Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Ufff propustila sam slavlje, i propustila tortu.

Karenkaa sretno sa zakašnjeenjem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Horoskop da menjaš, odmah!Nedostajete I vi meni, al takav mi horoskop ovog vikenda, mogu samo da bljesnem I nestanem.

Uh, preživeh, jedva!karenka si prezivivela ljisovanje![]()

Uh, preživeh, jedva!
Ajde dogovor, više se ne vraćamo na stare postove da pogledamo šta smo mislili, već onako na slepo nastavljamo diskusiju. Može?Ja se zaista osećam ka da sam u bubnju veš mašine... a centrifuga cepa li cepa... a zašto si ovo što sam citirao rekla?... Mislim da treba da se flešnemo onom spravom iz filma "Ljudi u crnom"... pa da krenemo iz početka... Počnimo ljubav od početaka... znaš li tu pesmu?

Ma ovde nije opasno... meni to sad prešlo u naviku i u RL.. počeo sam da se kezim i dižem obrve u svakoj prilici... a počelo i da mi se priviđa da drugi to rade... eto kupujem ja neku kobasicu... nešto kao čajna.. i pita me prodavačica "`oćete li da vam nasečem" i jasno je vidim kako radi ovoa ja joj kažem "gospođice nemojte da sečete, zar vam nije žao" i radim ovo
a ona odgovara "ma ne volim ni ja da sečem, ja to zubima odgrizem" i opet je vidim kako mi
... i pobegnem glavom bez obzira... nisam ni platio... a nisam ni kobasicu uz`o... samo sam zbrisao... drugo, udarila me baba kišobranom po glavi u busu kad sam joj rekao bako dođite sednite... verovatno sam ima ovakvu
facijalnu ekspresiju ... ludilo...

Ne, nemoj! Od toga ćeš postati normalan, a takvog te ne mogu zamisliti.Bojim se ispašće mu osovina iz lešišta i zveknuće me u vugla...

Kojih signala? Kakvih signala? Čijih signala?Pa da, to je poenta priče, mada ima tu i drugih signala i da se izrazim fensi sublimiranih poruka... bljak..
Ako nije, da ti još jednom pojasnim?Nisi... majke mi nisi... svakim danom je sve jasnije i jasnije

Stavljaj ti tačkice koliko hoćeš i ignoriši, ali ja Karmakanic ne gasim!.................................

Fino zapažanje.Ti ne znaš šta bi neki dali za količinu pažnje koju tebi poklanjam... istina, i dobijam zauzvrat istu količinu pažnje za koju bi opet neki drugi svašta uradili... ali bitno je da je Vasiona u ravnoteži.
Gre'ota da remetimo ravnotežu. 
Chill out muzika? Nice, i to može.Evo ova stvar mi npr. budi tako lepa sećanja na jedno letovanje u Grčkoj da se nikada ne branim da je preslušam kad naletim na nju...

Samo ti upamti bar ono što si radio, priča i nije toliko bitna.Vidi Kaća, više ništa ne znam... sve mi se pomešalo... pojma nemam ni šta sam pričao...

Tek sam počela.Šta da ti kažem kad sve znaš... maštovita si prilično.

Jel i namiguješ malo?Pa zriknem preko moba... voajerišem malo![]()

Sinoć ja vidim nešto mi moje Ane nema, kad ja pogledam ona otvorila temu na Ljisu. Morala sam da gvirnem i da podržim naravno temu moje prijateljice.De si bre Aaki ... nisi je valjda vodila na LjiS...... mora da se provela ludo tamo...

Nema veze, rekoh ja lepo da ćemo slaviti u više navrata jer slavim i nerođendane.Ufff propustila sam slavlje, i propustila tortu.![]()
![]()
![]()
![]()

Ajde dogovor, više se ne vraćamo na stare postove da pogledamo šta smo mislili, već onako na slepo nastavljamo diskusiju. Može?
Nemam pojma zašto sam to rekla.
Ne, nemoj! Od toga ćeš postati normalan, a takvog te ne mogu zamisliti.
Stavljaj ti tačkice koliko hoćeš i ignoriši, ali ja Karmakanic ne gasim!
Fino zapažanje. Gre'ota da remetimo ravnotežu.
Samo ti upamti bar ono što si radio, priča i nije toliko bitna.
Jel i namiguješ malo?
od tada sam ih bacio... dobro stavim ih ponekad na plaži kad posmatram cicke da me ne napuca neko ... eto... Sinoć ja vidim nešto mi moje Ane nema, kad ja pogledam ona otvorila temu na Ljisu. Morala sam da gvirnem i da podržim naravno temu moje prijateljice.
Ne može to tako, koleginice.Joj nemoj sinoć sam xD
Ja ću ovaj put Coca-Colu piti![]()

I to je to, za danas. Vraćam se na Karmakanic, čeka me nestrpljivo.
a šta ćeš kad ispucaš sve stvari, Karma ima samo 4 albuma i jedan živi koji ti nikada nisi slušala trolololololooooooŠta moram uraditi da bih dobila live album?
a šta ćeš kad ispucaš sve stvari, Karma ima samo 4 albuma i jedan živi koji ti nikada nisi slušala trolololololoooooo

Šta moram uraditi da bih dobila live album?![]()

Razmahuješ se sasvim dovoljno.Vidi ovo stvarno ponekad ograničava komunikaciju, mislim dobro je ponekad ali i ograničava slobodu... ne mogu da se razmahnem...

Uh, uh. Rekao si ti meni svašta, sada, da li je trebalo ili nije, to je već diskutabilno.A zašto si rekla da nemaš pojma zašto si to rekla... nisam ti ja valjda nešto rekao... mislim nešto što ne treba...

Manimo se normalnosti, nismo mi rođeni za to.Zanimljiva tema, ja kao normalna osoba... mislim zanimljivo bi bilo za komediju

Zar nisu u pitanju tri tačkice?.................

Jesi li gledao taj film?ekvilibrijum, to je najvažnije
Sada stvarno ne znam kako ćeš se izvući. Ja Marija nisam, sa kojom si me to pomešao, pojma nemam!Marija... tako si pametna.

E, jbg! Više nikada ih nemoj nositi. Umalo da ti pokvare sreću.To mi je jedno od glavnih oružja, lice je najbitnije, a na licu oči... svaki kontakt započne očima, ako mig upali pola posla gotovo... e vidi vako, jednog leta vidim ja ne ide mi sa ženskama nikako, mislim ne žmigam ja kao blesav svakoj, ali vidim ono kontakt pogledima ništa... počnem da žmigam... ništa... promenim oko... žmogam opet... ništa... žmigam sa oba ... ništa... i znaš li gde je bio fazon... naočare za sunceod tada sam ih bacio... dobro stavim ih ponekad na plaži kad posmatram cicke da me ne napuca neko ... eto...
Uh, uh.Da sačekaš 90 min. ... to je zvanično... ostale uslove dobijaš na pp![]()
Idem da se pripremim za te ostale nezvanične uslove. 
Baciću se i na to, zabeležih u VAŽNO. Ono što je dobro je uvek važno. Ali, polako. Nešto mi sada najviše leži prog.
ovo slušam trenutno, dobar album, inače strašan džezz-fank bend

), ako nemate više želja ja bih se povukao u moje odaje (:a ti se ebavaj sa ovim sranjetom: : pošto je sada na šarku mogu da ga brisnem sa harda i oslobodim prostor za neku normalnu muziku:
)Za Zlaju u spojleru
![]()
![]()
![]()
E sad kod ovog zadnjeg skrinšota možeš da vidiš kako neko na netu može da lupne jer ova stvar može da bude sve ali nikako folk rok
![]()
He,he vidi stvarno piše.....ali znam,to nikako ne znači da sam prog manijak.
A ono što si rekao oko folk roka...ne znam....valjda zbog onog početnog rifa....vuče malo.
Nego niste menjali naziv kafane... na kraju i ne moramo....valja i ovaj.Ako ipak odlučite stavite u anketu "kafe muzički studio".
Naletih na netu na jednu staru dobru pesmu,ali ponovo odsviranu uz male izmene, od strane poznatih faca roka.

e kad se sad nisam šlogiro... pa de si ti manijače... ja rekoh cepnula te neka cepanica u vugla i to je to... ebeš bre Zlajko klasifikaciju i sistematizaciju... opušteno brate... nisi ti prog roker i nikad nećeš biti... ali to nije važno... bitno je da ti se puši na vodi ... i meni isto kad je voda vruća

nego ima ima neki gitarista koga ti posebno gotiviš...si ga vido