Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se zaista osećam ka da sam u bubnju veš mašine... a centrifuga cepa li cepa... a zašto si ovo što sam citirao rekla?... Mislim da treba da se flešnemo onom spravom iz filma "Ljudi u crnom"... pa da krenemo iz početka... Počnimo ljubav od početaka... znaš li tu pesmu?
Ajde dogovor, više se ne vraćamo na stare postove da pogledamo šta smo mislili, već onako na slepo nastavljamo diskusiju. Može? :zper:

Nemam pojma zašto sam to rekla. :zcepanje:

Ne znam tu pesmu, ali mi nešto govori da ću saznati. :zper:

Ma ovde nije opasno... meni to sad prešlo u naviku i u RL.. počeo sam da se kezim i dižem obrve u svakoj prilici... a počelo i da mi se priviđa da drugi to rade... eto kupujem ja neku kobasicu... nešto kao čajna.. i pita me prodavačica "`oćete li da vam nasečem" i jasno je vidim kako radi ovo :zper: a ja joj kažem "gospođice nemojte da sečete, zar vam nije žao" i radim ovo :per: a ona odgovara "ma ne volim ni ja da sečem, ja to zubima odgrizem" i opet je vidim kako mi :zper: ... i pobegnem glavom bez obzira... nisam ni platio... a nisam ni kobasicu uz`o... samo sam zbrisao... drugo, udarila me baba kišobranom po glavi u busu kad sam joj rekao bako dođite sednite... verovatno sam ima ovakvu :per: facijalnu ekspresiju ... ludilo...
:rotf:

Bojim se ispašće mu osovina iz lešišta i zveknuće me u vugla...
Ne, nemoj! Od toga ćeš postati normalan, a takvog te ne mogu zamisliti. :rida:

Pa da, to je poenta priče, mada ima tu i drugih signala i da se izrazim fensi sublimiranih poruka... bljak..
Kojih signala? Kakvih signala? Čijih signala?

Nisi... majke mi nisi... svakim danom je sve jasnije i jasnije
Ako nije, da ti još jednom pojasnim? :zper:

.................................
Stavljaj ti tačkice koliko hoćeš i ignoriši, ali ja Karmakanic ne gasim! :zplez:

Ti ne znaš šta bi neki dali za količinu pažnje koju tebi poklanjam... istina, i dobijam zauzvrat istu količinu pažnje za koju bi opet neki drugi svašta uradili... ali bitno je da je Vasiona u ravnoteži.
Fino zapažanje. :aha: Gre'ota da remetimo ravnotežu. :z;:

Evo ova stvar mi npr. budi tako lepa sećanja na jedno letovanje u Grčkoj da se nikada ne branim da je preslušam kad naletim na nju...
Chill out muzika? Nice, i to može. :aha:

Vidi Kaća, više ništa ne znam... sve mi se pomešalo... pojma nemam ni šta sam pričao...
Samo ti upamti bar ono što si radio, priča i nije toliko bitna. :zper:

Šta da ti kažem kad sve znaš... maštovita si prilično.
Tek sam počela. :zper:

Pa zriknem preko moba... voajerišem malo :per:
Jel i namiguješ malo? :zper:

De si bre Aaki ... nisi je valjda vodila na LjiS... :rotf: ... mora da se provela ludo tamo...
Sinoć ja vidim nešto mi moje Ane nema, kad ja pogledam ona otvorila temu na Ljisu. Morala sam da gvirnem i da podržim naravno temu moje prijateljice. :aha:

Kako sam se provela?! Pa, sad, ako ti kažem, moraću da te, znaš već šta. :zper:

Poslednja izmena:
Ufff propustila sam slavlje, i propustila tortu. :( :sad2:

Karenkaa sretno sa zakašnjeenjem! :zag:

:cmok2: :cmok2: :cmok2:
Nema veze, rekoh ja lepo da ćemo slaviti u više navrata jer slavim i nerođendane. :z;:

Stiže još jedna torta, Spartanac lično mesio. :zper:

large.jpg

Hvala ti, koleginice! :zag:

- - - - - - - - - -

:rotf:

Provali kako sam na par mesta zeznula prethodni post! :zcepanje:

Ček da ispravim.

Ajde dogovor, više se ne vraćamo na stare postove da pogledamo šta smo mislili, već onako na slepo nastavljamo diskusiju. Može?

Vidi ovo stvarno ponekad ograničava komunikaciju, mislim dobro je ponekad ali i ograničava slobodu... ne mogu da se razmahnem...

Nemam pojma zašto sam to rekla.

A zašto si rekla da nemaš pojma zašto si to rekla... nisam ti ja valjda nešto rekao... mislim nešto što ne treba...

Ne, nemoj! Od toga ćeš postati normalan, a takvog te ne mogu zamisliti.

Zanimljiva tema, ja kao normalna osoba... mislim zanimljivo bi bilo za komediju

Stavljaj ti tačkice koliko hoćeš i ignoriši, ali ja Karmakanic ne gasim!

.................

Fino zapažanje. Gre'ota da remetimo ravnotežu.

ekvilibrijum, to je najvažnije

Samo ti upamti bar ono što si radio, priča i nije toliko bitna.

Marija... tako si pametna.

Jel i namiguješ malo?

To mi je jedno od glavnih oružja, lice je najbitnije, a na licu oči... svaki kontakt započne očima, ako mig upali pola posla gotovo... e vidi vako, jednog leta vidim ja ne ide mi sa ženskama nikako, mislim ne žmigam ja kao blesav svakoj, ali vidim ono kontakt pogledima ništa... počnem da žmigam... ništa... promenim oko... žmogam opet... ništa... žmigam sa oba ... ništa... i znaš li gde je bio fazon... naočare za sunce :rotf: od tada sam ih bacio... dobro stavim ih ponekad na plaži kad posmatram cicke da me ne napuca neko ... eto...

Sinoć ja vidim nešto mi moje Ane nema, kad ja pogledam ona otvorila temu na Ljisu. Morala sam da gvirnem i da podržim naravno temu moje prijateljice.

Ah Aaki i njene dileme... i na kraju sam siguran da ništa novo niste saznale... al` ajde, kažu nije rad stvorio čoveka već igra

Vidi ovo stvarno ponekad ograničava komunikaciju, mislim dobro je ponekad ali i ograničava slobodu... ne mogu da se razmahnem...
Razmahuješ se sasvim dovoljno. :zplez:

A zašto si rekla da nemaš pojma zašto si to rekla... nisam ti ja valjda nešto rekao... mislim nešto što ne treba...
Uh, uh. Rekao si ti meni svašta, sada, da li je trebalo ili nije, to je već diskutabilno. :z;:

Zanimljiva tema, ja kao normalna osoba... mislim zanimljivo bi bilo za komediju
Manimo se normalnosti, nismo mi rođeni za to. :zeek:

.................
Zar nisu u pitanju tri tačkice? :think:

ekvilibrijum, to je najvažnije
Jesi li gledao taj film?

Marija... tako si pametna.
Sada stvarno ne znam kako ćeš se izvući. Ja Marija nisam, sa kojom si me to pomešao, pojma nemam! :fdlan:

To mi je jedno od glavnih oružja, lice je najbitnije, a na licu oči... svaki kontakt započne očima, ako mig upali pola posla gotovo... e vidi vako, jednog leta vidim ja ne ide mi sa ženskama nikako, mislim ne žmigam ja kao blesav svakoj, ali vidim ono kontakt pogledima ništa... počnem da žmigam... ništa... promenim oko... žmogam opet... ništa... žmigam sa oba ... ništa... i znaš li gde je bio fazon... naočare za sunce :rotf: od tada sam ih bacio... dobro stavim ih ponekad na plaži kad posmatram cicke da me ne napuca neko ... eto...
E, jbg! Više nikada ih nemoj nositi. Umalo da ti pokvare sreću.

- - - - - - - - - -

Da sačekaš 90 min. ... to je zvanično... ostale uslove dobijaš na pp :rtfm:
Uh, uh. :cmok2: Idem da se pripremim za te ostale nezvanične uslove. :zper:

- - - - - - - - - -

ovo slušam trenutno, dobar album, inače strašan džezz-fank bend
Baciću se i na to, zabeležih u VAŽNO. Ono što je dobro je uvek važno. Ali, polako. Nešto mi sada najviše leži prog. :heart:

http://grooveshark.com/#!/profile/Karmakanic+and+Agents+Of+Mercy/26537862

Karmakanic Live serviran dušice, radi se o jednistvenom specijalitetu koji nije za svačija nepca, malo je ljudi na planeti konzumiralo ovo, (verovatno zato što ne valja ništa :hohohoh kakvo zavlačenje: :rotf:), ako nemate više želja ja bih se povukao u moje odaje (:a ti se ebavaj sa ovim sranjetom: : pošto je sada na šarku mogu da ga brisnem sa harda i oslobodim prostor za neku normalnu muziku: :hahaha:)

Za Zlaju u spojleru

xxyd.jpg

c41q.jpg

vhp7f.jpg

E sad kod ovog zadnjeg skrinšota možeš da vidiš kako neko na netu može da lupne jer ova stvar može da bude sve ali nikako folk rok

4dx2.jpg

He,he vidi stvarno piše.....ali znam,to nikako ne znači da sam prog manijak.

A ono što si rekao oko folk roka...ne znam....valjda zbog onog početnog rifa....vuče malo.

Nego niste menjali naziv kafane... na kraju i ne moramo....valja i ovaj.Ako ipak odlučite stavite u anketu "kafe muzički studio".

Naletih na netu na jednu staru dobru pesmu,ali ponovo odsviranu uz male izmene, od strane poznatih faca roka.

He,he vidi stvarno piše.....ali znam,to nikako ne znači da sam prog manijak.

A ono što si rekao oko folk roka...ne znam....valjda zbog onog početnog rifa....vuče malo.

Nego niste menjali naziv kafane... na kraju i ne moramo....valja i ovaj.Ako ipak odlučite stavite u anketu "kafe muzički studio".

Naletih na netu na jednu staru dobru pesmu,ali ponovo odsviranu uz male izmene, od strane poznatih faca roka.

e kad se sad nisam šlogiro... pa de si ti manijače... ja rekoh cepnula te neka cepanica u vugla i to je to... ebeš bre Zlajko klasifikaciju i sistematizaciju... opušteno brate... nisi ti prog roker i nikad nećeš biti... ali to nije važno... bitno je da ti se puši na vodi ... i meni isto kad je voda vruća :rotf:

e kad se sad nisam šlogiro... pa de si ti manijače... ja rekoh cepnula te neka cepanica u vugla i to je to... ebeš bre Zlajko klasifikaciju i sistematizaciju... opušteno brate... nisi ti prog roker i nikad nećeš biti... ali to nije važno... bitno je da ti se puši na vodi ... i meni isto kad je voda vruća

Nije cepanica,ujelo me ljuto pašče ili besno....što reče ti nisu bitni detalji....nego ima ima neki gitarista koga ti posebno gotiviš...si ga vido....a to za prog znam,neko dobije sve,neko ništa ....može samo da se puši.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back