Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Apology accepted.
Odlična je slika!
Za tvoju dušu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apology accepted.
Odlična je slika!
Za tvoju dušu:
Već ga vidim kako obilazi drumove Negotinske Krajine i živopisnih predela našeg istoka u potrazi za nekom starom vlaškom vešticom.Nije to od vremena, to nam je od našeg prijatelja Spartanca.On nas samo sekira i jede ovde.
Ali zato on ćelavi.![]()

Ah! Hvala ti, ovo mi je jedna od omiljenih obrada koju ona izvodi.
Fali mi muška verzija ovog smajlića, koji bi svakako bio tragikomičan, ali fali.
Teško da može prikladnija:

Već ga vidim kako obilazi drumove Negotinske Krajine i živopisnih predela našeg istoka u potrazi za nekom starom vlaškom vešticom.![]()
![]()

Ume, jeste, pa ga i kasirka kasirala.
A baš bi mu sada legla jedna vlajna. Možda se predomislio? 

Tragikomike u ovom cafeu nikad na odmet.![]()
A ja mu lepo nudila da mu namestim neku vlajnu, on neće, kaže ume sam da osvaja.Ume, jeste, pa ga i kasirka kasirala.
Da ga ubedimo?![]()

Osvajač?!![]()
Ja sam saglasan, ali videćemo šta Osvajač kaže na to. Ne možemo baš skroz da ga isključimo iz planova, greota.![]()

Ček da nađem.
(Jao, nadrljala sam kada se bude vratio.
)
Ja tek sada ovo videh. Moze biti nasledno,moze od stresa,visokog pritiska,kod dijabetesa,suvise visokog testosterona...mada to se meni cini da ti ne opada suvise,i meni opada,pa se ne hvalim
samo doktore nisam pitao od cega je nego sam pitao za lek, savet, pijavice dal da stavljam…vlasku magiju i tako to…Petre!....uozbilji se.Danas mi je definitivno The Who dan. Uz Jacobs Gold ove pesme postaju izvor neiscrpne energije.

Bojim se da vreme nije na našoj strani.

Nije to od vremena, to nam je od našeg prijatelja Spartanca. On nas samo sekira i jede ovde.
Ali zato on ćelavi.
Već ga vidim kako obilazi drumove Negotinske Krajine i živopisnih predela našeg istoka u potrazi za nekom starom vlaškom vešticom.
Evo ga post o "eurokremu"

Evo ga post o "eurokremu":
Mora da je ovo boldovanosamo doktore nisam pitao od cega je nego sam pitao za lek, savet, pijavice dal da stavljam…vlasku magiju i tako to…Petre!....uozbilji se.
I jedini nisam iskulirao tvoj post,i izvukoh ga iz naftalina 
Tragikomike u ovom cafeu nikad na odmet.![]()
A ja mu lepo nudila da mu namestim neku vlajnu, on neće, kaže ume sam da osvaja.Ume, jeste, pa ga i kasirka kasirala.
Da ga ubedimo?![]()
Zbog cega ti meni stalno pricas da se uozbiljim,kad sam cak i isuvise ozbiljan?I jedini nisam iskulirao tvoj post,i izvukoh ga iz naftalina
![]()
Samo ti sanjaj i zanosi se.Mora da je ovo boldovano![]()

Ma da, obavezno, ajde ne lupetaj, tu smo ti i ja negde istih godina. Jao, to nikako da mi otkriješ.Vi ste neki matorci izgleda.![]()

Čoveče, pretprošle godine sam prestala da se farbam u plavo i pustila prirodnu boju. Da budem pametnija.Zar i ti sestro? Za kaznu ces da me masiras ...zbog cirkulacije...
Kad ono, šmrc, nađem skoro jednu sedu, pa onda još jednu.
Vidla sam. LDP?!Esi vidla… nece me pa to ti je… od tolikih svabica ja naletim na LDP-ovke. PU!

Hej! Gde si čoveče?! Baš si nam falio.
Ala lupetam danas, strašno. 
Ej, bre, Petre, pa nemoj da mi kvariš Spartancu kombinacije.Iz prve ruke tvrdim da je vecina Vlajni zlo.![]()
Neće ga nijedne druge, a vlajne ima da odlepe za njim, još kad ga nahvalim. 
Šalim se, ajde obavljaj te tvoje dužnosti i vrati se, možda i budemo tu. Ako ne, sutra uveče pravimo žurku, imaću tada vremena na pretek.
Ajde bre nemoj da mi tu izmišljaš izgovore, nego se pojavi sutra uveče.Ti imas... ali ja sreco sutra radim... danju i nocu... nema nista od toga...
I gde se sada izgubio Akay...nije valjda da jos cita o eurokremu

Ej, bre, Petre, pa nemoj da mi kvariš Spartancu kombinacije. Neće ga nijedne druge, a vlajne ima da odlepe za njim, još kad ga nahvalim
Ma da, obavezno, ajde ne lupetaj, tu smo ti i ja negde istih godina. Jao, to nikako da mi otkriješ.
Ajde bre nemoj da mi tu izmišljaš izgovore, nego se pojavi sutra uveče.
I ja sam ga čitala više puta.
Карен,не смем да допустим да ми упропасте другара?
Него да те питам,да ниси ти којим случајем Влајна? Мислим,ако јеси,да их не пљујем више!
Petre!...uozbilji se ce te banujeNisam vlajna, imaš sreće.Карен,не смем да допустим да ми упропасте другара?
Него да те питам,да ниси ти којим случајем Влајна? Мислим,ако јеси,да их не пљујем више!![]()

...o Narode,
od nota
možda je sramota
ali opet evo mene...

]Nisam vlajna, imaš sreće.![]()