Jel ovo "Opstanak" ili Atelje?Kad nemaš sa svoje pojilice,pojiš se sa tuđe..ali nije
slatko kao svoje..Negdeeee u tuđiniii pogled mi se guuuubi..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo "Opstanak" ili Atelje?Kad nemaš sa svoje pojilice,pojiš se sa tuđe..ali nije
slatko kao svoje..Negdeeee u tuđiniii pogled mi se guuuubi..![]()
Nije nego "Odlazak" Atelje menja gazdu..Jel ovo "Opstanak" ili Atelje?
Nisi ti više?Nije nego "Odlazak" Atelje menja gazdu..
Šta bi? Kako?Nije nego "Odlazak" Atelje menja gazdu..
Trik pitanje..Će vidimoNisi ti više?
Ko nam dolazi?

Ma nem' frke..ukrcavanjeKo neka (tončći) provala oblaka me pogodila ova vest da nam gazdarica ide
Cccc
Kad bi bog daoSad kad se pojavi @Neprilagođena sva u zeleno dizajnirana..![]()
Kada je ugovorena izmena?Kad bi bog dao
Znači zbijanje u borbene redove, opraštanje jedni od drugih, možda se sutra i ne vidimo..Ništa nije ugovoreno,rekoh trik pitanje..
i rekoh; će vidimo.

Zašto? Videćemo se još dugo,dugo..pićemo pivce,jesti đakonije..a ti imaš zaduženjaZnači zbijanje u borbene redove, opraštanje jedni od drugih, možda se sutra i ne vidimo..![]()

Prvi deo pozdravljam, nadam se da će tako biti, ali drugi deo.., nekako mi je kao da sam u tuđem dvorištu, kao da tuđi izlogo ukrašavama, a to nije po njegovom ukusu..Zašto? Videćemo se još dugo,dugo..pićemo pivce,jesti đakonije..a ti imaš zaduženja
koliko se sećam..![]()

Zeleno , neću te više zeleno..Sad kad se pojavi @Neprilagođena sva u zeleno dizajnirana..![]()

Nije znam li nego osećam se prozvanim..Zeleno , neću te više zeleno..
Šta pričaš ti?Zar ne znaš da ja psihički i fizički zlostavljam korisnike?

Što?Ti si dobar dečko.Nije znam li nego osećam se prozvanim..![]()
Hvala ti za ono "dobar dečko", mislim na reklami..Što?Ti si dobar dečko.
To ja samo one koji mi igraju po živcima...
Evo od juče...
Pogledajte prilog 1098829

Zaista avanturistički. Samo čuvaj se malo tih ruševina da te nešto ne poklopi..

Nešto bih rekao, ali sam odustao. Preživeh reakciju "..u zeleno dizajnirana..", pa ne bih se više isticao..Ovo bre opasno!

Zaista avanturistički. Samo čuvaj se malo tih ruševina da te nešto ne poklopi..![]()
Ma , sve je to u opisu mog temperamenta...I prirode.Ovo bre opasno!