Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozvala bih ja sve, ali i ja sam sama pozvana, prvo je u subotu bila svadba i to je zavrseno u ponedeljak,
a onda je danas i slava zajednickom prijatelju,
a sto se tice rodjendana, to cemo muz i ja obaska, samo da drugarica dodje i ostane sa maleckom da muz i ja odemo malo u provod,
a u vezi veridbe, to se desilo pre 5 godina.

Al ulecemo jedni drugima.
A, da muzika
Nesto nezno

- - - - - - - - - -

Za kiselu corbu sam i ja cula da pomaze, ali mi se cini da je to samo urbana legenda.
Sutra cu da javim...

Nije mi do emotikona.Sumara racunaj bar deset vatrometa da sam stavila.Ljubim te,srecan rodjendan.

Aspirin i velika flasa kisele vode plus zatamnjena prostorija da prodju posledice alkohola-to je odgovor na tvoje pitanje izmedju redova postavljeno.

- - - - - - - - - -

72y7.jpg

da se ispričate dok slušate muziku i čekate kaficu

Pravila ponašanja u kafeu nisu komplikovana i stroga, a uglavnom se odnose na oblačenje i obavezne odevne predmete. Međutim, o tome nešto kasnije. Obezbeđenje postoji ali je nevidljivo.

Eto, otvorismo i kafić.

2le0.jpg
Nije moranje da se stavlja muzika,vidite uvodni post.

Poslednja izmena:
Pa srećan ti rođendan, Sumara.

Vidim, imaš novi avatar.:)

a gde je prigodna pesmica :manikir:

Pozvala bih ja sve, ali i ja sam sama pozvana, prvo je u subotu bila svadba i to je zavrseno u ponedeljak,
a onda je danas i slava zajednickom prijatelju,
a sto se tice rodjendana, to cemo muz i ja obaska, samo da drugarica dodje i ostane sa maleckom da muz i ja odemo malo u provod,
a u vezi veridbe, to se desilo pre 5 godina.

Al ulecemo jedni drugima.
A, da muzika
Nesto nezno

i da pomognem dobrom drugu zuz :zag:

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

i da pomognem dobrom drugu zuz :zag:

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ljubac.Tacno to.

Slusam ovo gore postavljeno sto me ostavi hjjjoooj.Kako dobra parodija na turbo folk i dobra pesma,dobra muzika.

Inace Dejan Petrovic Big Bend Andjeo srece.

Nadjoh se u tekstu.

Pita me zasto to kukanje ko je umro sad i nasmeja me ali deo mene svakako je umro,treba to preziveti a muzika najbolji nacin za tako nesto.

Sta vi radite danas,gde ste sutra drzavni neradni dan?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back