NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema sad kad je zamirisalo cvecke..Nema šta da te plaši..![]()
Jel si se povredila?kuku,ne propustas ,a ja tuzna neizbezno jer ne mogu od kolenca ha ha ha
Klimatizujemo se i opet cure znojovi.Dobar dan
el se ladite dizajnerčići![]()
jeste vec podosta ima a nedavno sam opet iz cista mira ljosnula,pa nabijam i uvek to desno koleno,ko blesaava,al proci ce...u pocetku me pece posle zakoci ponekad..cuti mila,ima strasnije,ne kukam ja...Jel si se povredila?
Koleno, kazes.jeste vec podosta ima a nedavno sam opet iz cista mira ljosnula,pa nabijam i uvek to desno koleno,ko blesaava,al proci ce...u pocetku me pece posle zakoci ponekad..cuti mila,ima strasnije,ne kukam ja...![]()
eeesad imam razlog zaa duplu porciju ima nade i za meneDobar dan
el se ladite dizajnerčići![]()
yes,kako ti na vrucinstini sa sve pivcem?Koleno, kazes.![]()
Hibernacijayes,kako ti na vrucinstini sa sve pivcem?
Moze. Ali tek kad resis koleno.moram da naucim...
Ima odlična biljka za koštano mišićne povrede, zove se gavez!jeste vec podosta ima a nedavno sam opet iz cista mira ljosnula,pa nabijam i uvek to desno koleno,ko blesaava,al proci ce...u pocetku me pece posle zakoci ponekad..cuti mila,ima strasnije,ne kukam ja...![]()
Pa kad je veštak ladno… mora da curka s sviju stranaKlimatizujemo se i opet cure znojovi.![]()
zasto tek onda,to mi traje...Moze. Ali tek kad resis koleno.
pokusavam pod slabim pritiskom ali ni total hladan tus bas ne spasava na duzeDobro veče dizajnerčići
ladite li se![]()
a asfalt smrdi ko topljena smolaE tako, ispratih pomorske putnike i ostah da soliram na +45C u julskomBeogradu![]()