Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros sam bila neraspoložena. Neki se ne javljaju, neki ne dolaze, neki me ignorišu. :ljutka:

E, sada, pošto ste ste udostojili da me počastite svojim prisustvom, ja častim piće:

large.jpg

Ovo nisu sokići, već ozbiljni kokteli. :zper:

Pocepano?! :zeek:

Ajmo onda ovako:

Biće tako posle, ko je koga i šta i kako. :zper:

- - - - - - - - - -

Jutros sam bila neraspoložena. Neki se ne javljaju, neki ne dolaze, neki me ignorišu. :ljutka:

E, sada, pošto ste ste udostojili da me počastite svojim prisustvom, ja častim piće:

large.jpg

Ovo nisu sokići, već ozbiljni kokteli. :zper:
Gle, ja tek sada vidim, ovde imamo i neke travke pobrljavke, sigurno! :zper:

e devojcice nije da mi nije lepo... zaista uzivam....ali moram da .... khm...sredim neke stvari... i da jedem nesto konkretno ...usukao sam se skroz... kao macak u februaru...vraticu se kasnije... pa ako budete tu super... ako ne ... When it rains, it pours...sto kazu engelzi...

- - - - - - - - - -

Gle, ja tek sada vidim, ovde imamo i neke travke pobrljavke, sigurno!

Nema...slusaj Lakija sto ti kaze...ta u donjem desnom uglu lici ali nije to sto mislis.. to je nana ili menta...

Laki i kokteli...to je fjuzn

e devojcice nije da mi nije lepo... zaista uzivam....ali moram da .... khm...sredim neke stvari... i da jedem nesto konkretno ...usukao sam se skroz... kao macak u februaru...vraticu se kasnije... pa ako budete tu super... ako ne ... When it rains, it pours...sto kazu engelzi...

- - - - - - - - - -

Nema...slusaj Lakija sto ti kaze...ta u donjem desnom uglu lici ali nije to sto mislis.. to je nana ili menta...

Laki i kokteli...to je fjuzn

Znam ja, čim ja dođem, ti bežiš, neka, neka. :ljutka:

Šalim se, ajde obavljaj te tvoje dužnosti i vrati se, možda i budemo tu. Ako ne, sutra uveče pravimo žurku, imaću tada vremena na pretek. :zper:

Mislim da smo sasvim dovoljno otkačeni i bez travki. :fdlan:

neko da mi odgovori ako moze... kako covek moze da zna da li ce da ocelavi... mislim ono genetika... ujaci... ujne... stricevi... babe... dede... ali da nije neko perverzno genetsko testiranje...mislim ono sa uzimanjem uzoraka iz kanala…to ne volim… ima li neki znak koji najavljuje celavljenje a da nije opadanje kose u pramenovima?... u panici sam... frka mi... otpale mi 2-3 dlake... i jos me ubedili da mi se vidi koza korz kosu na potiljku…. ja ne mogu da vidim … utripovan sam skorz…pomaze li vezivanje kose u pundju?... nosenje mrezice preko noci?... neki sampon...melem... savet…bajalice...pijavice… bilo sta... moze li umesto mrezice zenska najlon carapa?… neoprana naravno…neam mrezicu jbg….a neam ni carapu…. al cu otmem od neke….samo ne znam kakvu carapu da otmem…mrezastu ili sa okruglim okicama, sa halterom, bez haltera...koji deo carape ide na glavu? ...toliko sam se pogubio da ne mogu ni onaj pdf sa doktorima da potrefim a i nema dezurni tamo….ako ovde ima doktora a znam da ima…. nema celavih u mojoj porodici… imam samo jednu brkatu strinu…a i stric mi je brkat….ako ti nesto znaci taj podatak doktore…..

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Ja tek sada ovo videh. Moze biti nasledno,moze od stresa,visokog pritiska,kod dijabetesa,suvise visokog testosterona...mada to se meni cini da ti ne opada suvise,i meni opada,pa se ne hvalim :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back