Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz iz Rautovca

FB_IMG_1476045753234.jpg

FB_IMG_1476045760122.jpg

Jos malo, pa cemo se druziti, bar ja necu izostajati.

Bas hteo da pitam sta je bilo sa Dokom, kad eto njega, a eto i Floyda

Aki, os da se preselis u Rautkovac, da nam pomognes kruniti muruz, ja resio da da .

A Laki , brao si muruz, vidim da se nisi zezao sa klipovima.

Snesko, imam za tebe album , evo opet preporuka za
, svako ko voli dobar hard/ hevy rok uzivace, obrade Skorpija ali u sasvim unikatnom fazonu od njihove bivse glavne gitare (Uli Jon Roth).

Poz iz Rautovca

FB_IMG_1476045753234.jpg

FB_IMG_1476045760122.jpg

Dobar rod Laki :super:

Jos malo, pa cemo se druziti, bar ja necu izostajati.

Bas hteo da pitam sta je bilo sa Dokom, kad eto njega, a eto i Floyda

Aki, os da se preselis u Rautkovac, da nam pomognes kruniti muruz, ja resio da da .

A Laki , brao si muruz, vidim da se nisi zezao sa klipovima.

Snesko, imam za tebe album , evo opet preporuka za
, svako ko voli dobar hard/ hevy rok uzivace, obrade Skorpija ali u sasvim unikatnom fazonu od njihove bivse glavne gitare (Uli Jon Roth).

Super stvar Zlajo :super:
Odlicna obrada :ok:

Došao sam na ideju da otvorim stranicu na fajsu o progu ( nije ostalo na ideji, uradio sam to :D) . Uglavnom, pošto volim da se setim prvih dana u ovoj kafani, i da gldem ciklus konvertovanja sebe iz Lukas/ roker/ proger faze, ali i da se smejem našim forama i fazonama (uglavnom Lakončevim) , rešio sam sve da sačuvam od zaborava, da izdvojim ono najbolje što je kafanja dala (osim emotivnog dela, našeg druženja, to ne more, pu ,upade mi trepavica u oko). Ovde su prvi nepsretni koraci stranice...

Šta mislite za naslov (Doza dnevna proga), msm. danas sve počinje sa dnevna doza... ako ništa, mala igra redosleda, ako ništa, bar može da zbuni ... neki bolji predlozi možda... ako ništa onda...

Have you seen the chart? It's a helluva start, It could be made into a monster If we all pull together as a team.

st2.jpg

Volim da proučavam omonice albuma, one me vraćaju nazad u detinjstvo. Kao klinja, nikada nisam igrao video igrice. Moje igračke su bile gitare, istorija umetnosti i jedno tele.
To tele se zvalo Hilari, naravno po omiljenoj nam Hilari Klinton. Pošto je bilo dosadno ujednačene braon boje, ja sam ga jednog dana prefarbao u narandžasu i zelenu dedinim farbama iz podruma. Hilari se to nije dopalo, kao ni svima ostalima, pa ni meni, jer sam ja bio narandžastiji od Hilari. Imao sam i zelen tufne po licu . Hilari me je još razočaravala i zbog toga što se jako brzo pretvarala u kravu, a meni, onda, ni stidne dlake nikako da niknu. Elem, Hilari je sada u kravljem raju, pase zelenu detelinu sa narandžastim cvetovima i daje roze mleko.

Se'ate se ovoga možda? :lol:

Poslednja izmena:
Super stvar Zlajo

Zlaki, album je pun pogodak.

Nego! :brus: Sneško, preslušali ti onaj prethodni album što sam ti slao?

Riverside bez Pjotra

Pratiš ih na fejsu , aaa. Nego, mene samo zanima kako će dalje bez gitare (konkursa za novog gitarstu neće biti, izjavili su da su od sada trio), dobro, album mogu sami da snime, ali moraju nekoga uzeti za turneju....:think:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back