Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
BONJOUR!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali necemo o tome, pliz

), cugni po koji sejk i kloni se neta obavezno (mislim na guglanje, na forum, fb i jos po nesto smes
)

Devojke, hajde na kratko da se zaustavimo i razmislimo o ovome:
![]()
I tako svaki put kad krenemo u kupovinu
![]()

Gledala sam Kabares Kabarei za vikend.
Fenomenalni Zijah Sokolović postavio nam je svima pitanje:
"Kada ste poslednji put bili srećni a da niste ništa kupili?"
Možda to pomogne za trežnjenje pred sales bombardovanje koje upravo kreće

Petog septembra 2011-e godine od oko šest ujutru. Pet dana sreće uključujući taj i četiri naredna, prilikom kojih je vrhunac šopinga bio kupiti nes i sok.![]()
mnogo davno, bre!
Ja sam sad za vikend. Posle predstave se gadno zapitala i zvanično rešla da se odmorim od kalkulacija. Otišla na adu sa društvom i izgluvarila ceo dan. Bukvalno. Vrhunac šopinga - mohito u Red Shoes. A da sam bila srećna skontala sam tek po slikama kad sam došla kući i videla opušteno-veselu facu kako mi se smeška iz kompa.
E sad ne znam koliko će me taj odmor od kupovine držati, naročito sad kad te sniženja vuku iz svakog izloga, ali eto, bar sam probla pa koliko izdržim.

Ja sam počela da čuvam račune i pratim koliko mesečno trošim na slatka mala zadovoljstva u vidu kupovine obuće, odeće, parfema, kozmetike...
Da probam da, praćenjem tih belih papirića koji minijaturno i uredno predstavljaju brojne kutije, bočice i kese, napravim balans.![]()

ta fora sa čuvanjem računa je odlična da te propisno štrecne!
Znaš šta je meni bio ultimativnu wake up call - osim Zijaha -
kad sam ujutro krenula da otvorim šifonjer i skontala da je šipka za ofingere pukla i da se sva odeća prosula po podu.
Šok!
Da napomenem da mi je šifonjer od pravog drveta, dakle ne ikea i te fore. I da osim šifonjera imamo i zasebnu prostoriju u stanu koja je veličine otprilike kao kupatilo i koju smo prozvali američki garderober. (rafovi i šipke za odeću poređani po uzoru na američke filmove, jel)
![]()

Mama je izašla, i oporavlja se, ali pred njom su analize. Dosta ređe ovde visim, jer sam s anjom, egujem je i odmenjujem u poslovima.
Mislim na vas.
Nadma se da ste dobro.
Žvrljuckajte šta se kod vas dešava, pa ću vas iščitati pri narednom dolasku.
Ljubuškam vas.