mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.070
Dobar im je ceo album.
A ova mi je omiljena,
A ova mi je omiljena,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, Snow ko te slaga tako, uopste ne raste rep od kafe, istina je da raste brada i brkovi, sve ostalo su price za malu decu.
![]()

uzivam i usima i ocima, odlicno su uklopili muziku i prirodu.
Ime nove kafane moze na srpskom da bude.Englezi,ameri ne stavljaju na srpskom naslove tema svojih foruma.
Milana Babica sam slusala i dosta stare neke muzike ovih dana.

Pa opustelo... svi ste nas stavili na ignore... inace svaki dan sam tu... bar nekoliko puta dnevno.
Hana ... cestitke za moderatorstvo... ali svi smo znali da si perfektna za taj posao... mozda bi vise cestitki trebalo uputiti onome ko je odlucio da te ukljuci taj posao... konacno malo razuma da proviri kao svetlo u mraku intriga i besmislica.

Nece da te tuze, Karen je fina a Lakija cu da ubedim ako treba![]()
![]()

A zasto se ne javis da si tu ili bar da obrises sank
![]()

Za damejer se zale na cvece
![]()

Bradu i brkove vec imam

Ja sam to resila tako sto sam se prijavila, kad sledeci put bude islo uzivo saznacu.Sjajno je uklopljeno, ne znam koliko cesto ide uzivo.
Nemoguca misija.A da samo prekrečimo kafanu ?
Vidim ja da je batina iz raja izašla.![]()

Ušunja se tu i iz potaje posmatra šta se ovde radi.
Mora tiganj da počne da radi, nema druge.![]()

E tako već može.![]()
![]()

Ondak ne brini slobodno pij kafu.![]()

Ja sam to resila tako sto sam se prijavila, kad sledeci put bude islo uzivo saznacu.
Jeder draht bude cesto uzivo ali nisam obratila paznju da li ide odredjenim danima ili nema pravila.

vece svima... al zakasnih jedno 20 sati....

a za Karen samo
ona stroji 
devojke ja sam dobrovoljac, da vas sredim
Nikad nije kasno za vaspitno delovanje
Voajer
Ima jedan lep tiganj kao stvoren za Lakija
Pogledajte prilog 416498
![]()
Tako sam ga 2 puta ulovio ali nisam obratio paznju koji dan je u pitanju
Bolji si jedno 40 min od mene
Pozdrav svima
Za damea za Karen samo
ona stroji
![]()

Dosta je bilo zafrkancije, cmakanja, voajerisanja,
došlo je vreme za radnu akciju, da se zasuču rukavi, kafana mora da se renovira pre
svečanog otvaranja.
![]()

Da li neko zna koja je ovo pesma, zelim celu da je cujem..

Ja se nadam da ce proci bez padavina, a ako vec mora da pada neka pada sneg.Napolju je oblacno,lepo,fino potpuno i divan kisni dan je nadam se pred nama.
Dd... ima li neki doktor ovde... vrac ili vracara... mnogo sam se sjebo... preladio sam... sumnja se na pnemoniju raka side
Poslato sa SM-N910C korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice
Dd... ima li neki doktor ovde... vrac ili vracara... mnogo sam se sjebo... preladio sam... sumnja se na pnemoniju raka side

i