Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Babarogica moja malena i nestasna... sto voli da edituje postove... :per: Srecna ti nova srpska babrogice...lubi te LAxi
Babaroga ili ne, voliš ti mene takvu kakva jesam, zar ne? :zper:

Srećna i tebi! I sve najlepše u njoj. :cmok2:

Ipak smo malo dekoncentrisani medena, a?...citas li ti moje postove ljubavi, a?....da me nisi stavila na ignore sreco moja kosmicka, a? volis li ti mene uopste zvezdice treperava?

Evo ti citat iz prekjucerasnjeg posta:
Tvoje postove, ljubavi, ne propuštam. Ni za šta na svetu. :zaljubljena: Lepo ti rekoh jednom, ne volim te, najbolje te obožavam. :zper:

Nisam lepo razumela ovaj tvoj post. Mislila sam da ćeš u nekom od narednih ostaviti pesmu. :z;:

Kako kad mi editujes postove....i ne zna se koje su obozavateljke.... salim se ... zapravo nikada ne stignem do te faze razmene gaca ...uvek se sapletem i padnem na nekoj prethodnoj stepenici... kao sinoc na primer... ali o tome kasnije.
Morala sam, malo si bio nevaljao. :cmok2:

A sada imam nekoliko tehnickih pitanja tj. zahteva pre svega za voljenu moderatorku koja celicnom rukom vodi ovaj mali brod...
Jao, čelična?! A nije
? :zper:

1. Ono sto pise na mom profilu “buduca legenda” mi jako smeta... pa bih zamolio da se to bilo kako ukloni... sta buduca... ja jesam legenda vec sada...i vise od toga....moj poveliki ego :per: se buni.
Za to ti, srećo moja, fali još "malo" postova. Samo ti piši i biće. :z;: A da si legenda, to niko ne sme da ospori. :aha:

2. Bilo bi dobro da se promeni glupo ime ove kafane (ko li je krsti tako?...)...i da se sprovede referendum oko novog imena...nesto u fazonu “Romanticni striptiz bar” ... tako bi i Zlaja bio zadovoljan zbog romantike ... a i ja i Karen i ostali zbog ovog drugog dela:mrgreen:
Ovo svakako može! Dajte predloge i promeniću, nije problem. :aha:

3. Zelim da mi moderator odgovori na pitanje sta oseca :per: kad edituje post jednom Lakoncu? Kakva vrsta uzbudjenja je u pianju?:per: Da ne bude zabune, najmanje sto zelim je ozbiljan odgovor.
Hehe, to ću da ti kažem preko pp-a. :zper: Ili mogu i uživo da ti šapnem. :zper:

4. Da se banuju trajno svi koji kace slike sokova... alkohol moze....i kafa moze... ali u manjim kolicinam....i gole zene mogu...neograniceno.
A goli muškarci? :zper:

72y7.jpg

da se ispričate dok slušate muziku i čekate kaficu

Pravila ponašanja u kafeu nisu komplikovana i stroga, a uglavnom se odnose na oblačenje i obavezne odevne predmete. Međutim, o tome nešto kasnije. Obezbeđenje postoji ali je nevidljivo.

Eto, otvorismo i kafić.

2le0.jpg

moram da citiram uvodni post sa sve kafom , obaveznim odevnim predmetima i (m)azivom kafane :lol:

laki laki, aj u pustinju da beresh cvece!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back