Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Cek,pa je l' to ima neke veze sa ovim:
Petre! .... uozbilji se malo burazeru. Inace pipnuti smo u gangliju... odavno ... daj nesto svezije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek,pa je l' to ima neke veze sa ovim:

Bon Jovi!
Salim se,zaista mnogo toga slusam,od Stoje i Viki(doslovce) do klasike(kada ucim,kada se osamim).
Svakako da ozbiljnu muziku ne slusam kada sam u nekoj grupi,jer je cesta banalizacija iste.

Mico taj album sam licno ukrao i postavio na sark.. dva dana posle objaviljivanja
i ovo mi se svidZa
E ovo je prastaro... jos kad sam bio musav... ali mi se svidja ovaj bend nenormalno... dopasce se i Bonsai... da li samo ja cujem elektro prog ovde?
Kako postavljate te linkove u kojima umesto onih hijeroglifa pise naziv pesme?![]()
i posle samo kliknes posalji .. dole desno 
Nije loše..podsjeća me na Prodigy
Kako postavljate te linkove u kojima umesto onih hijeroglifa pise naziv pesme?
O hvala bogu da tebe napipam...bar jednom
Otvori post ... kao hoces da citiras pa ces videti fazon
... pustaj muziku pa makar i na kobasicima (hijeroglifi kako ih ti zoves)Može to bolje..O hvala bogu da tebe napipam...bar jednom

Bonsai ima jos lepe muzike za tebe ali to cu drugi put.. stvarno dobra muzika bas to sto ti slusas...inace ostavio sam ti jos linkova veceras.. ne samo Rebulicu
evo ti mico, sta oces bolje...ima sve... pare, sex, power (to je struja zar ne)... momci...zemske... jake gitare... ritam
evo ti nemoj da trazis
Sviđa mi se glas pjevača, ali to je to...
I ne bih to nazvala bilo kakvim house-om.. Hajde, u buduće nađi jednu za mene, ali evo mali hint: da je nešto uzbudljivije