Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ti Karenz:)....još malo pa izlazim napolje:zpozdrav:videćemo se sutra!Pozdrav.
Vidi ga, ode čovek. :azdaja:

Jao, ako sutra ne budeš došao sa dobrom muzikom i ne budeš častio jedno 5,6, desetak tura, nećemo ti nikada oprostiti, nikada, nikada. :zplez:

Sad će da nagrnu,kad vide da se deli besplatno.
Nije besplatno, moraju u pesmama da plate, to je novi cenovnik. Pa, znaš pričali smo o tome. :z;:

Neko izlazi, neko dolazi... smrvljen sam al ipak imam snage za dobar nemacki prog

ili u prevodu ej godine mlade ej godine lude :hahaha:

ovaj album je fantastican... za manje hrabre poceti od navedene pesme... za hrabrije poceti, naravno, od pocetka

- - - - - - - - - -

Oh neeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo je vitla oklagijama
Dobro veče. :zper:

Koja te je sad smrvila? :zper:

Nemoj da mi kukumavčiš čim dođeš. :azdaja: Vitlam, nego šta! Moram, kada nisi dobar. :zper: Dobro je dok su oklagije u pitanju. :zper: Ti si zaboravio onu sliku sa poređanim oružjem? :zper:

Evo ti progresije i regresije i ludila! Novo je, prog, otkačen naslov, kažu jedan od najboljih prog albuma 2013 godine.

Ko to kaze srecice moja?

- - - - - - - - - -

Dobro vece Karamija draga.

Koja te je sad smrvila?

Karamija mila, od posla... radi se na veliko... bubnji mi u glavi kao da sam bio u ves masini .... i to pod centrifugom mila. Ali ti nemas rayumevanja ya mene.

- - - - - - - - - -

Ti si zaboravio onu sliku sa poređanim oružjem?

Pucaj u grudi junacke.... depilirane :rotf:

Karamija mila, od posla... radi se na veliko... bubnji mi u glavi kao da sam bio u ves masini .... i to pod centrifugom mila. Ali ti nemas rayumevanja ya mene.
Od posla?! Kako me lepo lagiš. :zper: Dobro, od posla, aha.

Ja nemam razumevanja?! Jao, pa ko onda ima ako ja nemam?! :zeek:

Pucaj u grudi junacke.... depilirane :rotf:
Jao, ako su depilirane, totalno sam razočarana, ali totalno! U to svakako moram da pucam. Ili ću samo pasti u nesvest. :pljus:

A što? Jel lažu? Ti si mi rekao za njih. :zplez:

A dobra je pesma. A za ceo album nisam imala vremena, jer si me zatrpao muzikom koju i dalje preslušavam. I vidi ti njega, od celog posta koji sam ispisala on samo na ovo ima odgovor! :ljutka:

Jao, kad počnem da vitlam teškom artiljerijom, srećo moja. :zper:

Osvezi stranicu.

Ali, lepoto moja, oni ne ynaju da prave top liste.... oni nemaju srce.. to su humanoidi... androidi... terminatori...nemaju ni krvotok

Vidi da ti laki pusti nesto... pogledaj samo ovo... u stvari preslusaj... al nemoj da me lazes ... iako volim kad to radis.... ovo karamija ...

Osvezi stranicu.

Ali, lepoto moja, oni ne ynaju da prave top liste.... oni nemaju srce.. to su humanoidi... androidi... terminatori...nemaju ni krvotok

Vidi da ti laki pusti nesto... pogledaj samo ovo... u stvari preslusaj... al nemoj da me lazes ... iako volim kad to radis.... ovo karamija ...
u stomaku...... nisam trudan :rotf: da ne bude zabune.
Znam da nisi lenj, ali voliš ženske. :zper: Da, najlepše na svetu lagiš! :heart: Isto kao i ja tebe. :zplez:

Jesi li siguran? Mislim, s obzirom na to koliko nisi lenj i koliko se trudiš? :zplez:

Odoh da spavam... stvarno sam sheban skroz... a i sutra mi je big day.... moram da budem odmoran...
Laku noć i lepo sanjaj.

Ode čovek, a ja sam tek počela. :aha:

- - - - - - - - - -

Vanzemaljci....
Hm, ovo baš i nije po mom ukusu. :zgrudvanje:

Ako ne bude sanjao kasirku, biće to one Rumunke koje je spominjao, ili će preći na vlajne?

Nema ti taj vremena za to...sutra će da nas maže i laže,ali ne verujem da su mu takvi snovi.

Taman posla! Naravno da ne mora! Samo onako sam rekla.

Pa i ja onako kažem...valjda me ti dovoljno poznaješ.:zag:

Ova pesma Zajdi mi ne radi.

Pokušaj ponovo.

Danas sam samo malo čitao o onome albumu, što je objavio Kompendium i očaran sam omotom i pričom iz pozadine.Znaš i sama zašto volim takve stvari...

:heart:

Nema ti taj vremena za to...sutra će da nas maže i laže,ali ne verujem da su mu takvi snovi.
Nije lako sa njim, ali bez njega ne možemo. Nego, baš sam danas razmišljala kako se ovde sada okuplja odlično društvo. :heart:

Pa i ja onako kažem...valjda me ti dovoljno poznaješ.:zag:
Poznavala sam te dok nisi smanjio korišćenje smajlija. :azdaja:

Šalim se malo, ne zameri. :zag:

Pokušaj ponovo.
Evo radi sada! :zskace:

Šmrc, stade na 1:33 i neće dalje. :rida:

Danas sam samo malo čitao o onome albumu, što je objavio Kompendium i očaran sam omotom i pričom iz pozadine.Znaš i sama zašto volim takve stvari...
Zato sam ti rekla da treba da obratiš pažnju na to. To je projekat koji ima izuzetnu priču i jako emotivnu muziku. A tek tekstovi, još ako znaš koja se priča krije iza svega toga, tužno i potresno, ali prelepo. :heart:

Jao! Hvala ti za Tears In Heaven! :heart:

Za tebe, Hilary Hahn:

Postavljala sam je nekoliko puta, ali moram opet. Divna je! :zaljubljena: Kao i ova melodija koju obožavam! :heart:

Nije lako sa njim, ali bez njega ne možemo. Nego, baš sam danas razmišljala kako se ovde sada okuplja odlično društvo.

Dobro,ali malobrojno....ima ovde mnogo divnih ljudi,ali ne svraćaju iz nekih svojih razloga.

Jao! Hvala ti za Tears In Heaven!

Drago mi je, ako ti se dopalo.

Zato sam ti rekla da treba da obratiš pažnju na to. To je projekat koji ima izuzetnu priču i jako emotivnu muziku. A tek tekstovi, još ako znaš koja se priča krije iza svega toga, tužno i potresno, ali prelepo.

Karen čitao sam,ali nisam slušao.Doduše nešto samo malo prvu pesmu,ali za mene je Tears In Heaven nenadmašiv ! Da mogu rečima da ti kažem zašto je volim,a ti meni da ispričaš tvoja osećanja vezana za pesme iz tog albuma,bio bi to pun pogodak.Ovako me mrzi da pišem preko tastature,jer nemam snage,a ni volje za tako nešto.

Postavljala sam je nekoliko puta, ali moram opet. Divna je! Kao i ova melodija koju obožavam!

Uživam,a za tebe ....

Dobro,ali malobrojno....ima ovde mnogo divnih ljudi,ali ne svraćaju iz nekih svojih razloga.
Sećaš se jedno vreme smo pisali samo Spartanac, ti i ja? Niko više redovno, ostali su navraćali na blic.

Karen čitao sam,ali nisam slušao.Doduše nešto samo malo prvu pesmu,ali za mene je Tears In Heaven nenadmašiv ! Da mogu rečima da ti kažem zašto je volim,a ti meni da ispričaš tvoja osećanja vezana za pesme iz tog albuma,bio bi to pun pogodak.Ovako me mrzi da pišem preko tastature,jer nemam snage,a ni volje za tako nešto.
Ma znam, puno je to priče. Poslušaj bar ovu pesmu

A njeno izvođenje je po meni najbolje i najlepše. :heart:

Nema veze što je na filozfiji,važno je samo da tema zaživi.z;)

Verujem da je u početku postojala kao ideja,kao i sve što postoji i što će postojati...ne verujem da su haos i mrak, majke logike i reda.Ali o tome verovatno sutra,nemam snage večeras.

Lepo je što si navratio Dok.

Karen, znaš kako si me navukla večeras u kaffe,a sad se kao praviš luda.z:hm:

Zaključaj iza sebe i stavi ključ ispod saksije..ti znaš koje.z:poz:

Ja odoh da sanjam,a vi kako hoćete.

j.gif
utro Zlatko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back