Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok, suvise sam lenj. :ne:

Danas mi nudili ovi iz Telenora da kupim neko fonce (jbg. ne videh koja je marka), koje bih placao 7 i nesto iljada u sledeca 24 meseca, kazu: "necete se pokajati". NIsta posebno perfomanse, msm dobar je on, ali za koje pare.... ladno za tu lovu mogu da kupim vrh Albanku i jos da mi pretekne za limuzinu. :zcepanje:

Sta ima snezni, imal kakvih dobrih metal albuma, mozda nekih metalki, aj pricaj? :zper:

Poslednja izmena:
Jok, suvise sam lenj. :ne:

Ako te cuju doc ili Karen dobices :batina: po turu.
:lol:

Danas mi nudili ovi iz Telenora da kupim neko fonce (jbg. ne videh koja je marka), koje bih placao 7 i nesto iljada u sledeca 24 meseca, kazu: "necete se pokajati". NIsta posebno perfomanse, msm dobar je on, ali za koje pare.... ladno za tu lovu mogu da kupim vrh Albanku i jos da mi pretekne za limuzinu. :zcepanje:

Jedino ovakvu
:lol:

Sta ima snezni, imal kakvih dobrih metal albuma, mozda nekih metalki, aj pricaj? :zper:

Nista novo kod mene Zlajo, sve po starom.
Mozda ako iskopam neki stari, Karen je zaduzena za nove :)

Nista za mene ali za tebe mozda i moze da se nadje :per:

Kakve su novosti kod tebe?
Nije te valjda Laki skroz iskvario :lol:

Jedino ovakvu limuzinu

Svasta moze da se nabavi od kusura , ni ja nisma verovao , ali moze! :D

Kakve su novosti kod tebe?
Nije te valjda Laki skroz iskvario

Niko mene ne moze da iskvari, ako ja ne zelim da se iskvarim! KAren je ovde po pitanju morala probila dno, ona nas je iskvarila sve, pa i Lakija, a bio je tako dobro dete,eeeeeeee :telefon:

Nista za mene ali za tebe mozda i moze da se nadje

Ajde, pomagaj brate , sredjuj!

Moram na lepinju i mocu, pa se cujemo vec, otiso sam! :zag:

Dobro jutro, drugari.

Citam vas redovno. Samo da znate. Nego, nikako da stignem da citiram malo. Mada i ovako uzivam u vasim postovima.

Jos sam u krevetu. Ne ustaje mi se. Bas mi je lepo. Mada kofeinska i nikotinska kriza uzima maha. Tako da cu uskoro morati da se nakanim da ustanem.

Lepo je jutro. Bice lep i dan. Svi ste lepi i zgodni.

Mozda i poletim danas.

Ljubim vas sve. Morala sam ovu srecu da podelim sa vama.

Dobro veče.

Izvinjavam se na odsustvu. Bila sam u gužvi. A i Spartanac me svaki dan napinje da vozimo bajseve. Gonič robova! Tako smo ga nazvali kolega biciklista i ja. Pravi je gonič robova. Nema pauze, nema vode, nema cigare. Nema ništa! Samo vozi, okreći pedale, koči, ubrzaj, stani, okreni...

Naišla sam na odličan izvor proga. Nisu nove stvari, ali su odlične.

Ovo svi da preslušaju! :rtfm:

E pa jbg. Možda da sam pustila Cecu svi bi doleteli u kafanu. Ovako sam progom uspela sve da oteram.

Nema veze. Dovoljno sam happy večeras da pišem sama i budem sama. Spartanac se ebava sa nekim lepljenjem u kuhinji. Kad god sredjujem stan, polomim nešto. Uvek me pita šta sad treba da popravim. Imamo li super lepak? Nemoj da nam nestane. I to onaj dvokomponentni.

Problem je što se jadan sav ulepi. Pa posle moram da ga ribam. Prvo donesem lavor i operem mu noge. Usmrde se u opancima ceo dan. Onda krenem nagore. Zaobilazim osetljiva područja. :malav: To neka pere sam itd. Dosta je bilo. Ne mogu više. Gonič robova će me srediti.

I u stvari sve je ovo napisano samo da bih sa vama mogla da podelim i sledeću odličnu prog stvar:

Snow! :zag:

Nisam sama. Jupi!

Šta se radi, Snow?

Šta ima novo?

:zag:

Malo odmaram i pokusavam da nesto naucim :lol:

Kako si ti Karen?

E pa Snow, imaš sreće. Imam nešto i za tebe. Makedonci koji rasturaju.

Prog je u pitanju, ali sa etno prizvukom i primesom metala. Znači, gitarista je metalac u srcu i duši i to se u njegovoj svirci baš oseća.

:)

Uvod kod makedonaca me podseca na nesto, mozda na Leb i sol ili solo Vlatka.

U svakom slucaju super zvuci :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back