Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vidi sta sam ti spremio

Smarac i šmeker Robbie Williams je izbacio svoj album Swings Both Ways u Deluxe Edition proširenoj varijanti. Što rece jedan moj drug pojavile se još 3 "bonux trake" :rotf: što znaci još 3 bonus tracs. U jednoj od njih Robi nam porucuje da mu poljubimo doope. Kakav derpe. :eek:

http://grooveshark.com/s/Where+There+s+Muck/6Gp0bC?src=5
http://grooveshark.com/s/Wedding+Bells/6Gp0zo?src=5
http://grooveshark.com/s/16+Tons/6Gp0eL?src=5

Nisam ni ja znao da cu danas nociti u Moskvi.

Ali kakva je ova stvar... ludilo ... nema mnogo muyike a sve prsti ... e to je naboj i emocija

http://grooveshark.com/s/When+The+Whistle+Blows/6HQuIn?src=5

a omotnica je cela prica

7s4k.jpg

baci ovo na prog kad imas vremena, ili cu ja kad se vratim, nafilovacu forum

Smaraci The Who :roll: na dvestogodišnjicu svog postojanja su smorili za desetku i izbacili svoj milioniti album, zapravo Deluxe Edition albuma Tommy koji datira izvremena Ricarda Lavljeg Srca.
Na albumu ima, verovali ili ne 70 pesama, ali stvarno 70. Prosto se pitam ima li coveka na planeti koji ce po stoprvi put ponovo kupiti Tomija. Ali kad za Alexa iz Orangelanda ima - imace i za The Who :rotf:

U to ime link za album Tommy Deluxe Edition

opet šipak ... nema link
:rotf:
nisam lud da ostarim slušajuci 70 pesama The Who

Ja sam fin, ne petljam se sa podyemljem osim upotrebe metroa. Ja kad sam u metrou i smekam neku yensku osecam se kao pravi metroseksualac :rotf:
Bili bi metroseksualci :hahaha:
Ti fin?! :zcepanje:
Metroseksualci, mis'im stvarno, čega se sve nećeš setiti. :rotf:

E vidi sta sam ti spremio

Smarac i šmeker Robbie Williams je izbacio svoj album Swings Both Ways u Deluxe Edition proširenoj varijanti. Što rece jedan moj drug pojavile se još 3 "bonux trake" :rotf: što znaci još 3 bonus tracs. U jednoj od njih Robi nam porucuje da mu poljubimo doope. Kakav derpe. :eek:

Nisam ni ja znao da cu danas nociti u Moskvi.
Trenutno sam u prog vodama, pozabaviću se Robijem kasnije i tim bonux trakama. :zcepanje:
Šipak nisi znao, namerno nisi hteo da me povedeš, da bi mogao da luduješ. :ljutka:

baci ovo na prog kad imas vremena, ili cu ja kad se vratim, nafilovacu forum
Slušala sam ovo i postavila na jednu drugu temu, čim završim post otići će i na prog. :aha:

Linkovi ya albume u spojleru... ali stvarno ;)
Ne verujem ti. :zplez: Ne smem ni da kliknem.

Šalim se, kliknula sam i pazi kad ono stvarno linkovi.

nisam lud da ostarim slušajuci 70 pesama The Who
70?! :zeek: Toliko luda nisam ni ja.

Obratite paznju na ovo

Jao, mi sofisticirani?! Kako to sofisticirani? Ma samo opušteno, pusti ti Lakonca i mene. Zarazio me sa ovim progom toliko da sam i na Depeche Mode zaboravila bila jedno vreme skroz. Kad mi kaže Karen ovo mora da se presluša, nema zezanja. Možda ću i ispite da polažem. :zeek: :zcepanje:

Ma, šalim se malo. Da nije njega, ne bi bilo ni ovoliko dobre muzike u Cafeu.

I sada ne znam šta da ti pustim. Može jedna slika?

large.png

Trenutno sam u prog vodama, pozabaviću se Robijem kasnije i tim bonux trakama.

Aham... e pa sad sam srecan... i ne znas koliko sam bio ljubomoran na Robija onda kad si se odusevljavala ovim albumom... doslo mi da ofarbam kosu u crno ... i da idem u solarijum.... i da postanem metroseksualac ... i da sedim na solju kad piskim ... da

Pa jesam fin, zar nisam?

@ karen - da, volela sam depeche, i sad ponekad pustim da ide

sofisticirani ste ovde, nisam danas za (pre)biti ..

nego, neshto se mislim..

Anakondice ne radi se o nikakvoj sofisticiranosti, nema veye kakva se muyika pusta... komunikacija i yeyanje je vayno.

Kad mi kaže Karen ovo mora da se presluša, nema zezanja. Možda ću i ispite da polažem.

Polagaces ispit... ali malo kasnije.

I sada ne znam šta da ti pustim. Može jedna slika?

:hahaha: :rotf: aaaaaaaaaaaaaa ovo je najludji post od kako sam ovde :rotf:

ocu i ja sliku :rotf:

Ko je rekao Milka Canic :rotf:

evo malo fotki... i ja ne ynam koju muyiku da pustim .. :rotf:

99ri.jpg

mwjg.jpg

z5cq.jpg

jryl.jpg

ybtk.jpg

7jna.jpg

k40t.jpg

xwc3.jpg

jd1t.jpg

Aham... e pa sad sam srecan... i ne znas koliko sam bio ljubomoran na Robija onda kad si se odusevljavala ovim albumom... doslo mi da ofarbam kosu u crno ... i da idem u solarijum.... i da postanem metroseksualac ... i da sedim na solju kad piskim ... da
:fdlan: :zcepanje: Ja ako ne umrem od tebe, drugo me ništa neće ubiti. :aha:

Pa jesam fin, zar nisam?
Jesi, jesi, samo ne znam jesi li fin malo sutra ili malo prekosutra. :zplez:

komunikacija i yeyanje je vayno.
:zag:

Polagaces ispit... ali malo kasnije.
Može li nešto preko veze? :zper:

:hahaha: :rotf: aaaaaaaaaaaaaa ovo je najludji post od kako sam ovde :rotf:
Dobro, kad tvoji nisu ludi. :ljutka: :zplez:

Hm, jesi li ti zaslužio sliku? :zper:

evo malo fotki... i ja ne ynam koju muyiku da pustim .. :rotf:
Hvala ti za ove fotke! Sve je tako :heart:!

A ovo za muziku ćeš mi platiti posebnom prilikom! :azdaja:

Pa, dobro, gde si ti, čoveče?! Da znaš samo koliko smo te puta prozivali po temama! Jao, nemoj nam više ovako dugo izostajati. Zaista si nedostajao puno! :zag:

O, dobro veče, dobro veče! :zag:

:eek: tek sad vidim da sam dva puta jednu istu fotku zakacio ... ako ... nema veze :zurka:
Dobro je da nisam jedina izlapela. :zplez:

:eek:a mozda ce me banuje moderator zbog toga :eek:

.... ako .... nema veze :zurka:
Možda, možda, čula sam da je jako nezgodna. :aha: :zplez: :zcepanje:

Vidis ... prvo ti uteraju demokratiju a posle te stave u pesmu z;)... i to rok pesmu. Malo li je?
Ma, veoma utešno.

Pojeo sam bananu. Odoh u krpe da pajkim i sanjam jedan san koji stalno sanjam ali nikako da ga zavrsim i odsanjam do kraja. ;)

nion.gif
I on posle fin?! A vidi kakve snove priželjkuje da odsanja?! :zeek:

A ja se ponado da nisi čuo...bre ne može ništa da te iznenadi.z:cry:
Njega?! Uh, to je maltene nemoguća misija. Za svo ovo vreme, ubola sam možda svega 3-4 pesme koje nije čuo.

Pa, dobro, gde si ti, čoveče?! Da znaš samo koliko smo te puta prozivali po temama! Jao, nemoj nam više ovako dugo izostajati. Zaista si nedostajao puno!

Imao sam mehanikih kvarova na kompu zato nisam mogao da prisustvujem.I to je se završilo,pa valjda više neće biti odsustva sa moje strane.I vi ste meni nedostajali,ali sada kad smo na broju lako ćemo nadoknaditi izgubljeno.

Njega?! Uh, to je maltene nemoguća misija. Za svo ovo vreme, ubola sam možda svega 3-4 pesme koje nije čuo.

Malo sam počeo da zazirem od njega.z:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back