Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Kami je folirant i provokator. Odavno sam ukapirao da i sam ne misli to što priča. Samo pokušava da, iz nekog razloga, bude zanimljiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, sad. Zezaš malo za ovo obaranje ruku.
U stilu ove dve ženske sa fotke, za tebe pesma.
To sam ja?! Jao, prolepšala sam se, zato se ne prepoznah odmah.
P.S. Koristimo izgleda isti sajt za fotke.![]()

Жена данашњице мора да одговори изазовима времена. Село је будућност Србије и то тражи снажну жену, способну да на својим плећима носи терет државе, деце и мужа...
A zašto lud? Imaš dobar ukus.Baš, baš ... i zelene oči i svetao, što svetliji ten. Ebi ga kad sam lud.

Eh, nisam ja tako zahtevna kao ti.A na šta se ti pališ osim na gvožđuriju od motora?
Ja ne volim riđe. 
I moja, i moja.moj svetac i krsna slava... nisam ovo slušao od 16. Novembra
Jao, kako ste postali zahtevni.Жена данашњице мора да одговори изазовима времена. Село је будућност Србије и то тражи снажну жену, способну да на својим плећима носи терет државе, деце и мужа...![]()

Tako je Ivane. Mora da bude spremna da odgovori izazovima porodice, njive, štale, porodilišta, države, sbinjca i kokošinjca.... Ukratko da bude stub Vasione, a ne da se zanima za motore, rok muziku, šminku, mini suknje i ostala satanistička zla.

Kada ćeš vratiti avatar?
Onaj ti ipak nekako najviše pristaje i mnogo je lep.Predstojeći događaji to pitanje čine sasvim nebitnim.

Lontra Felina?![]()
Jao, a šta ćemo ako ima?!
Lontra Felina?
I motori?! E, pa super. Znači da sam na mračnoj strani.

E, sad mi je lakše. Mada, kada malo bolje razmislim, jesi li siguran da si na svetloj strani?Ne brini prevešćemo te na svetlu stranu.

, ili loše
?morala sam
morala sam ovo da vam kazem,
ucinilo mi se vazno
Da li je neko probao ovaj začin?
![]()

Šta ima?