CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo. :)

Ustala, budna u prohladno jutro.
Lepo se osećam.
Leto uzima maha, blista.
Čitala sam da će dani biti malo osvežavajući.

Ne kupam se često po plažama, ali volim toplinu dana.
Sređivala ovih dana kuhinju, kupatilo, sa dečkom krečila njegovu sobu.
Blistavi zelena boja sobe.
Skroz drugačiji šmek, skroz divna energija, šarm prostorije. Fale još neki detaljčići, ali tek smo počeli. :)

A vi, divotice?

Yello

2012_07_he-looked-around-the-corner-466036-475-459.jpg

Hej, drugari,

Družimo se još večeras i sutra ujutru, posle toga se odjavljujem do daljnjeg i idem na more, biću ponovo tu među vama za nekih desetak (do vanaest) dana. :)

Uživajte u modi, druženju, opuštenoj i prijatnoj atmosferi ovog podforuma.

Ako još neko negde putuje - Bon voyage, a ako ne letujete i ostajete kod kuće, želim vam da kreativno i zanimljivo ispunite vreme, odmorom i zabavom.

xoxo, La petite Maggie

Žive li ste, šmizle moje?
kakve ste mi?
Megica na moru, a gde su Vajld i Hani-Bani?

Zrenjanin je divan.
Bila mi je Sokolica u poseti, videla je Vajld, lajkovala. :)
Divno vreme, divni trenuci, predivan smeh se prostirao do kraja sveta.

Mila :*
Evo ja sam bila u Beogradu dve nedelje , uživala sa momkom i mačkom Mikkom koju on ( pa tako onda i ja) čuva nekim prijateljima sledeća 3,4 meseca.
Mačka je preljupka, sijamska, nestašna i zaljubljena u igru žmurke pa se po ceo dan sakriva po stanu i ometa nas:D
Inače nema ime pa sam je ja prozvala Mikka pošto joj nekako leži.

Za vikend putujem u Zagreb na dve nedelje da malo napunim baterije i potrošim pare na rasprodajama ( i da pazarim još jedne Startasice). A posle toga me čeka ladan tuš i ispiti...

U septembru možda, no samo možda odem na more s momkom ali to opet zavisi od mnogo faktora...
Sve u svemu, ne prija mi ova vrućina i ne prija mi Novi Sad..verovatno usled želje da odem negde i da se odmorim...ovaj period u BG-u mi je proleteo pošto ga obožavam...iz mnogo mnogo razloga:)

Videh vas, mada nisam znala da je to naša Sokolica Divne ste i kao što rekoh tamo, vrlo retro. Jako su lepe fotkice. Zapravo, vrlo su Vi :)

I mi ćemo u Zagreb. Krajem avgusta. RHCp koncert. Mali obilazak grada. Svakako da će nam značiti sve informacije koje nam budeš donela.:D Baš smo juče smeštaj bukirali.:D Vrlo se radujemo,

moji odoše na Zlatibor. Kako njima, i meni će itekako prijati malo samoće, odmor od njih,gužve.

Ne znam, bejah pre neki dan po Sokola u NS, i ni meni grad nije prijao. Gušio je pomalo.

Ih, da znaš šta nakupovah na ZR buvljaku. Cene se rečima spuštaju, samo zvoni. Divna gužva, ljudi. Danas neki pevaše. Čitam mini koncert. Kako ti ljudi uživaju i na ovolikim vrućinama.

Nedostaju mi naša ćaskanja kao pre. Ona na sve teme.

Djevuske :heart:

Sa zadovoljstvom sam citala vase planove, divni su! Istinski uzivajte i lepo mi se provedite
Drago mi je i sto se nasa sirenica Megica-Pegica brcka na moru :zaljubljena:

Ako bude sve kako treba, idem u oktobru na Florence and the Machine koncert :heart:
Nije jos nista sigurno, ali obavesticu vas na vreme :zper:

Ja sutra putujem za Srbiju...Rekla bih spontano i neocekivano, sto nije bas ispravno, jer je trebalo da sam vec nedelju dana tu :neutral:
Sve je ispalo totalno bzvz, tako da ostajem svega par dana.
No nema veza, radujem se kao malo dete, bolje ista nego nista je l' :) Ali nekako je nestvarno, nisam se jos ni spakovala
A sa druge strane sam toliko euforicna da se radujem cak i mucnom putu (citaj kuvanje u autobusu, nesanica, granice, smrdljivi WC, itd. :lol:)

Za one, koji su pitali...mama je operisana i dobro je za sada

Ljubim vas puno, puno, puno!

Izaberite, koja ce koji cmokic :D
313_large.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back