezeHoces nesto slano da gricnes ili samo za sada kaficu
ti pretpostavljam piješ bez šećera?Dovoljna je kafa , hvala....Već sam grickala....nokte....![]()
Neee....moram da stavim malčice šećera...ali jaku ,,,mora da bude jaka...ti pretpostavljam piješ bez šećera?
Takva je najzdravija, jedino kafa bez ikakvih dodataka može da ispolji antioksidantsko delovanje
Mada ja ne mogu gorku da me ubiješ!