Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za tebe mi je uvek lako,ne moram da se pridržavam spiska.
I posle kažu da sam komplikovana. A vidiš da nije tako. :z;:

Viđamo se Karen,a ako možeš šmugni na pauzi.z:poz:
Šmugnem ja ovde u svakom slučaju, koristeći pritom svaki slobodan trenutak. :tajna:

Doručak? :zper:

large.jpg

Čini mi da voliš i ovako nešto:

Mogu da slušam.

A zašto više ne postavljaš onako fotku, pa kad kliknemo muzika? Tvoj izbor fotki je oduvek bio za svaku pohvalu.

Iz više razloga...ovih dana nisam stizao, a imao sam imao prilike ,a kad se povede neko ćaskanje glupo mi je da tada postavljam fotke i tako...Kad ugrabim priliku,biće i slika.z;)

Sve je u redu Karen.. jutros si krenula oštro,ko da si inspektor...sve me nešto zapitkuješ.

Лаконац легендо. Морам овако да те ловим собзиром да се не јављаш на пп.

Имам два комплета GHS boomers .11s и један комплет Ernie Ball, само за тебе, онако гратис, па се јави да пошаљем.

Лаконац легендо. Морам овако да те ловим собзиром да се не јављаш на пп.

Имам два комплета GHS boomers .11s и један комплет Ernie Ball, само за тебе, онако гратис, па се јави да пошаљем.

Imao sam ih, nisu lose kad nisu bajate, a tvoje jesu sigurno bajate...vec neko vreme podanice i robinje su mi D'Addario..jes da su svetle i zvonke kao vazduh u januarskoj noci u Volgogradu ... ali imam fazon da ih zagasim malo....kad udjem u sobu one zadrhte...kad ih pogledam one zaigraju...kad disem blizu njih one zapevaju...kad ih dodirnem eksplodiraju...jedva cekaju tu interakciju...fuziju...

Brate ne odgovaram ti na pp zato sto nemam sta da ti kazem novo...tako da nemoj da se davis sa Riverside i Karmakanicom ukoliko ih ne gotivis zaista... ne odgovori mi i ti na pitanje who is the bos in the factory?

Jao, Lakonac ima da odlepi na spot, a i ostatak muškog društva.

Odlepio...da znas...snimano je u Ukrajini...a i zemske su odatle...nista lepse od slovensko-mediteranske lepote a one su bas to. Andjeli pravi.

Ja se ne nađoh nigde, ama baš nigde. S obzirom na to šta sve slušam, teško me je uvrstiti u neku grupu.

Ajde...pricaj mi malo o tome...ne budi duhovita. Ti si vanzemaljac kao...

Ja znam da hoćeš.

Nisam....bice dva meseca uskoro...misli ti sta hoces...zivim spartanski...do kada ne znam...ali sada je tako.

d.jutro..
prvi put vidim ovu kafanicu..
da zavirim samo

obozavalac ribe :rotf: ej ribaru zasto neke ribe smrde od glave?

i ovo se pitam isto....

.... da li je istina da tigrasti komarci prestavljaju neki novi oblik inteligencije...mislim nesto sto je nerazumljivo za nas...nesto kao peta linija u Dekartovom koordinatnom sistemu...nesto neshvatljivo kao sto je recimo Pitagorina teorema za krokodila...Prica se da su ove domace dzukele od komaraca u odnosu na tigraste nesto kao sto su bili neandertalci za sapiensa...kazu jos i da ce nas tigrasti komarci istrebiti kao vrstu za dvesta-trista godina kada ce biti u stanju da prave superkompjutere i nuklerno oruzje...ima jos apkalipticnija opcija ... a to je da ce nas loviti kao zeceve i da cemo mi biti robovi tigrastim komarcima...ma i gore od toga...uzgajace nas kao sto mi uzgajamo krmad i perad da bi se hranili nasom krvlju...zivecemo goli u vecitoj anesteziji lebdeci u neonskim inkubatorima zarobljeni laserskim resetkama...prikljuceni na cevcice radi odrzavanja zivota i prekriveni tepihom tigrastih koji se hrane...a hrane se tako sto onim malim surlastim burgijama svrdlaju kroz kozu i isisavaju zivotiz nas...ali ga i upumpavaju u sebe...a kad nam tela malo usahnu i izgube svezinu od neprekidne gozbe uzimace nam celije i praviti nove bebe koje ce opet uzgajati u neonskim inkubatorima...i tako u beskrajnim ciklusima...nasim i njihovim...

Zlatousti, šta da ti kažem, uživaj onda uz savršenu pjesmu, i Petak..

Da petak.... ne zaboravi subotu.

Samo da znaš jedan moj drugar uživa u Skrillex-u.Puštao mi je neki njegov spot i sećam se nikih indijanaca i kiše ,a dalje mrak...osvežićeš ti meni pamćenje.
zvuk je mnogo bolji...video takodje...samo jos da nausci da montira...i monogo je dugacko...45 min.

Ovo večeras okačeno,a nisam video da ima subskrajbova...dobro ti nalaziš ove klipove.

Nije loše ovo što si postavio,ali dugo traje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back