Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlepio...da znas...snimano je u Ukrajini...a i zemske su odatle...nista lepse od slovensko-mediteranske lepote a one su bas to. Andjeli pravi.
Vidiš kako znam šta voliš. :zper: Nego, takve žene će ti doći glave, srećo moja, pa ćeš opet na mom ramenu da kukaš.

Ajde...pricaj mi malo o tome...ne budi duhovita. Ti si vanzemaljac kao...
Kako si pogodio?! :zeek: Baš tako, vanzemaljac. :zper: Plašiš li me se sada? :zper:
Uf, znaš li šta me teraš? Ako ti kažem da postoje dani koji mi počnu sa klasikom, nastavim sa progom, u međuvremenu ubacim metal, pop, hard rock i završim sa jazz ili blues muzikom, šta ti to govori?
Jednostavno, ja se se uopšte ne usredsređujem na muzički pravac, samo je važno da mi note i tekst (jako su mi važni i tekstovi) pogode žicu. Rekoh ti jednom, ja samo umem da slušam muziku i da uživam u njoj, da se prepustim notama u potpunosti, tada za mene ne postoji ostatak sveta, samo moja muzika i ja.
Još nešto, postoji i muzika koja me pokreće, odnosno muzika uz koju plešem. To je već nešto drugo.

Nisam....bice dva meseca uskoro...misli ti sta hoces...zivim spartanski...do kada ne znam...ali sada je tako.

zvuk je mnogo bolji...video takodje...samo jos da nausci da montira...i monogo je dugacko...45 min.[/QUOTE]
:zskace: :zaljubljena:

Vidiš kako znam šta voliš. Nego, takve žene će ti doći glave, srećo moja, pa ćeš opet na mom ramenu da kukaš.

Da volim-volim...sve ih volim....ah tvoja ramenca...stalno mislim na njih ali ne da kukam vec da zaspim...

Kako si pogodio?! Baš tako, vanzemaljac. Plašiš li me se sada?
Uf, znaš li šta me teraš? Ako ti kažem da postoje dani koji mi počnu sa klasikom, nastavim sa progom, u međuvremenu ubacim metal, pop, hard rock i završim sa jazz ili blues muzikom, šta ti to govori?
Jednostavno, ja se se uopšte ne usredsređujem na muzički pravac, samo je važno da mi note i tekst (jako su mi važni i tekstovi) pogode žicu. Rekoh ti jednom, ja samo umem da slušam muziku i da uživam u njoj, da se prepustim notama u potpunosti, tada za mene ne postoji ostatak sveta, samo moja muzika i ja.
Još nešto, postoji i muzika koja me pokreće, odnosno muzika uz koju plešem. To je već nešto drugo.

Ne samaraj me rukavicom izazova... ne pokreci masinu mog polivalentnog i raskosnog talenta...ne plasim se ni malo... kad je Ahil imao onu svoju petu...imas je i ti. Ako nije auditivna onda je vizuelna... ako nije ni to onda je verbalna....a ti znas da baratam slikom, zvukom i recima...

Užas promiskuiteta.

Stvarno je taj promiskuitet (kakva komplikovana rec) uzasan....strasno opterecuje ....i kao da si znala razmisljam o jednom takvom saljivom tekstu... ali nema veze sa muzikom osim sto je iskustvena prica jednog muzicara...pa cu ga verovatno suknuti na neki drugi sajt.... i necu vam reci koji sajt da bi sto vise patili....:per:

I ti si previše gledao Matrix, baš kao i ja. Mora da te posebno oduševljava ovaj deo "goli", to jest "gole".

Posle onog apokalipticnog vidjenja nase buducnosti sa tigrastim komarcima moj zivot je besmislen....

Spartanac, kako se beše zove ona Sara, jao, za nju si mi rekao kada smo pričali o mojoj imenjakinji? Isto tako dobro izvodi razne obrade. Čini mi se da je Sara. Jao!

Nisam cuo za nikakvu Saru Jao.... salim se... nasa ili strankinja...kakva je muzika u pitanju....na koje obrade mislis...malo blize mi objasni... zaboravio sam...milion misli mi proleti kroz vugla u toku dana.

VELIKI POZDRAV ZA MILICU.... Mico kad cemo malo da slusamo i lepimo linkove?

Znači, ne gotiviš blues toliko ili samo Gary-a?

Volim bluz i rado ga sušam,ali nekako mi nije legla ta pesma.A što se tiče Gary-a mnogo je bolji doživljaj gledati njegovu svirku uživo preko neta,nego ga samo slušati.z;)

Glupo?! Mis'im stvarno?! Ja čoveče jedva čekam da vidim kakvu ćeš sledeću kombinaciju napraviti.

Oštro?! Zar ja?! Ti nisi primetio da ja stalno nešto pitam nekoga?

Ma ti si tako brižna i pažljiva,ali nekad previše brineš....sve je u redu.I drago mi je što ne misliš kao ja, a fotki ćeš se ti ode nagledati, to ti ja obećavam.

Nego, jesi li znala da

Progresivci prespavase Januar, ali ako je za utehu evo novog albuma grupe Caravan. Stari, kultni bend... svi ga guraju u prog rok mada ja ne vidim tu bog zna kakav prog ali ajde...Englezi... pa tradicija valjada... a clanovi benda su jednom nogom u ... pa da im ne kvare merak.

Evo linka za ceo album ... http://grooveshark.com/#!/album/Paradise+Filter/9499750 ..... sveze da svezije ne moze biti....

Zamolio bih cenjenu i voljenu moderatorku da link albuma stavi i na prog... Komsija ce da svisene... a pasce i reputacija :per:...ja ne mogu od kako sam banovan za ostatak ovog pdfa osim kafane.

Inace na ovom albumu narocito mi se dopala ova stvar

http://grooveshark.com/s/Pain+In+The+Arse/6Kxd3M?src=5

ovde mozete videti zasto je Caravan dopadljiv, inace stvar je cist fank rok...prog nije ni videlo...

i jos jedna stvar... ali pre svega zbog teksta...i nista vise

http://grooveshark.com/s/Trust+Me+I+Am+A+Doctor/6Kxdxy?src=5

sto se mene tice ostatak albuma nisu ni morali da snimaju i ide pravac u kantu... a i ovo sto izdvojih nije bog zna sta

Salim se zmijice mala... znas ti..

Da mrdnem guzom... ocu...odma... samo da obucem farmerice...a za muziku... ne znam bre aki ... enigma si mi... vrdas tamo vamo... mesas mi da tako kazem...vrckava si.... ne mogu da te navatam...evo ...aj da probam...opasno brza stvar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back