Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pivo je zakon za vrele dane :D Još onako ladno.. Mmmm

url

Више од 100 познатих музичара траже слободу за Pussy Riot

23.07.2013, 12:18

Светски познати музичари и глумци у отвореном писму траже слободу за чланице групе Pussy Riot.

„Сада, када се приближава годишњица суђења, ја вам пишем да вас уверим да се у целом свету људи и даље вас сећају и раде на вашем ослобађању“, каже се у писму музичара које је објављено на сајту Amnesty International.

Музичари траже да се укине строга пресуда и подвлаче да акцију Pussy Riot не сматрају злочином.

Писмо су потписали Стинг, Пол Макартни, Брајан Адамс, Бјорг, Мадона, PJ Harvey, Јоко Оно, групе Animal Collective, Arcade Fire, Radiohead, Scissor Sisters, U2 и други.

p4n1.jpg

Ne sviđa mi se ovo politikanstvo od strane ovih muzičara. Ove ribice su u muzičkom smislu totalna beda, ali su podržane od stvarnih muzičkih veličina. Da u muzičkom smislu nešto vrede ne bi morale da privlače pažnju na sebe totalnim političkim disidenstvom. Nije prvi put da se umetnici zloupotrebljavaju u političke svrhe.

Jedosmo, pismo, pa opet jedosmo, i tako u krug. Evo vam jedna fantastična muzika dok se gostite. Ova stvar je, bar za mene, nešto najlepše i najkompetnije što sam u životu ikada čuo, a to nije malo. Verujte mi. Dnevno najmanje 8 sati slušam muziku.

Naravno ovo se ne sluša bez dobrog uređaja, slušalica i strpljenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back