- Poruka
- 29.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vau!Tako nešto..Lepota će spasiti svet!!!!![]()

Dobro jutro..prvo da stavim kiseli kupus da se krčkaDobro jutro, idemo u novi radni dan..![]()

ne volim kiseli kupusDobro jutro..prvo da stavim kiseli kupus da se krčka![]()
Ja prvo krčkam malo na ringli,a onda ga gurnem u rernu i zaboravim..ne volim kiseli kupus
sem kad je baš zapečen

Ronjenje na dah.Pa daaa..samo jako.Dobro jutro, idemo u novi radni dan..![]()
Ja jedem uglavnom viršle.Jaja.Nešto sa kioska.Biće tsko do OktobraJa prvo krčkam malo na ringli,a onda ga gurnem u rernu i zaboravim..
na dva tri sata.![]()
Jako se zdravo hraniš.Kafa broj 1
Došao u stan u dva noćas spremio se za spavanje poslednjom snagom legao i onda čujem svađu.Valjda muž i žena.Deru se nešto.Samo sam se okrenuo na stranu i zaspao.
Ronjenje na dah.Pa daaa..samo jako.
Sad ću i ja.Od 12-00.
Ja jedem uglavnom viršle.Jaja.Nešto sa kioska.Biće tsko do Oktobra

Daaa..ali nemam apetit kad sam pod stresom.A biću do Oktobra.Jako se zdravo hraniš.
Pazi na ishranu..spremi nešto od povrća![]()

Za bubuljice se zna lekDaaa..ali nemam apetit kad sam pod stresom.A biću do Oktobra.
Više me brinu neke dve bubuljice kod brade koje mi stalno ponovo izbijaju već čitavih mesec dana.
Ne znam kako da se oslobodim toga.
Trenutna situacija.Na parkingu čekam ovu jednu budalu da mi donese neki ključ koji ću odmah da iskopiram.
Tamo!
Pogledajte prilog 1095160
I idem dalje.
Naravno.Seljak kasni.

I to što češće "uzimati"Za bubuljice se zna lek![]()

Dobro veče

Mijaooi

A neee.On gleda mene..Ne zamerite na sledećem..
Setih se priče iz davnih vremena kada su se deca u školskoj učionici posvađala koga gleda drug Tito. Naravno da je učitaljica imala odgovor, da drug Tito gleda sve njih. Ali ovde čini mi se da nije tako. Koliko primećujem @Neprilagođena ovde gleda sam jednoga..
A taj se zove Mobilni Telefon..![]()
Vidim i baš mi se tako čini..
, mislim da ne zuriš ti u njega..

Nema se vreeemeenaaa.I to što češće "uzimati"![]()