Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, a taman planiram da ga promijenim...

Kažem ja da menjaš,viš sad si pravi umetnik ...zamazana do ušiju,a ipak tako mirna i sva željna pustolovine,zapleta,sa osećajem za maštu....dođe mi da i mene zamažeš.

Kako nema kafeee kakva je ovo kafana?

Ovo ti je kafana samo po imenu,čak nije ni kafana, nego kafe...tako je krstio naš krčmar. Viš da se deli džabana,a još kriza ...ma idemo na doboš.

Kako sad da se borim sa mamurlukom?

Pa rasola ima na izvoz,to niko neće...ako hoćeš idi imaš dole u podrumu,otključan je i nosi ...ja sam se nešto umrcvario....slomila me ona hajka za kavom.

Možeš uvek da iskeširaš malo love za nas...ako hoćeš da trajemo.z;)

Prvo… Milice daj kazi mi sta ima novo u Pozarevcu a da ne pise u novinama.

jao, ne dopada mu se pesma što sam mu pustila.

Ma neeee.... dobra je stvar... ali bilo je isuvise metala... a ja sam bio smrvljen i preumoran...trebalo mi je nesto toplije. Tek sam ujutru osetio glad i setio se da su dve jabuke sve što sam pojeo juce.

Molim te, nemoj da ti tako nešto padne na pamet. Ježim se od takvih stvari. Uh, lakše mi je sada.

Karencice ;)… razumemo se… pa ja i ti smo deca strogog, autoritativnog i dominantnog oca .... spartanska disciplina i nacela su nacin zivota... i tradicionalizam.

Znam da nisi lenj, ali voliš ženske.

A ko ih normalan ne voli?

Da, najlepše na svetu lagiš!

Ajde sto lagim, al da vidis sto sapucem :per:

Ako ne bude sanjao kasirku, biće to one Rumunke koje je spominjao, ili će preći na vlajne?

Pa mozda bi to bilo logicno... ah samo kad se setim onih njenih razmaknutih jedinica kad se nasmeje... ima li sta lepse? Ali nisam sanjao ni kasirku ni Rumunke a ponajmanje vlajne... sanjao sam nesto drugo... sasvim drugacije i bajkovito.....sada cu vam pripovedati o tome.

Dakle, spavam obicno sa sluskama... namestim plej listu i plovim... sinoc isto... bio sam preumoran... jos nisam ni spustio glavu na jastuk a vec sam prosao kroz kapiju sna... i dok sam se tako ljuljao u gondoli na onostranim talasicima plej lista mi je pustila ovu muziku..............

Pre nego sto nastavite citanje pustite muziku radi kompletnog dozivljaja!!!!!

....... ide to polako a ja u mraku kao vidim siluetu... ne znam da li je gitara ili zena ... po ko zna koji put rekoh sebi da sam siso sa uma i da se ne tripujem... ali oces ... poce sitno zveckanje i neko ritmicno komesanje.... iz senke se, na blago upadajuce svetlo, prvo pojavise ruke ... zenske naravno... kao da su motale neku nevidljivu paucinu u ritmu muzike zveckajuci bezbrojnim narkuvicama... nokti oslikani... svaki nokat druga slika, druga prica....ruke i dugi, tanki prsti nastavise ples na nevidljivoj harfi ... da bi iz senke sada izronilo lice ... kad ono prepoznah Karen...oci crne pa krpune... i Kleopatara bi od muke u zmijarnik skocila...kosa crna...monolitna...svaka dlaka kao linija magnetnog polja stremi i sustice se u kompaktnu krofnastu pundjicu na potiljku... na celu niska dukata i zlatnih resica...pa sve poskakuju u ritmu.. lice belo sa crvenom jagodom na mestu gde bi trebalo da se nalaze usta...grudi zlatnim grudnjakom sputane i okovane cetvorke koje ce sve uciniti da iskipe u petice jer to zaista jesu....ali ne prate ritam ... ponasaju se kao progresivni bubnjar... sve u kontru... ramena gore-grudi dole... i obrnuto..... pupak kao centar sveta... vrtlog u kome se sliva sve... pokreti, muzika, pogled... tacka hipnoze... bokovi kao tektonske ploce u pokretu...zemljotres... sve od njih pocinje da bi se ta vibracija prenela na celo telo pa i zlatne resice i zavesice ispod kojih se samo prokleto kratko naslute graciozne noge i kolena... i tako sve do mermernih i golih stopala koja nose celu statuu u pokretu ........................................
...................................... i taman sam pruzio ruku da dodirnem ....................... padoh iz kreveta...........jos se nisam ni rasvestio kad ono ugledah Isusa ... i odmah mi bi lakse od spoznaje da nisam poludeo ...... ali sam zato umro.... Isus se smeje... ooo rekoh - dobro je ..... zabavan sam sefu.... bice malo protekcije....................................... e onda se upalilo svetlo i videh da se ne smeje Isus vec moj cimer koji ima dugacku crnu kosu i bradu ...i ono isposnicko lice.... bas kao Isus.... znaci nisam ni umro......PU!........ eto to sam sanjao.... Souza mi u oku sija.

To je projekat koji ima izuzetnu priču i jako emotivnu muziku. A tek tekstovi, još ako znaš koja se priča krije iza svega toga, tužno i potresno, ali prelepo.

To malena, tako se komunicira sa muzikom... pustis je da kao duh prodje kroz tebe... da te obavije svim svojim bezbrojnim pramenovima... da ti obmota svaki molekul... da se sjedinis sa njom.... a onda se nagnes unazad... jos... i jos... i taman kad pomislis da ces da lupis potiljkom o zemlju ona te ponese i odnese.... proseta svetom maste (koju nemam).... i ponovo vrati.

Pa i sada samo svrate,ostave pesmu,nešto kažu i zbrišu.Jedino je Banz u zadnje vreme malo ćešće ovde...da ne grešim dušu.

Ljudi ko ljudi... okupljaju se tamo gde je zabavno... kad bi se manje nutkali virtuelnim kafama i picima sto puta dnevno i kad bi pala neka svadja oko muzike i zanrova, naravno uz mnostvo seksi fazona posecenost bi porasla. Treba praviti skandale... takav je sou biznis.

Poslednja izmena:
Kažem ja da menjaš,viš sad si pravi umetnik ...zamazana do ušiju,a ipak tako mirna i sva željna pustolovine,zapleta,sa osećajem za maštu....dođe mi da i mene zamažeš.

Onaj stari je više odgovarao mojoj nemirnoj ličnosti.. :think: ali neka ga, neko vrijeme..

Pa rasola ima na izvoz,to niko neće...ako hoćeš idi imaš dole u podrumu,otključan je i nosi ...ja sam se nešto umrcvario....slomila me ona hajka za kavom.
:rotf:
Pa moram i sama po rasol :roll: pa šta je ovo, zar je teško unajmiti konobaricu kakvu..

Možeš uvek da iskeširaš malo love za nas...ako hoćeš da trajemo.z;)

Pa opelješi me živu čovječe! Dam ti kafe, ali džaba...daš im prst a oni bi ruku.. :deda:

Postoji li harmonija u muzici kao nešto apsolutno, nešto iskonsko što od vajkada postoji.. Ono, da je niz nekih nota harmoničan čisto jer je tako priroda naložila, ili, sa druge tačke gledišta su harmoniju izmislili sami ljudi? Znači, godine ponavljanja nizova tonova su uzrokovale da je nešto zvuči kao harmonično, usklađeno? Ili je drugačije, shodno prvom gledištu?

Da li su psihodelični zvuci takvi zato što se opiru utvrđenom obrascu shvatanja harmonične muzike, tj. poretka ili su oni zapravo originalnost koja se oduprela ovim opšteusvojenim principima?

Dvoumio sam se oko toga da li da otvorim temu ovde ili na muzici, ali je ovo prelomilo jer mi je palo na pamet to da većina odgovora tamo ne bude u fazonu šta kenj.aš, pusti nas da slušamo

E pa ja ti necu odgovarati tamo na filozofiji zato sto je objekat ove tvoje vivisekcijske teme muzika i zvuk a filozofija mu dodje samo kao instrument ... a ti ako vidis ovaj odgovor – video si ga, ako ga ne vidis... boze moj... takva ti je sudbina. Dakle, temu si trebao da otvoris ovde... ali nebitno.

Da ti ne odgovaram na svaku recenicu posebno... vidi se da nisi muzicar pa si napravio i neke nelogicne konstrukcije ali generalno tvoja dilema tj. pitanje koje si postavio je kristalno jasno.

Sve pocinje od haosa. Nered je osnovica, ili glavni supstrat, svakog uredjenog tkanja tj. umetnosti i kreacije uopste. Kao sto nalazu zakoni termodinamike, svako dovodjenje neuredjenog sistema u neki stepen uredjenosti zahteva utrosak energije tj. rad. Uredjivanje haoticnog sistema osim rada zahteva i kreativnost. Postoje razne vrste kreativnosti... npr. matematicar ce sistem urediti po svojoj logici a umetnik po nekoj drugoj logici. Ukratko, priroda uvek nudi supstrat za tkanje a kreatori i tkaci su ljudi jer su ljudi nepopravljivi borci protiv entropije. Jednostavno ce svaki visak energije utrositi na suzbijanje haosa. Takva im je priroda.

Da li je ono sto zovemo »harmonijom» ili skladnim zvukom prirodno ili samo ljudski stereotip? Hajde ovako... postoji rastimovana gitara i na njoj je nemoguce proizvesti covekovom mozgu smislenu harmoniju... to znaci da je gitara u odredjenom stepenu entropije tj. neuredjenosti ili po srpski u stanju haosa. Muzicar ce po sluhu bez ikakvih mernih instrumenata nastimovati gitaru... utrositi energiju na zatezanje zica i okretanje civija i smanjiti stepen haosa sto ce omoguciti izvodjenje smislene kompozicije. Sada da relativizujem stvari... rekao sam da ce stimovanje uz utrosak energije smanjti stepen entropije na zicama i to je tacno ali samo za sistem u kome zivi muzicar. Gledano iz nekog drigog sistema (univerzuma) moze da se ispostavi da je muzicar povecao entropiju zica (za povecanje entropije u relativno uredjenom sistemu je takodje potrebna energija) pa onda prethodna prica nema gotovo nikakvog smisla.

Sta je ovde poenta? Poenta je u tome da nam priroda nudi haoticno rasporedjene tonove a da ih mi uredjujemo po nasoj i samo nama svojstvenoj logici koju cak i ne razumemo potpuno. Ne proizvode tonove samo ljudi i ne redjaju tonove po nekoj logici samo ljudi. Primer... kada je poj slavuja postao hit na nekoj top listi – nikada. Kada je neka kompozicija, pa makar savrsenog muzicara, privukla zenku slavuja na parenje – nikada. Izgleda da sva ziva bica koja redjaju note imaju svoju unutrasnju logiku za raspored nota kao i elektrohemijske mozdane odgovore na odredjni skup zvukova.

Da stvar bude komplikovanija izgleda da se i sami ljudi unutar vrste bitno razlikuju po tom pitanju. Svi znamo ono... sluh imas ili nemas... ali izmedju postoji bezbroj nijansi u percepciji tonskih skupova. Da stvar bude jos komplikovanija imamo i uticaj sredine, kulturoloske i socioloske faktore, navike, stereotipe .... i sve to bitno odredjuje nacin percepcije, psiholosku, emotivnu, neuromotornu ... u sustini neuroelektrohemijsku reakciju na muziku.

Sto se psihodelicne muzike tice ne radi se tu o harmoniji koju jedni cuju kao disharmoniju a drugi kao savrsenstvo. Psihodelicni zvuci su bukvalno uvedeni inkorporisani u muziku da bi pojacali pricu i poruku... da bi skrenuli paznju na autoru bitne stvari. Pink Floyd uvek ima lepe primere... zvuci helikoptera i aviona koji se cesto pajvljuju u njihovoj muzici su tu smsteni zato sto je Votersov otac poginuo kao pilot u DSR kad je Voters bio beba pa ga nije ni upoznao... i da ne davim o tome dalje ... jasna je poruka.

Dvoumio sam se oko toga da li da otvorim temu ovde ili na muzici, ali je ovo prelomilo jer mi je palo na pamet to da većina odgovora tamo ne bude u fazonu šta kenj.aš, pusti nas da slušamo

A od svega sto si napisao ovo mi je najnejasnije... kao da mi slusamo muziku bez dodatnih misli u glavi i kao da nas ne muce ponekad ista pitanja kao i tebe. Roboti za reprodukciju muzike postoje... postoje roboti i za pravljenje muzike ali za robote za slusanje muzike jos nisam cuo... verovatno nece ni postojati jer su besmisleni.

Nemam vise vremena... idem da se borim protiv zvucne entropije...a ako ima interesovanja nastavicemo ovu analizu.... ali ne verujem da cemo naci bas precizan odgovor na dileme.

Simple, znam te kao nekog ko retko ovako javno iznosi svoje muzičko znanje,bar ne ovoliko temeljito i ovo je pravo osveženje za mene.Hvala ti!

Ljudi ko ljudi... okupljaju se tamo gde je zabavno... kad bi se manje nutkali virtuelnim kafama i picima sto puta dnevno i kad bi pala neka svadja oko muzike i zanrova, naravno uz mnostvo seksi fazona posecenost bi porasla. Treba praviti skandale... takav je sou biznis.

A ljudi ko ljudi, uživaju u onome što je u sklopu njihovog domena shvatanja.Ne znam za druge,ali trenutno nisam sposoban za ništa krupnije od ćaskanja i slušanje muzike.Možda se nađe neko, pa zapalite vatru ovde,ali osećam da neće biti ni dima.Voleo bih da grešim,ali mislim da sam realan.

Onaj stari je više odgovarao mojoj nemirnoj ličnosti.. ali neka ga, neko vrijeme..

Ne volim ti ja one crno-belo fotke,nekako su mi hladne bez boja ,pa me uvek asociraju na nešto bolno,a ti si tako mlada i živa.Nisi ti slučajno tutnula baš taj avatar.

Pa opelješi me živu čovječe! Dam ti kafe, ali džaba...daš im prst a oni bi ruku.

Ne moraš ti si dala kafu,od ostalih ćemo da s ogrebemo za bogastvo ,koje je ovoga sveta.

Jutro svima! z:)

Neko spomenu kafu?

Može za mene jedna jača, dobro bi mi došla. z:mrgreen:

blagoš si ga tebi,spavaš do 12 sati gospodjice,I hoćeš I kafu....pa moze što da ne:zpozdrav:
Kafa-sipam.jpg

- - - - - - - - - -

a evo za Zlatka....
pozdrav:zpozdrav:

Pa i sada samo svrate,ostave pesmu,nešto kažu i zbrišu.Jedino je Banz u zadnje vreme malo ćešće ovde...da ne grešim dušu.
Bitno je da se okupljamo, kako tako i družimo uz dobru muziku. A dopada mi se što ne slušamo svi iste stvari, tako da je uvek veselo. :heart:

Kad je Laki tu i ima naroda,a ovako pustinja.
Svi mi činimo jednu jako zanimljivu, otkačenu i opuštenu družinu. :z;:

Bacio sam se na link.
Sada je sve u najboljem redu! :hvala:

Volim i nju,ali nekako više Celine, zbog njenog specifičnog glasa,viška energije,a i bolje naglasi ključna mesta.
Volim i ja Celine, više njene pesme nego njen glas, koji nije nimalo za potcenjivanje, ali je ne bih upoređivala sa Marijom. Marija mi je ipak neprikosnovena. :heart:

Karen, znaš kako si me navukla večeras u kaffe,a sad se kao praviš luda.z:hm:
Pa kad mi se ponekad izgubite i zagledate u neke tamo teme ko zna gde. Repka je tada najbolja opomena. :zper:

Zaključaj iza sebe i stavi ključ ispod saksije..ti znaš koje.z:poz:
Zaboravila sam koja beše. :rumenka: Ostavih sinoć kafanu otključanu. :fdlan:

Dobro jutro forumaši

dobro jutro Karen,Zlatko,Banzajii,Lakonac:sanke:
pesma za vas....
Dobro veče, Party Boy. :zpozdrav: Jao, podsetio si me ovom pesmom na film Avatar! Hvala! Obožavam taj film! :heart: Jeste li ga gledali?

Odličan fazon! :klap:

E pa ja ti necu odgovarati tamo na filozofiji zato sto je objekat ove tvoje vivisekcijske teme muzika i zvuk a filozofija mu dodje samo kao instrument ... a ti ako vidis ovaj odgovor – video si ga, ako ga ne vidis... boze moj... takva ti je sudbina. Dakle, temu si trebao da otvoris ovde... ali nebitno.

Da ti ne odgovaram na svaku recenicu posebno... vidi se da nisi muzicar pa si napravio i neke nelogicne konstrukcije ali generalno tvoja dilema tj. pitanje koje si postavio je kristalno jasno.

Sve pocinje od haosa. Nered je osnovica, ili glavni supstrat, svakog uredjenog tkanja tj. umetnosti i kreacije uopste. Kao sto nalazu zakoni termodinamike, svako dovodjenje neuredjenog sistema u neki stepen uredjenosti zahteva utrosak energije tj. rad. Uredjivanje haoticnog sistema osim rada zahteva i kreativnost. Postoje razne vrste kreativnosti... npr. matematicar ce sistem urediti po svojoj logici a umetnik po nekoj drugoj logici. Ukratko, priroda uvek nudi supstrat za tkanje a kreatori i tkaci su ljudi jer su ljudi nepopravljivi borci protiv entropije. Jednostavno ce svaki visak energije utrositi na suzbijanje haosa. Takva im je priroda.

Da li je ono sto zovemo »harmonijom» ili skladnim zvukom prirodno ili samo ljudski stereotip? Hajde ovako... postoji rastimovana gitara i na njoj je nemoguce proizvesti covekovom mozgu smislenu harmoniju... to znaci da je gitara u odredjenom stepenu entropije tj. neuredjenosti ili po srpski u stanju haosa. Muzicar ce po sluhu bez ikakvih mernih instrumenata nastimovati gitaru... utrositi energiju na zatezanje zica i okretanje civija i smanjiti stepen haosa sto ce omoguciti izvodjenje smislene kompozicije. Sada da relativizujem stvari... rekao sam da ce stimovanje uz utrosak energije smanjti stepen entropije na zicama i to je tacno ali samo za sistem u kome zivi muzicar. Gledano iz nekog drigog sistema (univerzuma) moze da se ispostavi da je muzicar povecao entropiju zica (za povecanje entropije u relativno uredjenom sistemu je takodje potrebna energija) pa onda prethodna prica nema gotovo nikakvog smisla.

Sta je ovde poenta? Poenta je u tome da nam priroda nudi haoticno rasporedjene tonove a da ih mi uredjujemo po nasoj i samo nama svojstvenoj logici koju cak i ne razumemo potpuno. Ne proizvode tonove samo ljudi i ne redjaju tonove po nekoj logici samo ljudi. Primer... kada je poj slavuja postao hit na nekoj top listi – nikada. Kada je neka kompozicija, pa makar savrsenog muzicara, privukla zenku slavuja na parenje – nikada. Izgleda da sva ziva bica koja redjaju note imaju svoju unutrasnju logiku za raspored nota kao i elektrohemijske mozdane odgovore na odredjni skup zvukova.

Da stvar bude komplikovanija izgleda da se i sami ljudi unutar vrste bitno razlikuju po tom pitanju. Svi znamo ono... sluh imas ili nemas... ali izmedju postoji bezbroj nijansi u percepciji tonskih skupova. Da stvar bude jos komplikovanija imamo i uticaj sredine, kulturoloske i socioloske faktore, navike, stereotipe .... i sve to bitno odredjuje nacin percepcije, psiholosku, emotivnu, neuromotornu ... u sustini neuroelektrohemijsku reakciju na muziku.

Sto se psihodelicne muzike tice ne radi se tu o harmoniji koju jedni cuju kao disharmoniju a drugi kao savrsenstvo. Psihodelicni zvuci su bukvalno uvedeni inkorporisani u muziku da bi pojacali pricu i poruku... da bi skrenuli paznju na autoru bitne stvari. Pink Floyd uvek ima lepe primere... zvuci helikoptera i aviona koji se cesto pajvljuju u njihovoj muzici su tu smsteni zato sto je Votersov otac poginuo kao pilot u DSR kad je Voters bio beba pa ga nije ni upoznao... i da ne davim o tome dalje ... jasna je poruka.

A od svega sto si napisao ovo mi je najnejasnije... kao da mi slusamo muziku bez dodatnih misli u glavi i kao da nas ne muce ponekad ista pitanja kao i tebe. Roboti za reprodukciju muzike postoje... postoje roboti i za pravljenje muzike ali za robote za slusanje muzike jos nisam cuo... verovatno nece ni postojati jer su besmisleni.

Nemam vise vremena... idem da se borim protiv zvucne entropije...a ako ima interesovanja nastavicemo ovu analizu.... ali ne verujem da cemo naci bas precizan odgovor na dileme.

Pravi Lakonac, izrazito škrt na riječima.. z:mrgreen:

Ah, a taman planiram da ga promijenim... :think:

Kako nema kafeee kakva je ovo kafana? :dontunderstand:

Kako sad da se borim sa mamurlukom? :ljutko:
O, pa ko se to meni presvukao? :zag: Savršeno ti pristaje! :heart:

Ma gde sme da nema kafe? :zeek: Zafrkava te Zlatousti. Sad će dobiti :tiganj:

Prvo… Milice daj kazi mi sta ima novo u Pozarevcu a da ne pise u novinama.
O, pa Milica i ja smo u tom slučaju jako blizu. :z;:

Ma neeee.... dobra je stvar... ali bilo je isuvise metala... a ja sam bio smrvljen i preumoran...trebalo mi je nesto toplije. Tek sam ujutru osetio glad i setio se da su dve jabuke sve što sam pojeo juce.
Uvek neke zamerke. :rida: Ti nikada nećeš bitio zadovoljan. :rida: E, pa da si navratio kod mene na ručak, fino bi se najeo: sarma, jaretina... :zplez:

Karencice ;)… razumemo se… pa ja i ti smo deca strogog, autoritativnog i dominantnog oca .... spartanska disciplina i nacela su nacin zivota... i tradicionalizam.
A preko nekih stvari koje je moderno vreme donelo jednostavno ne mogu da pređem, niti ih mogu prihvatiti.

Ajde sto lagim, al da vidis sto sapucem :per:
Ajde, da čujem. :zper:

Pre nego sto nastavite citanje pustite muziku radi kompletnog dozivljaja!!!!!
Gde smemo da ne pustimo muziku?

....... ide to polako a ja u mraku kao vidim siluetu... ne znam da li je gitara ili zena ... po ko zna koji put rekoh sebi da sam siso sa uma i da se ne tripujem... ali oces ... poce sitno zveckanje i neko ritmicno komesanje.... iz senke se, na blago upadajuce svetlo, prvo pojavise ruke ... zenske naravno... kao da su motale neku nevidljivu paucinu u ritmu muzike zveckajuci bezbrojnim narkuvicama... nokti oslikani... svaki nokat druga slika, druga prica....ruke i dugi, tanki prsti nastavise ples na nevidljivoj harfi ... da bi iz senke sada izronilo lice ... kad ono prepoznah Karen...oci crne pa krpune... i Kleopatara bi od muke u zmijarnik skocila...kosa crna...monolitna...svaka dlaka kao linija magnetnog polja stremi i sustice se u kompaktnu krofnastu pundjicu na potiljku... na celu niska dukata i zlatnih resica...pa sve poskakuju u ritmu.. lice belo sa crvenom jagodom na mestu gde bi trebalo da se nalaze usta...grudi zlatnim grudnjakom sputane i okovane cetvorke koje ce sve uciniti da iskipe u petice jer to zaista jesu....ali ne prate ritam ... ponasaju se kao progresivni bubnjar... sve u kontru... ramena gore-grudi dole... i obrnuto..... pupak kao centar sveta... vrtlog u kome se sliva sve... pokreti, muzika, pogled... tacka hipnoze... bokovi kao tektonske ploce u pokretu...zemljotres... sve od njih pocinje da bi se ta vibracija prenela na celo telo pa i zlatne resice i zavesice ispod kojih se samo prokleto kratko naslute graciozne noge i kolena... i tako sve do mermernih i golih stopala koja nose celu statuu u pokretu ........................................
...................................... i taman sam pruzio ruku da dodirnem ....................... padoh iz kreveta...........jos se nisam ni rasvestio kad ono ugledah Isusa ... i odmah mi bi lakse od spoznaje da nisam poludeo ...... ali sam zato umro.... Isus se smeje... ooo rekoh - dobro je ..... zabavan sam sefu.... bice malo protekcije....................................... e onda se upalilo svetlo i videh da se ne smeje Isus vec moj cimer koji ima dugacku crnu kosu i bradu ...i ono isposnicko lice.... bas kao Isus.... znaci nisam ni umro......PU!........ eto to sam sanjao.... Souza mi u oku sija.
:rumenka: :cmok2:

Kakva bujna mašta! :zper:

To malena, tako se komunicira sa muzikom... pustis je da kao duh prodje kroz tebe... da te obavije svim svojim bezbrojnim pramenovima... da ti obmota svaki molekul... da se sjedinis sa njom.... a onda se nagnes unazad... jos... i jos... i taman kad pomislis da ces da lupis potiljkom o zemlju ona te ponese i odnese.... proseta svetom maste (koju nemam).... i ponovo vrati.
Ja dve stvari odlično znam da radim, a to su: ples i slušanje muzike. Potrebno je da neko zna da sluša muziku, da bi osetio šta je sve u njoj. :heart:

Pa, ajde da napravimo neki. :zper:

I šta sada ja tamo da napišem, kada si ti sve napisao?! :zeek:

Šalim se malo. Sve pohvale za odgovor! :heart:

Ne volim ti ja one crno-belo fotke,nekako su mi hladne bez boja ,pa me uvek asociraju na nešto bolno,a ti si tako mlada i živa.Nisi ti slučajno tutnula baš taj avatar.
Znači, ne voliš moj avatar? :rida: :ljutka:

Evo me...stogao sam da ispijam kafice i da ćaskamo.:zskace:

Znači, ne voliš moj avatar?

Onako..više ti pristaje onaj prošli,nego taj u dark fazonu.

Pa kad mi se ponekad izgubite i zagledate u neke tamo teme ko zna gde. Repka je tada najbolja opomena.

A ti kad odlutaš na te iste tame, ne pomažu ni repke.Znamo se Karen...o tvojim nestašlucima mogu knjiga da se pišu.

Volim i ja Celine, više njene pesme nego njen glas, koji nije nimalo za potcenjivanje, ali je ne bih upoređivala sa Marijom. Marija mi je ipak neprikosnovena.

Još i kad bih čuo razlog,možda bih i promenio mišljenje.z;)

Party,hvala za pesmu.z:poz:

Pravi Lakonac, izrazito škrt na riječima..

Ovoliko pisanije može samo da znači da je pitanje od globalnog značaja...mora da će skoro apokalipsa.

Svi mi činimo jednu jako zanimljivu, otkačenu i opuštenu družinu.

Naravno,ali i sama znaš na šta sam mislio.

O, pa Milica i ja smo u tom slučaju jako blizu.

Milica nije iz Pozarevca.

Uvek neke zamerke. Ti nikada nećeš bitio zadovoljan. E, pa da si navratio kod mene na ručak, fino bi se najeo: sarma, jaretina...

Pa nije da mi se ne svidja... rekoh samo da sam bio umoran za prog metal...a ja nikad nisam zadovoljan ni sobom ... za druge da ne pricam... hrana mi je zadnja briga trenutno

Kakva bujna mašta!

Ja nemam mastu... od kako sam povredio mozak nema nista od toga... to je bio samo san.

Spartanac, imam jedan zadatak za tebe.
Jako me zanima koja je ovo pesma. Mnogo mi se svidela i noćas sam izgubila sat vremena pokušavajući da je pronađem.

Dekoncentrisana si mi devojcice ... Matt Embree je gitarista RX Bandits-a, stvar se zove Only for the night :per:.... i sve to pise na YT linku i stranici...:roll:... Inace RX Bandits su alternativci ... ska, pank i tako to... mada im je zadnji album Mandala sa dosta naprenjackog (prog) zvuka... napravili su zanimljivu kombinaciju prog/ska/pank. I sada sve to imas na sarku... kompletan njihov rad....Sve u svemu nisam se bas pretrgo u ovom slucaju jer sve pise na YT linku...:roll:.... osim sto sam javnuo da grunu komplet na sark. http://grooveshark.com/#!/rxbandits/albums Only for the night:per: je na albumu ...and the battle begun...:per:

Ништа ново осим да је Каренка хтела да свисне без тебе.

Iskren da budem i ja ocu da svisnem bez sebe kad se odvojim ponekada....:hahaha:.... salim se ... nije bas tako Mico... Karenka me ne voli bas mnogo... ali zato ja ludim kad nje nema... ludim i kad je ima... sto znaci ludim bez prestanka.... :rotf:..

Nije Karen obozavateljka ... Karen je super lik...

Toliko ljudi...nemam vremena da odgovorim na sve..... nisam u Grckoj ali jesam na Olimpu...tako daaaaaaaaaaaaaaa...... pozdrav sa Olimpa.

Poslednja izmena od moderatora:
Evo me...stogao sam da ispijam kafice i da ćaskamo.:zskace:
Sutra ću biti tu dobar deo dana, čekam te da ćaskamo i kafenišemo. A možemo i neko :pivce: da udarimo. :zper:

Onako..više ti pristaje onaj prošli,nego taj u dark fazonu.
Ali nije toliko u dark fazonu, samo je crno-beli. Dobro, rekla sam da ću razmisliti o promeni. :aha:

A ti kad odlutaš na te iste tame, ne pomažu ni repke.Znamo se Karen...o tvojim nestašlucima mogu knjiga da se pišu.
Tako je, Zlatousti, sve je tako. Umem ja ovde žestoko da se zamlatim. A o mojim nestašlucima, neki drugi put. :rumenka: Vidiš, to za knjigu ti nije loša ideja. :zper: Nego, pusti ti mene, nisi ti baš neko nevinašce, šta ćemo sa tvojim nestašlucima? :zper: :zplez:

Još i kad bih čuo razlog,možda bih i promenio mišljenje.z;)
Marija ima stabilan, prelep glas, oseća se ona emotivnost i posvećenost u izvođenju. Dovodila je sve do samog savršenstva kada je pevala. Celine mi je nekako previše piskava. Marija je ipak jedna od najboljih operskih pevačica ikada, to ne možeš osporiti.

Ovoliko pisanije može samo da znači da je pitanje od globalnog značaja...mora da će skoro apokalipsa.
Niko ne ume da piše o muzici kao on. :zaljubljena:

Naravno,ali i sama znaš na šta sam mislio.
Hm, možda. :think:

E moj Zlatoje, ti odeš i mene ugoste ko čovjeka, dvije sam kafe popila.. :aha:
Ajde, gde si sad da kafenišemo i alkoholišemo, kada on nije tu? :zper: Moram samo da smislim način kako da prikrijem manjak od njega. :think: Ti mu odvuci pažnju, a ja ću već nekako to sve smuvati. :zper:

Rasipnici kažem ti ja...i to se još čudiš što smo u krizi.
E, sad ću još i na kafi da štedim?! :zeek:

Dobro jutro drugari ko je budan,evo kafice I malo muzike
Dobro veče! :zpozdrav:

Muzika za tebe: http://grooveshark.com/#!/s/Where+Did+The+Party+Go/56ENVW?src=5

Milica nije iz Pozarevca.
Ja sam to tako razumela. :rumenka:

Pa nije da mi se ne svidja... rekoh samo da sam bio umoran za prog metal...
Sad mi je lakše. :zag:

a ja nikad nisam zadovoljan ni sobom ... za druge da ne pricam...
:zeek: :rida:

hrana mi je zadnja briga trenutno
Bitno da je kasirka prva. :ljutka: :rida: :zplez:

Ja nemam mastu... od kako sam povredio mozak nema nista od toga... to je bio samo san.
Samo san?! :rida: A ja se ponadala. :zper:

Dekoncentrisana si mi devojcice ... Matt Embree je gitarista RX Bandits-a, stvar se zove Only for the night :per:.... i sve to pise na YT linku i stranici...:roll:... Inace RX Bandits su alternativci ... ska, pank i tako to... mada im je zadnji album Mandala sa dosta naprenjackog (prog) zvuka... napravili su zanimljivu kombinaciju prog/ska/pank. I sada sve to imas na sarku... kompletan njihov rad....Sve u svemu nisam se bas pretrgo u ovom slucaju jer sve pise na YT linku...:roll:.... osim sto sam javnuo da grunu komplet na sark. http://grooveshark.com/#!/rxbandits/albums Only for the night:per: je na albumu ...and the battle begun...:per:
Nisam ja ta koja je dekocentrisana, nego ti, srećo moja. Nije ta pesma, preslušavala sam 100 puta, onaj deo koji je Kreptoman naveo, u tom delu nije ta pesma. Ajde, molim te, preslušaj još jednom deo od 2:40 do 4:06? Please. :cmok2:
Ne mogu da verujem da si posumnjao u moju snalažljivost. :ljutka: Sve sam ja to ispregledala na YT-u što piše, i preslušala sve što sam mogla da nađem na Sharku od RX Bandits. Ali, ništa.

Iskren da budem i ja ocu da svisnem bez sebe kad se odvojim ponekada....:hahaha:.... salim se ... nije bas tako Mico... Karenka me ne voli bas mnogo... ali zato ja ludim kad nje nema... ludim i kad je ima... sto znaci ludim bez prestanka.... :rotf:..
Ne mogu da verujem šta sam pročitala?! :zeek: Ja tebe ne volim?! :dash: Ustvari, kada malo bolje razmislim... :think: Jeste, tačno je, ne volim te. Ja te najbolje obožavam. :zper:

Karen je super lik...
:rumenka: :zag:

Toliko ljudi...nemam vremena da odgovorim na sve..... nisam u Grckoj ali jesam na Olimpu...tako daaaaaaaaaaaaaaa...... pozdrav sa Olimpa.
Nemaš vremena, naravno, kada zvrljiš u ženske, kasirke, Rumunke, vlajne... :zplez:

Samo se ti nama lepo provodi i radi tamo, navraćaj ovako, bar jednom dnevno, da nas pozdraviš, a mi ćemo te izljubiti zauzvrat. Ustvari, za ostale ne znam, ali ja hoću sigurno. :zper:

Sledeći put kada budeš došao, plešemo :zper:, a evo i muzike:

http://grooveshark.com/#!/s/Jazz+Latin+Instrumental+Spanish+Rumba/2VTpEB?src=5

Jutro budnima!

Sutra ću biti tu dobar deo dana, čekam te da ćaskamo i kafenišemo. A možemo i neko da udarimo.

Žemo of skroz.z;)

Tako je, Zlatousti, sve je tako. Umem ja ovde žestoko da se zamlatim. A o mojim nestašlucima, neki drugi put. Vidiš, to za knjigu ti nije loša ideja. Nego, pusti ti mene, nisi ti baš neko nevinašce, šta ćemo sa tvojim nestašlucima?

Šta ja...pa ja sam čist kao suza...ma na koji deo mog neporočnog života misliš?Nemoj ovako javno da me blatiš,nego reci...preko p.p. naravno.

Marija ima stabilan, prelep glas, oseća se ona emotivnost i posvećenost u izvođenju. Dovodila je sve do samog savršenstva kada je pevala. Celine mi je nekako previše piskava. Marija je ipak jedna od najboljih operskih pevačica ikada, to ne možeš osporiti.

Hvala za odgovor Karen,a za Mariju ne osporavam.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back