Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поздрав Банзаи...
п.с. моје млађе дете млеко и плазму зове меко и банза.

moram da citiram uvodni post sa sve kafom , obaveznim odevnim predmetima i (m)azivom kafane
laki laki, aj u pustinju da beresh cvece!!
Pa dobro AAki zar stvarno mislis da sam zaboravio da sam ja otvorio ovu temu i krstio kafanu? Nisam zaboravio. Tacno i znam kada je to bilo....kad smo sa Lilly preturili pdf, reorganizovali ga te sada lici na nesto. Ni onda mi se naziv za kafanu nije dopao... ali eto ostao je.. i dalje mislim da je glupo. A to za odevne predmete...hteo sam nesto da predlozim tada....ali sam odustao. Inace onda je bilo bas mrtvo pa rekoh sto da se lomim bez veze...sada i nije toliko...ali jos uvek ne moze da se nazove zivahnim mestom.
Imam jos jedno pitanje. Mogu li da skuvam jaja u kineskom loncetu (kuvalu)...mislim ima li neko iskustva sa tim?.... Da.... na kokosja jaja mislim.
I jos jedno pitanje....zna li neko da postoje slusalice sa 4 nausnice....tj da 2 osobe mogu istovremeno da slusaju muziku sa istog izvora.
[/COLOR]
Не знам да ли може,никад ми то није пало напамет!
Постоје. Око 1500дин,у Вин-Вин-у. Додуше,то сам прошле године купио,другарици!![]()
- - - - - - - - - -
Добро јутро!![]()
Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Đe si Laki mađijo?
- - - - - - - - - -
Dobro veče svima.![]()

neko da mi odgovori ako moze... kako covek moze da zna da li ce da ocelavi... mislim ono genetika... ujaci... ujne... stricevi... babe... dede... ali da nije neko perverzno genetsko testiranje...mislim ono sa uzimanjem uzoraka iz kanala…to ne volim… ima li neki znak koji najavljuje celavljenje a da nije opadanje kose u pramenovima?... u panici sam... frka mi... otpale mi 2-3 dlake... i jos me ubedili da mi se vidi koza korz kosu na potiljku…. ja ne mogu da vidim … utripovan sam skorz…pomaze li vezivanje kose u pundju?... nosenje mrezice preko noci?... neki sampon...melem... savet…bajalice...pijavice… bilo sta... moze li umesto mrezice zenska najlon carapa?… neoprana naravno…neam mrezicu jbg….a neam ni carapu…. al cu otmem od neke….samo ne znam kakvu carapu da otmem…mrezastu ili sa okruglim okicama, sa halterom, bez haltera...koji deo carape ide na glavu? ...toliko sam se pogubio da ne mogu ni onaj pdf sa doktorima da potrefim a i nema dezurni tamo….ako ovde ima doktora a znam da ima…. nema celavih u mojoj porodici… imam samo jednu brkatu strinu…a i stric mi je brkat….ako ti nesto znaci taj podatak doktore…..
Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app
nemo' se lozish, sve cu da rasteram

Pa dobro AAki zar stvarno mislis da sam zaboravio da sam ja otvorio ovu temu i krstio kafanu? Nisam zaboravio. Tacno i znam kada je to bilo....kad smo sa Lilly preturili pdf, reorganizovali ga te sada lici na nesto. Ni onda mi se naziv za kafanu nije dopao... ali eto ostao je.. i dalje mislim da je glupo. A to za odevne predmete...hteo sam nesto da predlozim tada....ali sam odustao. Inace onda je bilo bas mrtvo pa rekoh sto da se lomim bez veze...sada i nije toliko...ali jos uvek ne moze da se nazove zivahnim mestom.
Imam jos jedno pitanje. Mogu li da skuvam jaja u kineskom loncetu (kuvalu)...mislim ima li neko iskustva sa tim?.... Da.... na kokosja jaja mislim.
I jos jedno pitanje....zna li neko da postoje slusalice sa 4 nausnice....tj da 2 osobe mogu istovremeno da slusaju muziku sa istog izvora.