Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tacno je. Pise i na njegovom space-u. Kaze da je 17.maja u valjevu u domu omladine...A marcelodefacto.com nije trenutno u funkciji...

A ja vas da pitam, ono sto kazu vece parnog valjka u sky-u, sta je to? Jel vredi otici?

Poslednja izmena:
Jos 2 dana i vraca se ONA koja zna sta radite, cuje sta vi cujete, vidi sta vi vidite i ONA koja zna gde zivite.....:p:p:p E da, i ONA koja ce nam je'ati kevu kad dodje i izbrisati sve nase postove...

Poslednja izmena:
Pa ne verujem da mogu nesto da uradim, ali smo mogli da se dogovorimo, kao ono okup na Gradcu ponovo, i znas kad ona dodje da je vezemo i bacimo u Gradac. Sta kazes na to? Ali to ne sme niko da zna....:whistling::whistling::whistling:

Znas sta meni nije jasno? Ko je zakljucao onu temu SMESNE SLIKE? Ako nije bila ONA, ko je onda?
Ma ja sam hteo jos prvog puta kad smo se videli da je gurnem u Gradac, ali reko da joj dam priliku... A i bilo mi glupo zbog tebe, kako posle sam da se vracas kuci... Ne boj se, niko nece saznati...

Aaaa, pa znaci videla je sve... Ebo sam jeza u ledja... Hmmm, gde li je to ona otputovala... Video sam sliku igracica onog njenog kluba u Napredu, ali nisam je prepoznao nigde... Otisla u inostranstvo da obavi neke 'poslove'...

Reci to njoj... Sta mi vredi kad cu ziveti do utorka...

I sve dok zivim i dok imam glas,
ja plakacu za nas,
to me zivot okuje,
i sve dok zivim i dok imam glas,
ja plakacu za nas,
Boze daj da budem jak,
da mi prodje utoraaaak...:P:P:P

Poslednja izmena:
Evo ako neko bide video, extra, ja moram da postavim ovo.....
Sta mislite ovome?:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
seseljevakaraky9.jpg

Back