- Poruka
- 781
Srecna Nova svimaaaaaaaaa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(jebilo
) za novu? Da li je bilo malo bunga-bunga na srpski nacin
, obicno to bude bas tada…kako ste se proveli… alkohol i tako to… da li je bilo zrtava?

Kako je bilo (jebilo ) za novu? Da li je bilo malo bunga-bunga na srpski nacin, obicno to bude bas tada…kako ste se proveli… alkohol i tako to… da li je bilo zrtava?

A ne, ozbiljno, sinoć su me u 1 zvali da mi jave da mi se sestra porodila, a ja se toga uopšte ne sjećam
U moju odbranu, nije mi rođena sestra

Po koji put?!Hej Karen, samo da ti poželim srećnu Novu!![]()
Ajde i ja tebi da čestitam još jednom! Može i sutra? 
Hvala, takođe! Veliki pozdrav za tebe! Pročitah tvoj post na Politici!Svim dragim i dobronamernim ljudima, uz zelje i poruke iz mog jucerasnjeg posta na pdf-Politicki dzuboks (ko hoce, moze da ga procita), iskreno zelim u Novoj 2014.godini: odlicno zdravlje, srecu, radost i uspeh u svemu.
Takodje, cestitam nastupajuce BOZICNE PRAZNIKE. Pozdrav svima!![]()
Dobro jutro... boli me svaki molekul u telu ... narocito u glavi...

… sad sam se zbunio… uh,uh… mnogo sam stidljiv… šta da kažem sada?… zašto ljudi imaju ruke?... ne znam šta ću sa rukama …. ovaj … mislim…uh …znaš… pa srećna ti nova godina 

Dobro jutro u pet popodne?! Kako možeš toliko dugo da spavaš?!
Bilo je malo alkohola, ja sam se super provela! A kod tebe koliko vidim, malo više.
Žrtva sam sada ja što moram da slušam ovu tvoju muziku. Odakle sad ovo?
Ja sam sentimentalna nešto malo večeras, ne zamerite mi.
Taman sam htela da gonim Lakonca da mi kači ceo album na shark, kad ono, tamo ga već ima!
Ja sam tu, ali tebe nešto nema. Srećna i tebi Nova godina!Ej `de si Karenčice srećo moja… ček` da te ljubnem jednom za novu godinu….
….uh…. diši malo bre….
….da mi budeš lepa i vesela … i da ti uši budu pune lepe muzike… i da u potiljku stalno osećaš dobre ritmove i jake basove… i da ti gitarske solaže spiralno kruže oko glave… kao planete oko Sunca… mada planete ne kruže spiralno… sad sam se zbunio… uh,uh… mnogo sam stidljiv… šta da kažem sada?… zašto ljudi imaju ruke?... ne znam šta ću sa rukama …. ovaj … mislim…uh …znaš… pa srećna ti nova godina
![]()
I da se još 100 godina družimo ovde uz dobru muziku i ples!
Da mi uvek budeš ovako veseo!
Znala sam da nećeš skoro pustiti ovo zezanje na moj račun.Može li muzika umesto poljupca?![]()

Hm... Mnogo si mi sumnjiv.pa to zavisi od toga kad se leglo i da li se leglo

Svaka čast u tom slučaju! Verujemo ti, sve ti verujemo.Vidim svi mislite da sam se trovao i orgijao ... naprotiv... ovoga puta je bilo bezy toga... i srecan sam sto je tako... 4 nedelje bez alkohola - samo da znate
Umor je bio fizicki i nista vise.

pa u fazonu bunga-bunga ... znate valjda sta je to

Nova je odlicno vreme za sentimentalnost... svode se racuni ...prave se zakljucci... i tako to... tako i treba ... to oplemenjuje
ako nisi primetila ovo ti je bas takva stvar
I malo kafe:
![]()

Ovaj, khm, došao je trenutak da se istakneš, zapravo. 
Please. 
Uh, na kako sam dobru stvar naletela:
pa u fazonu bunga-bunga ... znate valjda sta je to
ovako je komplikovanoSpartanac, srećo moja, znaš da te volim najviše na svetu.
Treba mi nešto. Ovaj, khm, došao je trenutak da se istakneš, zapravo.
Kada bi hteo, kada bi bio dobar, ako si raspoložen, ovaj... khm... ima jedan album koji bih volela da preslušam. Please.

Karen nam se opasno inficirala prog rokom... ako... tako i treba ... to je najcerebralnija muzika danasnjice... trenutno je Karen nebruseni dijamant ... dobro... izbrusicemo i to...sijace ona like crazy diamond

Pazite ovu stvar... bas onako novogodisnje sentimentalna ...pevanje prva liga.... a gitara? ... eh gitara ... podseca u drugoj polovini pesme na ...ajde da vidimo ... nije tezak zadatak....