Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro rokeri raspali.... srecna vam srpska nova godina... meni je lepa da lepsa ne moze biti....neka i vama bude kao meni i bicete srecni ....ne sumnjajte u to.... a u to ime jedno srpsko progresivno kolo koje Milica nije primetila do sada.... da vas protrese malo...

Зато што ти не знаш у ствари шта су гаће

:eek: .... Micika ako ce mi pomoci i takve cu da nosim.... a ja sve mislio u tangama je fazon....

Ma da, Karen je babaroga.

Babarogica moja malena i nestasna... sto voli da edituje postove... :per: Srecna ti nova srpska babrogice...lubi te LAxi

O, ne! Opet se zaljubio u neku kasirku i zaboravio na moju pesmu!

Ipak smo malo dekoncentrisani medena, a?...citas li ti moje postove ljubavi, a?....da me nisi stavila na ignore sreco moja kosmicka, a? volis li ti mene uopste zvezdice treperava?

Evo ti citat iz prekjucerasnjeg posta:

Elem, preslusao sam jutros uz dorucak (kilo banana)… zaista su tri stvari … pustim poruku strucnjacima koji jedva cekaju ovakav zadatak… za pola sata stize odgovor… RX Bandits nema objavljenu stvar sa ovom melodijom i ovakvim tekstom. Nista cudno… desava se to da muzicar odrsvira nesto sto ce tek izaci ili nesto sto nikada nece objaviti.

Jao, znam zašto nećeš da nam čitaš oglas. Ne želiš konkurenciju na audiciji!

:mrgreen:

Razdeli obožavateljkama.

Kako kad mi editujes postove....i ne zna se koje su obozavateljke.... salim se ... zapravo nikada ne stignem do te faze razmene gaca ...uvek se sapletem i padnem na nekoj prethodnoj stepenici... kao sinoc na primer... ali o tome kasnije.

Gde ćeš uzbudljivije?! Crvene?! To protiv uroka?

Crvene sa belim tufnama... ali ne pomaze ni to... propao sam skroz... kao mooda kroz pocepane gace... moram kod neke ciganke da idem... da me razmadjija...kao sto rekoh nizem neuspeh za neuspehom...i sinoc isto... u stvari nikada nisam ni imao uspeha.... a trudim se... probao sam sve... al ne ide... sinoc sam bio tako blizu...i opet corak...ubi baksuz i to ti je....

A sada imam nekoliko tehnickih pitanja tj. zahteva pre svega za voljenu moderatorku koja celicnom rukom vodi ovaj mali brod...

1. Ono sto pise na mom profilu “buduca legenda” mi jako smeta... pa bih zamolio da se to bilo kako ukloni... sta buduca... ja jesam legenda vec sada...i vise od toga....moj poveliki ego :per: se buni.

2. Bilo bi dobro da se promeni glupo ime ove kafane (ko li je krsti tako?...)...i da se sprovede referendum oko novog imena...nesto u fazonu “Romanticni striptiz bar” ... tako bi i Zlaja bio zadovoljan zbog romantike ... a i ja i Karen i ostali zbog ovog drugog dela:mrgreen:

3. Zelim da mi moderator odgovori na pitanje sta oseca :per: kad edituje post jednom Lakoncu? Kakva vrsta uzbudjenja je u pianju?:per: Da ne bude zabune, najmanje sto zelim je ozbiljan odgovor.

4. Da se banuju trajno svi koji kace slike sokova... alkohol moze....i kafa moze... ali u manjim kolicinam....i gole zene mogu...neograniceno.

Danas imam slobodan dan...a veceras cu u kafani da prilepim opasnu muziku koju do sada niste culi... prog nece biti opasan zato sto je neko zatisje :think:... ali ostalo hoce.... otrovacu vas.... bolje da provedem vece sa vama nego da se upropastim kao sinoc... samo da koncipiram tekst i imacete opis kako je potonuo jos jedan Titanik...

....obecah da vam prepricam avanturu...he, he... :mrgreen:... dve svabice su u pitanju... zapravo za malo pa bila avantura....

.....ovako je bilo... vidim ja dve male slatke svabice ... crnkinja i belkinja... sede, pijuckaju pice i pricaju nesto.... al` im dosadno... vidi se to iz aviona... pa rekoh `ajde Laki da osvetlas srpski obraz i da ih malo uveselis ....a posle da ih bacis u lendskejp, vidis da ce svabice da satrunu od dosade... znam toliko zanimljivih prica...prelistam fajlove u vugla i odaberem jednu ekstremno zanimljivu temu...masno i obilno pljunem u sake... zalizem kosu...namestim kragnu na opasno... zapalim jak cigar (od koga umalo nisam umro) zagrizem filter ... zasvrdlam kukovima da lakse podignem spale i pocepane farmerice... i krenem.... he, he :per:

....prvo se kao sapletem malko ;) o nogu one crnkinje...kao nesto sam nespretan ;) ... i nesto se kao izvinjavam ;)...sednem bez poziva i odmah pocnem sa onom zanimljivom temom koja uvek upali.... uticaj srednjevekovne migracije Huna na populaciju slepih miseva u juznoj Francuskoj... one se odusevise... pocese da prevrcu okicama ovako :roll: i da se smeskaju samo jednom polovinom usana...uh dobro je rekoh sebi... zanimljivo im je ... a kome ne bi?...he, he... mislim to o Hunima i slepim misevima u Francuskoj uvek paralise zrtvu...bacice ih Laki u lendskejp bez problema.... he, he...

....potpuno ocekivano razvi se ziva diskusija... i dok smo tako pricali, jedna ideja mi iznenada raspara koncentraciju.... raspara je kao što munja pocepa mrak u letnjoj olujnoj noci....a ideja je, zapravo bila, da mi te dve male svabice pocese liciti na tek otvorenu kanticu eurokrema... znate onu dilemu sta je lepse bela ili crna polovina?...Protresem vugla da povratim bistrinu misli.... al` nista se ne menja ....i dalje vidim punu kanticu eurokrema...neodlucan sam... volim i jdno i drugo... razapet kao Isus na krstu... krvarim u dilemi... razdvajam se sa dusom...pakao je to...ne znate vi ...

....i tako se mi zapismo dobro .... u mislima sam mazao eurokrem na hleb, palacinke, gurao ga u korfne... grabio ga rukama iz kantice i lizao prste... sve dok me bela ne opomenu da blenem u prazno i da nisam ni cuo sta je crna rekla da misli o Hunima i slepim misevima... objasnim da sam u mislima odlutao do Kalvarije i vratio se... ali i resih da konacno presecem stvar... predlozim da zahebemo zanimljivu pricu o Hunima i da se ne znojimo na krstovima nego da se svi skupa provozamo do gajbe...he, he :per:...

....i bi svetlost..... krenusmo....putem javnem cimeru da uzme flasu skivija, mobajl, skeslu .... da se useli u ormar i da ne mrda odatle dok ga ne pozovem....

....stigosmo....cimer nije tu... verovatno je u ormaru... al` ne proveravam...dobro mu je tamo .... sipam pice... namestam romanticnu muziku ... nesto Indira, Sinan, Dzenan i tako to...kapirate... prigusim svetlo... krenu ludilo... i bas u taj cas otkuca ponoc ... onda rekoh sebi ....Laki!...nema zahebancije... udri sad dok se ne uroljate skroz... jer u suprotnom se neces ni secati eurokrema .... Poslusam savet pa krenem da svabicama cestitam srpsku novu godinu po celom telu... nagrnuo k`o gladan i mutav zajedno... pravo glavom u kanticu eurokrema...
....kad ono oces...sipak...uvredise se silno... kazu mi nisu one mislile to tako...navodim ih na greh jer one su u tako srecnoj vezi ...i vole se... i da nemaju pojma sta je to eurokrem...i da nemaju pojma sta je to srpska nova godina...njih su zanimali samo Huni i slepi misevi... nista drugo... nista vise...dobro ...i po koje picence ih zanima... jer one su pripadnice one populacije ... znate koje već... mislim da se skraceno pise LDP... pokupise se i odose... ali dobro ... bar su me kulturno pozdravile pre nego sto su zalupile vrata....rekoh im da ih mnogo volim a one meni nesto kao schwein ... sta god to znacilo ipak je zvucalo slatko....

.... u to se setih cimera u ormaru... otvorim vrata i vidim ga skroz prepariranog.... imao je onaj staklasti pogled i cudno iskezena usta... kao preparirana lisica... izvadim ga iz ormara i polozim na krevet... jedini znak da se nije uvostio zauvek je bilo to sto sam mu jedva iscupao polupraznu flasu skivija iz ruku... dotukoh skivi i legoh da sanjam eurokrem...

... eto ... to je bila avantura...a i nove gace sam kupio...crvene sa belim tufnama... PU!... valjda cu za sledecu srpsku imati vise srece...

Dobro jutro rokeri raspali.... srecna vam srpska nova godina... meni je lepa da lepsa ne moze biti....neka i vama bude kao meni i bicete srecni ....ne sumnjajte u to.... a u to ime jedno srpsko progresivno kolo koje Milica nije primetila do sada.... da vas protrese malo...

Милица није приметила, е да си жив и здрав, ома сва три клипа преслушала,
али нису добри као композиције са албума .. :cmok2:

....obecah da vam prepricam avanturu...he, he... :mrgreen:... dve svabice su u pitanju... zapravo za malo pa bila avantura....

.....ovako je bilo... vidim ja dve male slatke svabice ... crnkinja i belkinja... sede, pijuckaju pice i pricaju nesto.... al` im dosadno... vidi se to iz aviona... pa rekoh `ajde Laki da osvetlas srpski obraz i da ih malo uveselis ....a posle da ih bacis u lendskejp, vidis da ce svabice da satrunu od dosade... znam toliko zanimljivih prica...prelistam fajlove u vugla i odaberem jednu ekstremno zanimljivu temu...masno i obilno pljunem u sake... zalizem kosu...namestim kragnu na opasno... zapalim jak cigar (od koga umalo nisam umro) zagrizem filter ... zasvrdlam kukovima da lakse podignem spale i pocepane farmerice... i krenem.... he, he :per:

....prvo se kao sapletem malko ;) o nogu one crnkinje...kao nesto sam nespretan ;) ... i nesto se kao izvinjavam ;)...sednem bez poziva i odmah pocnem sa onom zanimljivom temom koja uvek upali.... uticaj srednjevekovne migracije Huna na populaciju slepih miseva u juznoj Francuskoj... one se odusevise... pocese da prevrcu okicama ovako :roll: i da se smeskaju samo jednom polovinom usana...uh dobro je rekoh sebi... zanimljivo im je ... a kome ne bi?...he, he... mislim to o Hunima i slepim misevima u Francuskoj uvek paralise zrtvu...bacice ih Laki u lendskejp bez problema.... he, he...

....potpuno ocekivano razvi se ziva diskusija... i dok smo tako pricali, jedna ideja mi iznenada raspara koncentraciju.... raspara je kao što munja pocepa mrak u letnjoj olujnoj noci....a ideja je, zapravo bila, da mi te dve male svabice pocese liciti na tek otvorenu kanticu eurokrema... znate onu dilemu sta je lepse bela ili crna polovina?...Protresem vugla da povratim bistrinu misli.... al` nista se ne menja ....i dalje vidim punu kanticu eurokrema...neodlucan sam... volim i jdno i drugo... razapet kao Isus na krstu... krvarim u dilemi... razdvajam se sa dusom...pakao je to...ne znate vi ...

....i tako se mi zapismo dobro .... u mislima sam mazao eurokrem na hleb, palacinke, gurao ga u korfne... grabio ga rukama iz kantice i lizao prste... sve dok me bela ne opomenu da blenem u prazno i da nisam ni cuo sta je crna rekla da misli o Hunima i slepim misevima... objasnim da sam u mislima odlutao do Kalvarije i vratio se... ali i resih da konacno presecem stvar... predlozim da zahebemo zanimljivu pricu o Hunima i da se ne znojimo na krstovima nego da se svi skupa provozamo do gajbe...he, he :per:...

....i bi svetlost..... krenusmo....putem javnem cimeru da uzme flasu skivija, mobajl, skeslu .... da se useli u ormar i da ne mrda odatle dok ga ne pozovem....

....stigosmo....cimer nije tu... verovatno je u ormaru... al` ne proveravam...dobro mu je tamo .... sipam pice... namestam romanticnu muziku ... nesto Indira, Sinan, Dzenan i tako to...kapirate... prigusim svetlo... krenu ludilo... i bas u taj cas otkuca ponoc ... onda rekoh sebi ....Laki!...nema zahebancije... udri sad dok se ne uroljate skroz... jer u suprotnom se neces ni secati eurokrema .... Poslusam savet pa krenem da svabicama cestitam srpsku novu godinu po celom telu... nagrnuo k`o gladan i mutav zajedno... pravo glavom u kanticu eurokrema...
....kad ono oces...sipak...uvredise se silno... kazu mi nisu one mislile to tako...navodim ih na greh jer one su u tako srecnoj vezi ...i vole se... i da nemaju pojma sta je to eurokrem...i da nemaju pojma sta je to srpska nova godina...njih su zanimali samo Huni i slepi misevi... nista drugo... nista vise...dobro ...i po koje picence ih zanima... jer one su pripadnice one populacije ... znate koje već... mislim da se skraceno pise LDP... pokupise se i odose... ali dobro ... bar su me kulturno pozdravile pre nego sto su zalupile vrata....rekoh im da ih mnogo volim a one meni nesto kao schwein ... sta god to znacilo ipak je zvucalo slatko....

.... u to se setih cimera u ormaru... otvorim vrata i vidim ga skroz prepariranog.... imao je onaj staklasti pogled i cudno iskezena usta... kao preparirana lisica... izvadim ga iz ormara i polozim na krevet... jedini znak da se nije uvostio zauvek je bilo to sto sam mu jedva iscupao polupraznu flasu skivija iz ruku... dotukoh skivi i legoh da sanjam eurokrem...

... eto ... to je bila avantura...a i nove gace sam kupio...crvene sa belim tufnama... PU!... valjda cu za sledecu srpsku imati vise srece...

pih...ja reko pao SES :D

- - - - - - - - - -

Srecna svima srpska Nova godina! :vatromet:

- - - - - - - - - -

Милица није приметила, е да си жив и здрав, ома сва три клипа преслушала, али нису добри као композиције са албума ..

Micika koliko ja kapiram nemaju pevaca...taj pevac sa albuma je klasa...al on je bio samo po popzivu...drugi razlog za ovakav izbor je verovatno taj sto se na zivim svirkama mora udariti malo tvrdje ne moze za onim pekmezastim kompozicijama da se raspali masa.... inace ima 4 a ne 3 klipa (kukuruza :rotf).

pih...ja reko pao SES

nemam srece u ljubavi Petre ... nece me nikako...

Iako su alternativci Petre... svidja mi se Linkin Park.... mislim da tu ima malo onog naprednjackog (progresivnog) zvuka...malo ali dovoljno...iako ih guraju u tzv. nu metal genere.

Imas i njihov album iz 2013.
....evo ga ceo na tubetu.

Da vas pozdravim! z:poz:

Di si Simple buduća legendo!

Nešto si piskarao protiv sokića...smeta ti i naziv ove naše krčme...oćeš da budeš drug Neron...da pališ,pa da gradiš.Razumem ja tebe,nemaš sreće u ljubavi i to te donekle opravdava,ali ima mnogo načina da utrišiš tu negativnu energiju...da te ništa ne savetujem ,maštovit si ti...kad se zamoriš od pražnjenja ,imaš nešto u

Evo jos jedna jaka zemska... novo je ovo... frapirao sam se kad sam na jednom sajtu video da su ovaj album stavili u prog rok... sto naravno nema veze sa zivotom... samo zbog stila sviranja bas gitare moglo bi malo da udje u fank/hard rok inace bi bio cist hard rok .... i to je sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back