gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Zavisi kome treba piti krvDa piješ krv ili si svestrano edukovana?
Nemam pojma, Nemir je boss 8-)
Pilatu sa zadovoljstvom8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kome treba piti krvDa piješ krv ili si svestrano edukovana?
Nemam pojma, Nemir je boss 8-)
Pilatu sa zadovoljstvom8-)
U grad i na veceru
Caooos do sledeceg![]()

:lol Brzo bi goste rasterali:shock:
No sto se cudim...8-)

ali ne razumem cega...grana padana:shock::shock::shock:
Mnogo dobra usluga u ovoj kafani, cim gazdarica ode u drugu na veceru8-)
Btw, Sanitarka ce da nam bude striptizeta, samo nek ponese drsku od usisivaca.
Alexanna ce da bude pevaljka, i ovako obozava narodne pesme8-)
Milan nek bude izbacivac, Sibila nek ti radi knjigovodstvo, KK nek bude sef sale, ja vise volim da se muvam okolo.
Jesmo li nekog izostavili?
ja sam boss na obezbeđenje 8-)Ajde domacice javite se..imam tu neki recept ali nikako da ga desifriram..:shock:
ono sa 30 g razumemali ne razumem cega...grana padana:shock::shock::shock:
![]()
Kakva ti je ovo Alexanna fisija, pa to ne lici na mene, ja sam kreativac8-)
Alo bwe ti, nema ovde anarhije, sad za kaznu ides na "2 dinara druze"Jok knjigovodstvoja sam boss na obezbeđenje 8-)

Alo bwe ti, nema ovde anarhije, sad za kaznu ides na "2 dinara druze"![]()
Ustvari, mi to i jesmo, samo se jos nismo otkrili, jer dug je put samospoznaje;-)jest ko i ja8)
Kud bas mene za pevaljku. Homer Simpson bi to bolje odradio od mene. Pa Jos narodnjaci:lol Brzo bi goste rasterali:shock:
No sto se cudim...8-)
Pilat =8)![]()
![]()
Jesu samo se poslužiSta je ovo...esu ovo neki kolacici...mmmm...bash mi pao secer...
Dobro vece...Dobri ljudi....

kazni se
![]()
![]()
Nisam bas pristalica takve vrste samokaznjavanja, to cu ostaviti tebi, mozda volis da se bockas8-)
Sta je ovo...esu ovo neki kolacici...mmmm...bash mi pao secer...

Bespolno razmnozavanje!Sta je ovo...esu ovo neki kolacici...mmmm...bash mi pao secer...

Nek ti objasni Tinkerbell, ona je strucnjak za "a/na/tomske reakcije".Sta je ovo...esu ovo neki kolacici...mmmm...bash mi pao secer...
Nisam bas pristalica takve vrste samokaznjavanja, to cu ostaviti tebi, mozda volis da se bockas8-)
![]()

Nek ti objasni Tinkerbell, ona je strucnjak za "a/na/tomske reakcije".

Bespolno razmnozavanje!![]()
" Ja te volim, ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam" - apropo sto Pontije obozava samog sebe!![]()
va ga pak utera u kontru samo tako

dobro vece! evo oko obaveza da se zamenimo ja i sibila ona da bude izbacivac a mene stavite gde ocete samo da nema nasilja :-)Kakva ti je ovo Alexanna fisija, pa to ne lici na mene, ja sam kreativac8-)
Nek ti objasni Tinkerbell, ona je strucnjak za "a/na/tomske reakcije".
Bice da je zbog molekula8-)8-)8-)8-) nesto ti begaju slova danas![]()
Bar mi čuvaj leđa :shock:dobro vece! evo oko obaveza da se zamenimo ja i sibila ona da bude izbacivac a mene stavite gde ocete samo da nema nasilja :-)
nisam ovo hteo da citiram neznam otkud