- Poruka
- 71.121
nisam...salim se ja....imam posebne simpatije prema metalcima...samo te cackamNemoj da si bezobrazna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam...salim se ja....imam posebne simpatije prema metalcima...samo te cackamNemoj da si bezobrazna!
Izvinjavam se, neću više da smetam.al tebe svuda...svuda podji...Bau-a pronadji![]()

to govoris vec skoro 2 godineIzvinjavam se, neću više da smetam.![]()
Mnogo si bezobrazna!to govoris vec skoro 2 godine![]()
![]()
![]()
Nisam te pomešao!mesas me sa nekom tvojom...![]()
cuj naravno da nisi...mene jos niko odavde nije mesaoNisam te pomešao!

bice u buducnosti oni G - trainovi ali meni se i dalje vise svidja da trucka...polako ide kao onaj kroz Svajcarsku...Cinque Terre, Transibirsku....ako znas za neku dobru, zanimljivu rutu vozom...cene...bilo bi ekstra da otvoris temuPrevari me , ja sam fan sinskog saobracaja , mislio da su stvarno pruge aka zeleznice u pitanju
Ali dobro , lepo je i ovo videti![]()

Ne znam kome da kazem da i vozici zasluzuju pdf bas kao sto jedan mod ima svoj pdf o vazduhoplovimabice u buducnosti oni G - trainovi ali meni se i dalje vise svidja da trucka...polako ide kao onaj kroz Svajcarsku...Cinque Terre, Transibirsku....ako znas za neku dobru, zanimljivu rutu vozom...cene...bilo bi ekstra da otvoris temu
https://forum.krstarica.com/threads/najluksuzniji-voz-ikada.928309/

nema...avijacija je sada sa putovanjimaNe znam kome da kazem da i vozici zasluzuju pdf bas kao sto jedan mod ima svoj pdf o vazduhoplovima![]()

Znaci mogu ovde spamovati teme o zeleznici , cool , hvala za infonema...avijacija je sada sa putovanjima![]()
na putovanjima...ako je o putovanjima ili na saobracajZnaci mogu ovde spamovati teme o zeleznici , cool , hvala za info
ali meni su su oni vezani za putovanja 
Izvini ja sam noob pa moram da pitam , nisam zalazio na ovim pdf-ovima cesto (sem politika i tehnika)na putovanjima...ako je o putovanjima ili na saobracajali meni su su oni vezani za putovanja
![]()

maaa....ali iskreno bih volela da imamo temu i o toj vrsti putovanja...koliko sam samo puta isla sinobusom i do Segedina...Izvini ja sam noob pa moram da pitam , nisam zalazio na ovim pdf-ovima cesto (sem politika i tehnika)![]()