Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ajoj, ne znam ni ja sta smo smislili, secam se da smo se toliko smejali kad je usla, da nismo mogli ni da progovorimo. Nesto smo rekli kao, namestamo katedru, ne stoji lepo:hahaha::hahaha::hahaha: A drug sedi na njoj:rotf::rotf::rotf:
O Boze, kako glup izgovor...;):hahaha::hahaha::hahaha:

Ja i Djukic smo drzali stolicu a Dare je vec sedeo i mi smo trebali da ga pustimo niz katedru ,a ti Grujo si drzao tel i snimao,kad baba ulece:
Sta to radite?

ajooooj ja umirem kad se setim toga!

Grujo,jel mozes da okacis na neki share da skinem to,ja sam zagubio snimak?

Imam sve cenjene sugradjane da obavestim da sam povredila nogu, pa oni nek odluce dal ce da se smeju ili da placu...

I naravno castim pice i gibanicu, Ive nek sluzi, a ja odoh da spavam, valja mi se nocas buditi da idem u malu voznju do autobuske...

Dobro jutro!

Nije utakmica, nesto gore, povreda na treningu... Provela sam ceo trening pod mlazom vode, hladeci nogu da ne otekne i nije otekla... ali zato boli ko da je polomljena (mada mene onaj prelom u opste nije mucio)...

Ma i da ne znas nikakav problem, ja bih ti to odmah sredila:mrgreen:

Sta je sa ASDS? Nikako da mu vratim diskove. S obzirom na povredu, izgleda da ce se nacekati...

E Nula koja si smena, hocemo li se vidjati na forumu od sutra?

Kako sam se jutros ispalila... Brat od veceras pocinje da radi i moja majka se odmah pobunila, kako od veceras kad je tek stigao sa mora... A on kaze: Pa sta ces krecu deca u skolu... Ja pocinjem da se smejem, valjda njemu sto mora da radi zbog dece i onda shvatim da i ja krecem u skolu :dash: i urliknem. Ovi moji popadali...

Ma i da ne znas nikakav problem, ja bih ti to odmah sredila:mrgreen:

Sta je sa ASDS? Nikako da mu vratim diskove. S obzirom na povredu, izgleda da ce se nacekati...

E Nula koja si smena, hocemo li se vidjati na forumu od sutra?

Kako sam se jutros ispalila... Brat od veceras pocinje da radi i moja majka se odmah pobunila, kako od veceras kad je tek stigao sa mora... A on kaze: Pa sta ces krecu deca u skolu... Ja pocinjem da se smejem, valjda njemu sto mora da radi zbog dece i onda shvatim da i ja krecem u skolu :dash: i urliknem. Ovi moji popadali...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:....Kako si to mogla da zaboravis?:rotf::rotf::rotf:

Back