Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima li koga kuci???

nema
jedna shto me drzi , pa ko zeli na sopstveni rizik
- - - - - - - - - -
inache, prelistacu, obecavam![]()

sumiška vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Poz iz Rautovca
![]()
![]()

Jos malo, pa cemo se druziti, bar ja necu izostajati.
Bas hteo da pitam sta je bilo sa Dokom, kad eto njega, a eto i Floyda
Aki, os da se preselis u Rautkovac, da nam pomognes kruniti muruz, ja resio da da .
A Laki , brao si muruz, vidim da se nisi zezao sa klipovima.
Snesko, imam za tebe album , evo opet preporuka za, svako ko voli dobar hard/ hevy rok uzivace, obrade Skorpija ali u sasvim unikatnom fazonu od njihove bivse glavne gitare (Uli Jon Roth).

Volim da proučavam omonice albuma, one me vraćaju nazad u detinjstvo. Kao klinja, nikada nisam igrao video igrice. Moje igračke su bile gitare, istorija umetnosti i jedno tele.
To tele se zvalo Hilari, naravno po omiljenoj nam Hilari Klinton. Pošto je bilo dosadno ujednačene braon boje, ja sam ga jednog dana prefarbao u narandžasu i zelenu dedinim farbama iz podruma. Hilari se to nije dopalo, kao ni svima ostalima, pa ni meni, jer sam ja bio narandžastiji od Hilari. Imao sam i zelen tufne po licu . Hilari me je još razočaravala i zbog toga što se jako brzo pretvarala u kravu, a meni, onda, ni stidne dlake nikako da niknu. Elem, Hilari je sada u kravljem raju, pase zelenu detelinu sa narandžastim cvetovima i daje roze mleko.

Super stvar Zlajo
Zlaki, album je pun pogodak.
Sneško, preslušali ti onaj prethodni album što sam ti slao?Riverside bez Pjotra