- Poruka
- 201.928
Odoh ja da se tučem sa komarcima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre će biti da je zaspao?А мислим да се наљутио![]()

Комарници? Раид за у струју?Odoh ja da se tučem sa komarcima.
Navučeni komarnici na svim prozorima, mora da se provuku negde preko terase. Imam to za u struju, ću se utaknem.Комарници? Раид за у струју?
Ај, срећно!
Ma gledam neku seriju mesecima. Zaglavio na 8 epozodi vec par nedelja. Baksuzna, zaspim uvek na istoj sceniHoćeš da te neko od nas budnih odraslih ušuška?![]()
Jesi probala uz banderu?А иди у кревет, немој уз бандеру.
Koju?Ma gledam neku seriju mesecima. Zaglavio na 8 epozodi vec par nedelja. Baksuzna, zaspim uvek na istoj sceni
Јао, тако сам ја неки руски филм.. неколико ноћи пустим и заспим. Онда сам га преко дана одгледала. Да ме не нервира.Ma gledam neku seriju mesecima. Zaglavio na 8 epozodi vec par nedelja. Baksuzna, zaspim uvek na istoj sceni
Vikings
Pustio danas bas da je nekako odgledam, kad me zove drug i pita jel gledam Djokovica. Verovatno cu i nocas zaspati kad izvlace brodove iz reke...znam sve napametЈао, тако сам ја неки руски филм.. неколико ноћи пустим и заспим. Онда сам га преко дана одгледала. Да ме не нервира.

Još uvek je dan, nije se valjda tebi već smrklo?

Није, само је сунце зашло. А за мене дан завршен.Još uvek je dan, nije se valjda tebi već smrklo?![]()
Е на тебе сам мислила кад сам фоткала.Bravo Nato, kakva divna slika!!!!!!!!!!!!!!!!
Е на тебе сам мислила кад сам фоткала.
Севнула муња кроз облаке, али нисам стигла да ухватим. Други пут, олују само за тебе.![]()