Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se izvinjavam na upadu, evo odlazim odmah da proučavam ovaj prog kao pravi pravcati štreber. :zeek:

Kafanu ću vam zaključati da vas niko ne ometa. :zper:

Samo vi uživajte. :aha2:

Hvala ti, Anakonda, šaljem i ja tebi jedan :zag: i :cmok2: i prepuštam ti Lakonca na milost i nemilost. Samo ga vrati u jednom komadu, ako je to moguće. :zper: Ko će posle da mi kači muziku na Shark! :rida:

macane, aj pokazi stomachic :trep:

sa zadovoljstvom, nisam ti ja neki gurman

90qx.jpg

Sweet Little Baby Thing

- - - - - - - - - -

Ja se izvinjavam na upadu, evo odlazim odmah da proučavam ovaj prog kao pravi pravcati štreber.

Kafanu ću vam zaključati da vas niko ne ometa.

Samo vi uživajte.

Hvala ti, Anakonda, šaljemi ja tebi jedan i prepuštam ti Lakonca na milost i nemilost. Samo ga vrati u jednom komadu, ako je to moguće. Ko će posle da mi kači muziku na Shark!

Ali ja volim samo tebe

Ja se izvinjavam na upadu, evo odlazim odmah da proučavam ovaj prog kao pravi pravcati štreber. :zeek:

Kafanu ću vam zaključati da vas niko ne ometa. :zper:

Samo vi uživajte. :aha2:

Hvala ti, Anakonda, šaljem i ja tebi jedan :zag: i :cmok2: i prepuštam ti Lakonca na milost i nemilost. Samo ga vrati u jednom komadu, ako je to moguće. :zper: Ko će posle da mi kači muziku na Shark! :rida:

ne begaj pliz! shta da radim sa dva metra ? :rotf:

- - - - - - - - - -

sa zadovoljstvom, nisam ti ja neki gurman

90qx.jpg

Sweet Little Baby Thing

- - - - - - - - - -

mazno si cigle s mog zida, priznaj devojchice :zper:
i ne sharkuj me s tom ajkulom , doci ce mi kit :rotf:

o vooooo pustim tako kad mi neshto dodje

lakili volish meteorse?

- - - - - - - - - -

bez pogodka

Šta ti došlo AAki? Kaži mi možda znam melem.

Gde ne volim Meteorse... pa kad uzjašem Šarca, pa kad podelimo vino, pa kad zapalim zahebano jak cigar, pad kad plavim okom ustrelim pogledom ispod šešira, pa kad pljunem slamku ...

Pa će te pogodim, ček malo da naciljam

http://grooveshark.com/s/She+s+The+Woman/4tJEnd?src=5

- - - - - - - - - -

mozesh, za petrijin venac

jedino to, ali ti se tome ne bi obradovala

Ovo http://grooveshark.com/#!/album/Lost+And+Gone+Forever/7831021, na prvo slušanje, pa i nije baš nešto za oduševljavanje. U par pesama ima odličnih delova sa gitarom, ali ništa što me je oborilo s nogu. I ima više pesama koje su mi nekako slične.

Idemo na drugi album.

- - - - - - - - - -

E, ovo mi je bilo neophodno nakon ovog albuma, da me trgne malo. Posle ću ti odgovoriti na sve ono gore. :zper:

Uh, uh, imaš :cmok2: za ovu muziku! :heart:

Ovo http://grooveshark.com/#!/album/Lost...orever/7831021, na prvo slušanje, pa i nije baš nešto za oduševljavanje. U par pesama ima odličnih delova sa gitarom, ali ništa što me je oborilo s nogu. I ima više pesama koje su mi nekako slične.

Idemo na drugi album.

Rekoh ja da si ti nebrušeni dijamant. Iskreno, znao sam da si se malo zaletela sa tim albumumima ... i tako će ispasti na kraju ... ali ajde želela si da ih imaš-imaš ih, možda čak ispadne neka stvarčica dobra ... videćemo... u svakom slučaju tako se bruse dijamanti... kad nećete da slušate neke ovde koji su prošli sito i rešeto prog roka i roka uopšte

Ali ja volim samo tebe
Aha, zato prizivaš Anakondu na pp. :ljutka: :rida:

ne begaj pliz! shta da radim sa dva metra ? :rotf:
Koliko vidim, snašla si se odlično. :z;:

karen bejbe, ne pravi razmak u redovima :zag:
Stare navike tešku umiru. :rumenka:

pa i ti diraš moja, ja napisao 2 metra a ti smanjila na 2 cm, šta da radim sa 2 cm, ne mogu ni da se slikam
Spartanac, srećo moja, neće ti više niko dirati ni metre ni santimetre. :zper: A erotske slike su na drugom pdf-u. :zcepanje: :zeek:

pa gde se izgubi progresivna devojčice?
Tu sam, slušam muziku i čestitam Novu godinu redom.

Rekoh ja da si ti nebrušeni dijamant. Iskreno, znao sam da si se malo zaletela sa tim albumumima ... i tako će ispasti na kraju ... ali ajde želela si da ih imaš-imaš ih, možda čak ispadne neka stvarčica dobra ... videćemo... u svakom slučaju tako se bruse dijamanti... kad nećete da slušate neke ovde koji su prošli sito i rešeto prog roka i roka uopšte
Ovaj drugi obećava. Presto Ballet. Dobri su, sviđaju mi se! :heart: Prva je odlična, druga nije loša, treća se upravo vrti.

Dobro, dobro, valja sve da se presluša, da se zna šta je dobro, a šta lošije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back