Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro... u stvari ja nisam ni spavao... tek ću.

Ma bez gitare ništa ne priznajem.

Znači stvari su jednostavnije nego što se misli... ceo fazon je u gitari... onda neće biti komplikovano.

U tom slučaju, evo ti jedna živopisna fotka.

b4pz.jpg

Ne! Promašaj. Pomešao si me sa Milicom.

Da, mrak pa vas ne raspoznajem.....

Pa šta znam bre Karen, mnogo toga smo samleli... znam da si otkinula na kompendium... ali to mi se ne kači jer si smorila sa tim Kompendiumom kao Laki sa Karmakanicom i Riverside.... A nešto razmišljam pa mislim da je to ova stvar.... a? :per:

A ti crvene tange.

To nikad nisam stavio na sebe... al` ako mora... cilj ne bira sredstva... neće biti prvi put da se glupiram.

Jao, plakaćeš ti, samo polako.

Evo plačem... al` od smeha... vidi genija

xznc.gif

Znači, ti bi me razočarao? Jadan ti. Iskoriste te?! Ma nije moguće. A tebi sve loše bude, teško žabi da skoči u vodu.

Sve je moguće... ali ono što rekoh važi za drugi sajt koji je po intenzivnosti događaja nuklearni reaktor u odnosu na ovo ovde... ovde ima malo ljudi...kratko se poznajemo... razmenimo po 3-4 posta dnevno i to je to... mislim da me ovde niko ne bi ni oduševio ni razočarao... tamo je druga priča... ljudi sede za kompom po 15 sati dnevno...opale i po 400-500 posta dnevno...drugo, sloboda komuniciranja je neograničena a teme su mnogo zanimljivije... pa sad zamisli koliko su utisci jaki...ako se sve to ne ponovi uživo bolje da se nije ni odogodilo...

9ahp.jpg

@ Milice ko je lepojka na fotki sa Djerdapske klisure... ili si je samo iskopala na netu?

@ Zlajo na onoj fotki Klepton pljunuti Wright iz tih mlađih dana...

Pojavili se neki novi albumi dobre muzike ali to ću kasnije da preslušam pa da vam pustim.

Ako ne reaguješ ovako ujutru kad se probudiš i pogledaš u ogledalo - lep/a si.
kc9r.gif

Vozdra!

Poslednja izmena:
Znači stvari su jednostavnije nego što se misli... ceo fazon je u gitari... onda neće biti komplikovano.

U tom slučaju, evo ti jedna živopisna fotka.

b4pz.jpg
Ne, već komplikovanije. :zplez:

Fotka je za no comment! :heart: Nego, nešto baš postaje vruće na ovoj temi. :zper:

Pa šta znam bre Karen, mnogo toga smo samleli... znam da si otkinula na kompendium... ali to mi se ne kači jer si smorila sa tim Kompendiumom kao Laki sa Karmakanicom i Riverside.... A nešto razmišljam pa mislim da je to ova stvar.... a? :per:
Jao, jao, jao! Dobro, jeste i ta stvar, ali i jedna sa albuma kojim sam smorila čitav pdf. Momenat, bistrina... :zper:

To nikad nisam stavio na sebe...
Za sve postoji prvi put. :zper:

:fdlan:

Ako ne reaguješ ovako ujutru kad se probudiš i pogledaš u ogledalo - lep/a si.
kc9r.gif

Vozdra!
Znači da ja nisam lepa. :rida:

P.S. Karen reci ako je potrebno da stavljamo slike u spojlere, ili kao linkove. :)
Taman posla. Kako ko voli, nek izvoli. :aha: Nije uopšte bitno da li su fotke u spojleru ili ne.

...čast je obostrana ,-O,-Zlatousti...
Faraone, jedan veliki pozdrav za tebe i jedan :cmok2:

Pozdrav kafanici!:zag:
Pozdrav! :cao:

Pričaj mi o tome. Sa slušalicama perem suđe, usisavam, ne mogu se istuširati da muzika nije puštena, niti napustiti kuću bez slušalica. :roll:
Da nisi ti moja sestra bliznakinja? :z;:

Crna Karen gde izvuče ovoga metalca...metallicaaaa :rotf:
Jedan od najžešćih klipova sa YT-a koje sam gledala. :rotf: Ma, čini mi se da su ga prvo prikazali na TV-u. :think:

Broj 7 Janis Joplin
A ja prvo mislila da su svi muškarci u pitanju, i onda zaključak sa samom sobom, ovaj pod brojem 7 bi ladno mogao da prođe kao žensko. :fdlan:

Ne, već komplikovanije.

Ti si Uroborus....

Nego, nešto baš postaje vruće na ovoj temi.

Pravo kažeš... i baš planiram da debelo oladim od nje... mislim teme.

Jao, jao, jao! Dobro, jeste i ta stvar, ali i jedna sa albuma kojim sam smorila čitav pdf. Momenat, bistrina...

To je deseta stvar na albumu, Moment of Clarity, dobra je nema šta. Ti si romantik...ipak...ha ... pa žensko.

Za sve postoji prvi put.

To mogu da uradim samo za tebe... a bolje su bokserice bre... nemoj me biću kao derpe neki sa mercedes gaćama

Znači da ja nisam lepa.

Ko to kaže drob da mu prosipem i bacim džukelama? Čist ženski trip... ti si najlepša dok spavaš... onako sa prosutom kosom... i dok se budiš... sanjiva i topla...mnogo kenjam, a?... lepa si i kad cepaš drva.

2sia.jpg

Ti si Uroborus....
Zaštoooooooooooooooo? :rida: Jel' to nešto mnogo loše? :rida:

Pravo kažeš... i baš planiram da debelo oladim od nje... mislim teme.
U tom slučaju ću ti praviti društvo, mislim u tom olađivanju. :zper:

To je deseta stvar na albumu, Moment of Clarity, dobra je nema šta. Ti si romantik...ipak...ha ... pa žensko.
Na mom mobilnom je druga po redu. Ahhhhhhhhhhhhhh! Jedna od najlepših pesama koju sam ikada čula. :heart: Čisto savršenstvo, posebno tekst! :zaljubljena: Ja?! Naravno da jesam. :rumenka:

To mogu da uradim samo za tebe... a bolje su bokserice bre... nemoj me biću kao derpe neki sa mercedes gaćama
A jel' može bez ičega? :zper:

Ko to kaže drob da mu prosipem i bacim džukelama? Čist ženski trip... ti si najlepša dok spavaš... onako sa prosutom kosom... i dok se budiš... sanjiva i topla...mnogo kenjam, a?... lepa si i kad cepaš drva.

2sia.jpg

Zli jezici! :rida:

Ti nikada ne radiš to što si napisao. Ne ide da napišem tu reč. Što je mnogo, mnogo je. :aha:

Ju! Kad me uslika ovo?! A jel' da sam baš onako zgodna? :flert:

Samo se vi zezajte, dok ja ovde pričam sama sa sobom. :rida:

Generalno, činjenica je, odavno utvrđena, da ja baš i nisam vična ćutanju. :rumenka: Uvek imam nešto da vam kažem. Uh, baš sam dobro raspoložena, a od vas ni traga. Zanimljivo je da ste svi negde pobegli. :tiganj:

Zlajo, najlepše ti hvala za ovu pesmu:

Slušam je upravo i uživam. :heart:

Veče svima prisutnim!

Jao, Spartanac, nikako da prokmentarišem da mi je izuzetno drago što si vratio stari avatar! Znaš da njega najbolje obožavam!

Stavio šlem,jaka stvara..lepši je sa kikicama.:ljutka:

Generalno, činjenica je, odavno utvrđena, da ja baš i nisam vična ćutanju. Uvek imam nešto da vam kažem. Uh, baš sam dobro raspoložena, a od vas ni traga. Zanimljivo je da ste svi negde pobegli

Jaoj Karen služiš se nedozvoljenim sredstvima...mene si upecala na Kleptona da svratim.Baš sam u nekoj gužvi,tako da nemojte da mi stavljate kafe....ohladiće se i to debelo.

Zlajo, najlepše ti hvala za ovu pesmu:

Ako ti se taj sentiš dopao,šta kažeš na ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back