rosel
Poznat
- Poruka
- 7.515
Karen-naruceno,nemas brines
koji ste vi ludaci
a vidim ima ovde i novosadista,njih se pazite,opasne su to zverke
posto nisam s vase planete, ja vam necu pesmu ostaviti
nesto od mene...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji ste vi ludaci
Nego šta! Ali njega ćemo prvo da+ Samo naišao da se javi, u fazonu Nebitni ste..
Karenka ja bih toko sinoć Lakonskog. Zaslužio je
![]()
, pa onda
da bi mogle na kraju da ga
! 
Ti ćeš dobiti batine, sinoć si nam nedostajao puno!

Morali smo, bilo je kritično.

.doduše na mobilnom,ali ša me gabri... tra la la, la la

Srce moje, moja Rosel, moja najbolja prijateljica!Karen-naruceno,nemas brineskoji ste vi ludaci
a vidim ima ovde i novosadista,njih se pazite,opasne su to zverke
posto nisam s vase planete, ja vam necu pesmu ostaviti
nesto od mene...
Konačno si mi došla!
Ih,izgleda da ti uvek nadjem zicuSumara bravo, samo što sam hteo to da pustim..... ahhhhhh Verona... to je bilo u Areni na onom lepo trgu.... uffffffffffffffff... đe me nađe
bar dok nas ne upoznas
Ih,izgleda da ti uvek nadjem zicu
Dobrice smo mi iz NS bar dok nas ne upoznas
Za tebe malo jazz-a koji voliš:
Rosel voli džezz, aaaaaaaaaaaa.... Rosel zašto ćutiš?Uselio mi se jedan stanar u inbox.Oprošteno ti je... a znam i šta si radila... lepo, lepo
Znam da znaš i znala sam da će ti se svideti. 
E ne fali ne go ti ne znaš sleng.. Lubi je isto što i ljubi ali onako kao tepanje....
Jao, izvinjavam se. Naučićeš me tom slengu, zar ne? 
Evo Rosel obećala količinu za ručak i večeru!To samo za doručak... i posle opet nema...

To šta tebi u snu pada, ja ne smem ni da pomislim!Uopšte, ali uopšte... to mi više ni u snu ne pada na pamet
Samo se to zanosi da ćeš proći bez batina!Opravdaću se ja,kao uvek...samo da prođem bez batina he he
Jes vala.... kritično
Naučio sam danas da svirkam rif iz smoke od the water...doduše na mobilnom,ali ša me gabri... tra la la, la la

Došlo je vreme da Spartanca i tebe dovedemo u red!
Na mobilnom?! 
Nego šta! Ali njega ćemo prvo da, pa onda
da bi mogle na kraju da ga
!
Banzaj, draga moja, mislimo kao jedna, radimo kao jedna.
We Got Used To Us

Uselio mi se jedan stanar u inbox. Znam da znaš i znala sam da će ti se svideti.

Jao, izvinjavam se. Naučićeš me tom slengu, zar ne?
Evo Rosel obećala količinu za ručak i večeru!
To šta tebi u snu pada, ja ne smem ni da pomislim!
Maaaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaamoooooooooooooo maaaaaaaaaaloooooooooooooo ooooooooooooooooteeeeeeeeeeezeeeeemoooooooooooo
Za ovo je kriva seja ,donela cugu,a mi ne volemo da se baci
Ja ću mu odvlačiti pažnju, a ti ga zaskoči otpozadi! E, onda mu sledujeDa da..slažem se u potpunosti. Samo ću još dodati na sve to i
Ma nije ni svjestan šta mu se sprema.
![]()
, pa zatim 

+ Samo naišao da se javi, u fazonu Nebitni ste..

Pa kad te nema 5 dana, uplašismo se da si potonuo u reci.

Došlo je vreme da Spartanca i tebe dovedemo u red!

Care! Na mobilnom?!

ZLAJOOOOOOOOOOOOOOO gde si burazere, ajde evo neko će ti pustiti L. Zeppelin.. za promenu mislim

Njega mi ne diraj! Ščuo?!Iskopaće njega Bili.. ovaj Laki...naebo je![]()

Khm...Idemo zajedno na zeleni....
Ajde objasni ovo! Nakojimojzeleni?!
Da li to ima veze sa onim jabukama? 
Granny SmithMnogo volim jabuke, ali stvarno i to baš te sa slike Grini Smit, ne znam kako se tačno piše...

To su mi dve omiljene vrste jabuka. Ranije nisam jela jabuke, od pre jedno 5 godina ih obožavam, u pp-u ću ti napisati od kada ih volim. Nije za javnost. Na to sam i mislila.Ništa loše... nemam ja noćne more... sve lepe stvari sanjam
da i ovo vam je nabrži ritam uz koji igrate
vidi ja sam po ocu južnjak a po majci severnjak ne možeš da zamisliš, ali ovi južni geni me katapultitraju na muziku.... evo ovakvu....
Njega mi ne diraj! Ščuo?!
, uništio sam te sada...Khm... Ajde objasni ovo! Nakojimojzeleni?! Da li to ima veze sa onim jabukama?
Granny Smith
Na to sam i mislila.

Nas dve ćemo uNa nama našle da trenirate strogoću.... diće vam duša?! Laki vidio šta se dešava, pa se uvukao u konzervu,a meni ni reči..joj pa da....nije mi bilo 5 dana.![]()
I pitam se kada će vratiti onaj jedini pravi?!Zlajo, u tebe nikada nisam sumnjala!Aha, samo da me čuješ....pržim bre bolje od onog Ričija iz DP![]()

Sever i Jug,nije losa kombinacija,onda moze ovo da prodje