CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednje veče u Zagrebu! Alergija se pogoršala od prašine pri povratku sa koncerta. Inače, bili smo u prvom prvcatom redu.
Užasno divno beše! Prelepo!
Omamljena i dalje.
Šarenih noktiju i dalje.
Bili smo danas u zagrebačkom Zoo vrtu. Divnooo! Plakala sam kada je medvedica stala na dve noge i kukala za pomorandže. :)

Mogu samo da zamislim kako izgleda Entoni Kidis iz prvog prvcatog reda! Ljubomorna do krvi, pogotovo sad kad je Leni otkazan.

tumblr_m9m4moCoMw1qhw4wvo1_500.jpg

Jao da vam ispircam nesto!
Sinoc smo imali jednu zanimljivu situaciju sa macom!
Popela sa na drvo, tacnije bor i nije smjela da sidje sa njega. Popela se oko 23h. Mi dosli iz setnje, i naravno, kako se visoko popela, ne mozemo da je dohvatimo. Zovemo je, donesemo whiskas da je namamimo da sidje, ali jok, samo mjauu i mjauuu, tuzno, ma ni da se pomjeri. :( I tako maca provede cijelu noc na boricu, jadnica mala. Tek ujutro tj oko 12h je sisla sa drveta, naravno ne sama, vec uz pomoc merdevina, trebalo se popeti, pa je skinuti. :D

I dusica mala sad spava. Nadam se da joj nece pasti na pamet da se vise penje tako visoko, ali ko zna, to je maca.

Mogu samo da zamislim kako izgleda Entoni Kidis iz prvog prvcatog reda! Ljubomorna do krvi, pogotovo sad kad je Leni otkazan.

Ne možeš. Za svoje godine, i svoju prošlost izgleda predobro. Vrlo je nizak, to valjda znate. :)
Ali je lepo građen (mada, prema mom ukusu nema neki struk), i da znate: niti jedna njegova fotografija na koju nabasate nije fotošop. :)
Eto ti, Trilijan, da iskrvariš. :)

Poslednja izmena:
Kratak izvestaj sa Jaara za Vajld :)

Prvo, od mene licno veliki minus zbog kasnjenja.
Njegov nastup je poceo negde oko 1, pola 2, a do tada su cini mi se mnogi koji su kao ja dosli izmedju 10 i 11 bili vec vidno izmoreni i iziritirani. Nije mu prethodnik bio los, ali nisam bre dosla njega da slusam celo vece. Dakle, to je ono sto mi je najvise zasmetalo..

Ipak, sam nastup je u dobroj meri opravdao moja ocekivanja i cekanje :)

Prva stvar, taj kao intro, trajao je prilicno dugo i meni je bio malo monoton, ali kako su odmicali sve je bilo bolje...
Istina, imala sam na momente utisak da mi se poigrava sa zivcima..pazi, zagreva atmosferu, zaagreeva je, dovede do usijanja i onda te samo naglo 'spusti'.. bilo je tu nekih prelaza meni pomalo nerazumljivih, ali valjda to sve spada u domen eksperimentisanja, sta znam, nisam dovoljno strucna da ulazim u takve analize :lol:
Ipak je drugacije kad kuci preslusavas album i kad ga slusas lajv

Da, poceo je sa pratecim bendom, onda je pustao solo, pa se s njima vratio na 'bis'..zapravo, bila su dva :D
Meni su najbolje legle one vec dobro poznate stvari, i tad se najvise djuskalo. Imala sam utisak da se publika tek pred kraj bas onako dobro zagrejala.

Bilo je dosta ljudi, ali nije bila guzvetina, sto je meni isto +

Eto, sve u svemu, zbog tog propusta tj kasnjenja i nekih sitnica ne mogu da kazem da je bilo odlicno, od mene vrlo dobra ocena :)

Ako te nesto dodatno bude zanimalo pitaj :*

A meni brat dolazi u posetu, navila sam sat u 8 da bih malo raspremila stan, bas me nesto mrzelo veceras :lol:
Vajld, lepo se provedi u BG, i javi se nekad kad budes imala vremena pa da se druzimo :D

laku noc :)

Laku noć Sensi! Planiram ja da se okupimo i to već neko duže vreme, rado bih se družila, samo da dođem na više dana...
U poslednja dva meseca dolazim non stop na dan ,dva..pritisle obaveze...
Nadam se da će se to uskoro promeniti!:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back