Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, zato sam i napisala da mislim da će te oduševiti. Ja sam uživala u muzici tokom cele igre. Neopsychedelic? Znaš da mi bez ovog neo (ne mogu opet da pišem, komplikovano je ), baš i ne prija toliko ili nisam naišla na prave stvari. Daj bože da upamtim ovaj žanr.

Ček bre, kako ne znaš, pa Pink Floyd ti je psychedelic muzika, dobro ... oni su i prog. Sam prog i psychedelic su veoma srodni. Bendovi skaču lako iz jednog u drugi žanr zato što su bliski. Kod psychedelic roka ima manje gitare (rifovanja) nego u progu ali više elektronike, sporih ritmova i mnogo onih mističnih, vasionskih šašavih zvukova. E kad se doda ovaj prefiks neo to znači da je nešto novo, kul i do jaja ... kapiš .... a počeli su i sa onim avantgarde to ti je nešto najnovije, naprednije, najkulje .... u suštini isti đavo, samo malo foliranje komplikovanim prefiksima. Jednostavno kićenje.

Dobro, a šta je večerašnja tema? Da li je to game soundtrack i epic music?

g0u8.jpg

:rotf:

money, money sweeter than honey

Ček bre, kako ne znaš, pa Pink Floyd ti je psychedelic muzika, dobro ... oni su i prog. Sam prog i psychedelic su veoma srodni. Bendovi skaču lako iz jednog u drugi žanr zato što su bliski. Kod psychedelic roka ima manje gitare (rifovanja) nego u progu ali više elektronike, sporih ritmova i mnogo onih mističnih, vasionskih šašavih zvukova. E kad se doda ovaj prefiks neo to znači da je nešto novo, kul i do jaja ... kapiš .... a počeli su i sa onim avantgarde to ti je nešto najnovije, naprednije, najkulje .... u suštini isti đavo, samo malo foliranje komplikovanim prefiksima. Jednostavno kićenje.

Dobro, a šta je večerašnja tema? Da li je to game soundtrack i epic music?
U, bre, al' ga oni iskomplikovaše. :fdlan: Ja sam mnogo slaba za to određivanje žanra, to znaš. E, ti zvukovi koje si tako lepo opisao mi ne prijaju uvek. Kao onaj psychedelic ansambl što sam ti rekla da mi se nije svideo. Previše uvrnuto. Jbg, ne mogu da kažem da volim baš sve od Pink Floyda. :rumenka: Većinu stvari da, verovatno te stvari više vuku na prog. Prog mi stvarno prija. :heart:
Kapiram sve. Najkulje?! :zcepanje:

Razumela sve i nije mi teško. :flert:

Hm, može to da nam bude tema. :aha2:

Opet Need For Speed. Ajde sad, koji je ovo žanr? :zper:

Znači ovu muziku prvi put čujem al` na prvo slušanje prog/groove metal ili samo groove metal
Hvala nebesima da ti još nešto prvi put čuješ. :srecna:

Obrati pažnju na naziv pesme. :zper:

Ха, имам нешто још јаче за тебе, кад већ хоћеш адреналин.
Kad hoću?! Ja moram s vremena na vreme. :rumenka:
Da! Odličan je to film! :klap:

strašan malko promuko ženski vokal
Uživam u promuklim glasovima, i muškim i ženskim. Ima tu neke posebne čari dok pevaju. Jedan od razloga zbog koga volim Brajana Adamsa. :zaljubljena: Njegov promukli glas me obara s nogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back