Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pjesma pun pogodak..

Ma znam te kako dišeš..

Ovo sam nekad slušao,voleo sam kao mali manga anime i možda me je to privuklo ....
.Samo nemoj da se smeješ,ali hoćeš...znam te ja.

Izgleda mi prema ovoj tvojoj slici da i ne živiš u neko velikom gradu.Ja živim u jednom malom gradiću i smatram da je jedan od lepših po svojoj okolini i prirodnim lepotama,a vidim da i ti imaš malo prirode...naziru se neka brda u pozadini.

Viš gde ja živim i odakle vam kucam poruke i šaljem mjuzu.A kad otvorim prozor iz dnevne sobe samo takav pogled...

DSC00169.jpg

Poslednja izmena:
Pa ok, to ti je primjer različitih ukusa :)
Ja, na primjer, prvu stavku, Electro, slušam 90% vremena.. Mada primijetila si, i ja mogu svašta slušati, kao i ti :mrgreen:

P.S Karen, svrati u moje kafanče, nešto sam ti napisala.. :lol:
Pa ja lepo kažem, bolje me pitaj šta ne slušam. Muzika je za mene jedna od najfenomenalnijih stvari koje je čovek izmislio. Ja zaista ne mogu da zamislim ni život, a ni dan bez nje. Gde god da krenem, slušalice su mi u ušima. Čak i do obližnje prodavnice, koja je udaljena par minuta. Taman odslušam jednu pesmu do tamo i drugu na putu nazad. :aha:
Jao, nisam stigla da ostavim nijedan post u tvom kafančetu, ali sam zato putem pp-a obavila zadatak. A kao što ti i rekoh, ugasio mi se komp, pregrejao se! Od silne muzike i vaših postova. Trenutno imam mali milion otvorenih tabova i prozora! :dash: Više se ne mogu ni sama snaći. :dash:

Svirka može,ali ne prijaju mi njihovi glasove...daj neku svežu stvar po mogućstvu sa nekom lepom bluz pevaljkom,a može i džez,samo da zadovoljava kriterijum...pevanja naravno.
Evo ga i ovaj, počeo samo ženske, ženske, ženske. :fdlan:

A da su fosili, jesu. Iz te generacije samo B.B. King još mrda...nekako.:plez:
Ja sam veliki ljubitelj stare muzike. Prastare, tačnije. :zaljubljena: I nemojte da me tu dirate! :azdaja:

Ka i ono sa Robijem.
Aha. Kakvo razočaranje. :rida:

Ne mislim ...kad si pomenula da znamo koju grupu voliš,ja pomislio na plačljive dečake... fora iz neke naše anime...nije važno.
Pa ja rekoh nemoguće da ne znaš ovu dvojicu.

Ne leže mi sad te fine,trenutno samo nešto poput Africe dolazi u obzir.Inače sam se smrzo,ne osećama više noge....brrr...samo Africa.:srecna:

Evo nešto za tebe od Sandre...
A ti si na tu Sandru mislio?! :zeek:

Ne želiš da znaš na koju sam ja mislila. :rumenka: :fdlan:

- - - - - - - - - -

Izgleda mi prema ovoj tvojoj slici da i ne živiš u neko velikom gradu.Ja živim u jednom malom gradiću i smatram da je jedan od lepših po svojoj okolini i prirodnim lepotama,a vidim da i ti imaš malo prirode...naziru se neka brda u pozadini.

Viš gde ja živim i odakle vam kucam poruke i šaljem mjuzu.A kad otvorim prozor iz dnevne sobe samo takav pogled...

DSC00169.jpg
E, pa i ja živim u jednom malom gradu. Ha! Kako smo se našli svi. :zper:

Ti živiš na nekom brdu?

Pogled je :heart:

Znam da mene voliš najmanje.

Da, da... peckas me a?... pocela si bre da mi se prvidjas...eno tamo Aanakonda napise za ime Milica (Melisa=pcela) "koren je pcelica" ja ladno procitam "karen je pcelica" pa se odmah polepim da komentarisem kako si zaista pcelica...a i secas se onog posta sa Arabe Flamenco... to nije bio samo post izazvan nicim...

I ja stalno mislim na... khm... ovaj... kako da kažem... tvoju gitaru.

Ako, ako... a da vidis sta je ispod gitare ....:per:

Zaigrajmo u tom slučaju igru "Istina ili izazov?". Izazivam te, Spartanac. Moja Ahilova peta je kombinacija te tri stvari koje si naveo. Što znači, debelo ćeš morati da se pomučiš.

Za muke sam rodjen... bitno je da imam sva tri oruzja... samo da nanisanim jos :per:

Ah, što volim kada izigravaš zloću.

Nista ja ne izigravam...

Ja ću ti ga lično učiniti smislenim.

Pobedices tigraste komrace? Kako mi se blizi rodjendan sve vise razmisljam o smislu postojanja... i tako svake godine...

Strankinja. Izvodi obrade kao i Karen Souza. Izuzetno lep glas. Jbg, to je sve čega se mogu setiti.

Tako bre kazi... to je Sarah Menescal

Čim završim ovaj post, idem odmah na prog da ga okačim. I na još jednu temu.
Vidiš kako sam poslušna? Hoćeš li me sada voleti malo više?

Nisam ni sumnjao... u pesmu cu te turim....

Ništa ne brini, Spartanac i ja dolazimo da te spasemo. Samo reci šta ti sve treba.

Al da spremi grejanu rakiju... kisele krastavce i tvrdog sira.

Laki,

ništa tu nije paranoja, sve je real ...,

Znaci cenis da je stvarnost takva kakvom sam je opisao? Pa dobro, bar je divlje i zanimljivo....

samo je pitanje da li mi znamo zašto smo ovde .. (EBote ako ti sad pretvorim kafanče u filozofiju .., ali prvi si počeo ..) ?

Pa nije ovo drumska kafana, nego boemska... ne fali nista filozofiji.

Sve to kako ti živiš je prelepo i treba...,
ali treba i da znaš .., nema pravog života bez naslednika .. pokoljenja koja dolaze iza tebe ..

Misli Laki o tome... sanjam bistrookog kako me jase i drzi se rucicama za kosu kao za konjsku grivu...

Što bi ti jednu Milicu ( a kako vidim i više komata .. )
učio ovim lepotama kojima mene učiš već danima ( i hvala Tebi za to ..),
kad možeš da imaš lično svoju, a ako se ne bude zvala Milica na*ebo si ..,
msm ona prva koja se rodi ...

Bice Helena, ima mnogo razloga za to... Melisa moze kao druga..

Ali ljudi...ja vec dva sata gledam ovu sliku i pet puta sam pao sa stolice od smeha...posto sam na kompu pored recepcije svi me gledaju i misle da sam sisao sa uma...uhapsice me... evo ponovo... ocu dumrem

kb82.jpg

Poslednja izmena:
Da, da... peckas me a?... pocela si bre da mi se prvidjas...eno tamo Aanakonda napise za ime Milica (Melisa=pcela) "koren je pcelica" ja ladno procitam "karen je pcelica" pa se odmah polepim da komentarisem kako si zaista pcelica...a i secas se onog posta sa Arabe Flamenco... to nije bio samo post izazvan nicim...
I ti se meni priviđaš. :zper:

Kako mogu zaboraviti onaj post?! :cmok2:

Ako, ako... a da vidis sta je ispod gitare ....:per:
Tvoja sexy kolena. :zper: :zplez: :rotf:

Za muke sam rodjen... bitno je da imam sva tri oruzja... samo da nanisanim jos :per:
Jednom sam ti negde napisala koja pesma me je bukvalno oborila s nogu, i ti si mi lično dao link za taj album, i muzikom i tekstom, ali ti si zaboravio. :ljutka: Eto koliko obraćaš pažnju na ono što ja pišem. :rida:

Nista ja ne izigravam...

Nisam ni sumnjao... u pesmu cu te turim....
Samo u pesmu? :zper:

Al da spremi grejanu rakiju... kisele krastavce i tvrdog sira.
Obavezno! Ali ne sumnjam ja da je Zlaja pravi domaćin. :aha:

Pa nije ovo drumska kafana, nego boemska... ne fali nista filozofiji.
Ili, kako Zlaja jednom reče, poročna krčma. :aha:

Bice Helena, ima mnogo razloga za to... Melisa moze kao druga..
Helena? :heart:

Ali ljudi...ja vec dva sata gledam ovu sliku i pet puta sam pao sa stolice od smeha...posto sam na kompu pored recepcije svi me gledaju i misle da sam sisao sa uma...uhapsice me... evo ponovo... ocu dumrem

kb82.jpg
:rotf: Nije tebi lako! :aha:

Ovo sam ja na pripremama za sinocnju svirku

gd0a.jpg

Ovo ce mi biti avatar u februaru

xiap.jpg

Ovo smo ja i Karen na izletu...priroda neka.. neki potok zaebani koji ona nije mogla da predje

26n9.jpg

Ovo meni cale nesto objasnjava kad sam bio mali.

3bgm.jpg

Ovo zaboravih ... jednom kad sam bio klinja bio sam pod strasnom temperaturom bolelo me grlo toliko da nisam mogao da govorim i cika doca kozae napisi mi ako ne mozes da kazes sta ti i ja mu napisem "ne mogu da pevam" a bio sam se utripovao da nika necu vise zapevati i onda doca kaze Its alright It's alright you safe with me tad sam odlucio da budem pedijatar i da pevam istu pesmu deci... medjutim ubrzo sam shvatio da nema svaka prica srecan kraj pa sam resio da budem ginekolog, a i pubertet me uhvatio...jao kako sam tada rikao kao magarac u teranju... ruznije pevanje nije postojalo...posle se sve sredilo pa sam odustao i od ginekologije...mislim da budem doktor...mada ginekologiju volim i danas ...

edit:nesto nece ova zadnja slika

Poslednja izmena:
Ovo sam ja na pripremama za sinocnju svirku
Jao, kako si mi se prolapšao, srećo moja! :zaljubljena:

Ovo ce mi biti avatar u februaru
:fdlan:

Ovo smo ja i Karen na izletu...priroda neka.. neki potok zaebani koji ona nije mogla da predje
Đentlmen oduvek! :cmok2:

mada ginekologiju volim i danas ...
To je grana medicine koju verovatno sa velikom predanošću i ljubavlju proučavaš. :zper:

edit:nesto nece ova zadnja slika
Mora da je mnogo jaka. :zper:

I ti se meni priviđaš.

Imam li spartanski slem, bokserice i kravatu vezanu oko butine? Ako sve to ima - ja sam, nema sumnje.

Jednom sam ti negde napisala koja pesma me je bukvalno oborila s nogu, i ti si mi lično dao link za taj album, i muzikom i tekstom, ali ti si zaboravio. Eto koliko obraćaš pažnju na ono što ja pišem.

Seticu se kao za Sarah... a i sta ce mi sve to.. imam ja svoja oruzja i kreaciju

Nije tebi lako!

Gde lako...pakao je u glavi...vasar

Pa kad udjes u pesmu to znaci da si na ostalim mestima vec bila.

Nego zadnje vreme doslo, devojke pocele da prose momkre... PU!...proslo je vreme vitezova...mada nas ima jos.

ipw2.jpg

radi i onaj link sada

Poslednja izmena:
A ti si na tu Sandru mislio?!

I ne slutiš koliko želim...samo da vidi to čudo od žene.:per:

Evo ga i ovaj, počeo samo ženske, ženske, ženske.

Uplašiio me Simple sa onim komarcima...dosad mi je sad sve bilo ravno ,ali od kako sam sazno za njih, ne mogu više da spavam,počeo sam da naglo gubim na težini i čips mi se ogadio...moram da se fokusiram na nešto pozitivno.Dakle
...

Ne želiš da znaš na koju sam ja mislila.

I ne slutiš koliko želim...samo da vidi to čudo od žene.

Pa ja rekoh nemoguće da ne znaš ovu dvojicu.

Znam ih još iz školskih dana ...imam i fotke sa mature.

E, pa i ja živim u jednom malom gradu. Ha! Kako smo se našli svi.

Gde se samo nađosmo...ima neka tajna veza.

Ti živiš na nekom brdu?

Pa više životarim..držim ono farme što imam,malo berem voćke i tako svake godine u krug.Ima sira i rakije Simple,za krastavce se grebite kod komše preko brda....uz put vam je...mislim em prvi put čoveku u kuću,em tražite krastavce:hahaha:....a ja vas očekujem. Jeste malo zabačeno,ali vredi se pomučiti... bar zbog kozjeg sira.

...mislim em prvi put čoveku u kuću,em tražite krastavce....a ja vas očekujem. Jeste malo zabačeno,ali vredi se pomučiti... bar zbog kozjeg sira.

:rotf: to bre Zlajo opleti ga malo po bezobrazluku :hahaha: nema problema Zlajo.. evo za krastavice sam ja odgovoran :per: ionako ne volim tudje... mislim krastavice...najviše poverenja imam u svoju bastu.... pouzdano dobar kvalitet... da se gosce ne razocaraju slucajno ... necemo ni od komsije da trazimo on ima sigurno neke krastavcice.... :rotf:

Imam li spartanski slem, bokserice i kravatu vezanu oko butine? Ako sve to ima - ja sam, nema sumnje.
Zaboravio si gitaru! :aha:

Seticu se kao za Sarah... a i sta ce mi sve to.. imam ja svoja oruzja i kreaciju
Ili sve ili ništa, nema tu kod mene pet-šest. :zplez:

Gde lako...pakao je u glavi...vasar
Odavno smo zaključili da nismo sami sa sobom. :rotf:

Pa kad udjes u pesmu to znaci da si na ostalim mestima vec bila.
Dođoh, videh, pobedih. :zper:

Nego zadnje vreme doslo, devojke pocele da prose momkre... PU!...proslo je vreme vitezova...mada nas ima jos.
Ćuti te dok te prose. Zabrini se onog trenutka kada te više ne budu htele. :aha:

I ne slutiš koliko želim...samo da vidi to čudo od žene.:per:
Verujem ti, ima šta i da se vidi i da se čuje. :aha:

Znam ih još iz školskih dana ...imam i fotke sa mature.

Gde se samo nađosmo...ima neka tajna veza.
Zamisli kada bi organizovali jedno okupljanje! Kakva bi to ludnica bila! :rotf: A svako da pušta svoju muziku. :fdlan: Okolina bi se razbežala za tili čas. :zcepanje:

Pa više životarim..držim ono farme što imam,malo berem voćke i tako svake godine u krug.Ima sira i rakije Simple,za krastavce se grebite kod komše preko brda....uz put vam je...mislim em prvi put čoveku u kuću,em tražite krastavce:hahaha:....a ja vas očekujem. Jeste malo zabačeno,ali vredi se pomučiti... bar zbog kozjeg sira.
:rotf: to bre Zlajo opleti ga malo po bezobrazluku :hahaha: nema problema Zlajo.. evo za krastavice sam ja odgovoran :per: ionako ne volim tudje... mislim krastavice...najviše poverenja imam u svoju bastu.... pouzdano dobar kvalitet... da se gosce ne razocaraju slucajno ... necemo ni od komsije da trazimo on ima sigurno neke krastavcice.... :rotf:
Sram vas bilo! :rotf:

Srećom, pa nisam gošća. :zplez:

Zaboravio si gitaru!

aaaa nema gitara kad stavim slem i vezem kravatu... nema sviranja po gitari dok traje bitka...

Ili sve ili ništa, nema tu kod mene pet-šest.

a na kraju da grmi i seva

Dođoh, videh, pobedih.

To Cezarice... i crvenu togu da zaodenes...

Ćuti te dok te prose. Zabrini se onog trenutka kada te više ne budu htele.

si vidla? a gde nadje mesto da ga yaprosi... u kenjari...mislim romantika Souzu da pustis :rotf: souzu :hahaha:

Zamisli kada bi organizovali jedno okupljanje! Kakva bi to ludnica bila! A svako da pušta svoju muziku. Okolina bi se razbežala za tili čas.

Ja imam losa iskustva sa tih internet okupljanja... sa drugog sajta... mislim vecina ljudi te razocara a oduseve te oni od kojih najmanje ocekujes... drugo, ne mogu da se odbranim ... napiju me pa me iskoriste pa posle me devojka ostavi...

aaaa nema gitara kad stavim slem i vezem kravatu... nema sviranja po gitari dok traje bitka...
Ma bez gitare ništa ne priznajem. :zplez:

a na kraju da grmi i seva
Ne! Promašaj. Pomešao si me sa Milicom. :zplez:

To Cezarice... i crvenu togu da zaodenes...
A ti crvene tange. :zplez: :zcepanje:

mislim romantika Souzu da pustis :rotf: souzu :hahaha:
Jao, plakaćeš ti, samo polako. :zplez:

Ja imam losa iskustva sa tih internet okupljanja... sa drugog sajta... mislim vecina ljudi te razocara a oduseve te oni od kojih najmanje ocekujes... drugo, ne mogu da se odbranim ... napiju me pa me iskoriste pa posle me devojka ostavi...
Znači, ti bi me razočarao? :zeek:

Jadan ti. Iskoriste te?! Ma nije moguće. :zper: A tebi sve loše bude, teško žabi da skoči u vodu. :z;:

Treća slika da nije onaj iz Metalike? :think:

Ma znam te kako dišeš..

Ovo sam nekad slušao,voleo sam kao mali manga anime i možda me je to privuklo ....
.Samo nemoj da se smeješ,ali hoćeš...znam te ja.

DSC00169.jpg

Ne smijem se. :mrgreen:
No comment :cool:

"a vidim da i ti imaš malo prirode" :lol:
Da sam samo malo pomjerila kameru desno, vidio bi ti šta je priroda. :D da, živim u malom gradiću, smještenom između tri planine. Za sve što mi moj grad ne može pružiti, imam glavni grad koji je udaljen 15 minuta, tako da mi je super :)

Imaš prelijep pogled :ok: takvih predjela, brvnara, i ovdje ima..

Pa ja lepo kažem, bolje me pitaj šta ne slušam. Muzika je za mene jedna od najfenomenalnijih stvari koje je čovek izmislio. Ja zaista ne mogu da zamislim ni život, a ni dan bez nje. Gde god da krenem, slušalice su mi u ušima. Čak i do obližnje prodavnice, koja je udaljena par minuta. Taman odslušam jednu pesmu do tamo i drugu na putu nazad. :aha:
Jao, nisam stigla da ostavim nijedan post u tvom kafančetu, ali sam zato putem pp-a obavila zadatak. A kao što ti i rekoh, ugasio mi se komp, pregrejao se! Od silne muzike i vaših postova. Trenutno imam mali milion otvorenih tabova i prozora! :dash: Više se ne mogu snaći.

Pričaj mi o tome. Sa slušalicama perem suđe, usisavam, ne mogu se istuširati da muzika nije puštena, niti napustiti kuću bez slušalica. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back