CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj, i moja majka neretko našeg čupanera ošiša, i ovčarica bude slatka gombasta.
Teški su ti čupkicaneri za održavanje, pa se neretko mame moaju makazama zabavljati. :)

Ja bih nešto kuliška.
Recimo neki slaniš, i toplu čili čokoladu.

Evo toplih sendviča za Munlajt, sveže spremljenih! :D

Dok ona to prezalogaji, ja joj pravim toplu čokoladu.

Ili, kako ja volim da kažem, šokoladu. :D

tumblr_lhknjaNZRs1qb4xoco1_500_large.jpg

Kad me tek mama uzme pod svoje, ako se zaokruglim, davaćeš mi časove plesa, da se makar održavam aktivnom. :)

Reci mi, šta bi sa onim časovima plesa?

Hehe, ma ne brini, nećeš. :D

Sad trenutno ništa, moji se ne slažu da se bavim ni sa čim drugim osim faksom, do daljnjeg.

Ja sam za, ali oni ne, a dužna sam da ih slušam jer me finansiraju...

Poslednja izmena:
Ipak, nasuprot visokoj dnevnoj temperaturi, veče mi je pomalo prohladno, stoga ću sebi spremiti jedan topli napitak da se malo ugrejem, ako je još neko za, ostaviću šoljicu-dve za one koji se pojave. :)

A za one koji vole i ukusne zalogajčiće dok pijuckaju i gustiraju tople napitke uz omiljene modne novine, tu su i mini mafini sa aromom pomorandže:

43994107.jpg

P. S. 24/7 fresh out the owen!

Mah mah devojke.
Mnogo sam vam tužna, pokvariše mi se svi planovi za 1 maj :(
Trebala sam sutra da idem na Golubačku tvrđavu sa momkom ali sam se tazbolela..prvo grip koji je izgleda prešao u upalu grla tako da sad jedva pričam a kamoli da idem na izlete...a da stvar bude najgora, momak mi bio u NS-u i tetošio ova tri dana i jutros naravno se i on razboli...tako da sad ja idem u BG da tetošim njega a uz to i da se lečim...ima da provedemo tri dana u kući na čaejvima i filmovima...što je super jer smo zajedno ali mi je strašno krivo što sam se razbolela plus zarazila i njega :/
Sad ću da plačem. Bljeh
I muka mi je više od čaja

Pišem iz Niša.
Izgorela od niškog sunca, ali provodim divne dane. Divne trenutke.
Prožimaju se punoćom vremena koje ovde provodim.
Po gradu, po mestašcima blizu Niša, svuda.
Sutra se vraćam, ali Niš će mi ostati u divnom sećanju.

Nadam se, drage moje, da ste mi dobro.

Wild, čuvaj dečkića, i brzo ozdravi.

Ola chicas! :cao:

Wild, žao mi je zbog tvoje bolesti, baš bezveze, al' sve je ipak lepše udvoje, pa i kijanje. ;)

Moon, kakav je osećaj biti ponovo kod kuće? Do sad si se verovatno već smestila u staru sobu? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back