n@t@shic@
Ističe se
- Poruka
- 2.624
sluzite se svi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze moze .....kuvam .......jesi glasao ???
moze jedna kafica i za Lika, uz koju ce on lagano da se povuce sa foruma...
Pozdrav svim korisnicima i bilo mi je prijatno druzenje sa vama...
Ahahahaha!!!Steta sto nisam bio da vidim reagovanje Likovog cala!!!!
Pa overkill bre sta je sa tobom covece????
Naravno da nisi bio, a zapitaj se i zasto!
A nema veze sto je bilo tako kako je bilo, to je bio jedan kiks koji mi nije nikako upropastio vece...
A pitaj te malo ostale clanove foruma (naravno koji su bili, a ne one koje sam zvao!) kako im je bilo...
Sto bi moja drugarica rekla:`moze da kaze da je bilo lose samo onaj ko je rodjeni baksuz`...
I da nemoj ti Overkillu da se mnogo smejes, roknuo si od 2 tekile a meni nesto pricas da li razlikujem Red bull i Guaranu???!!!????
I da ljudi bezite od alkohola, jeste da vam je sad mlad organizam ali videcete negde oko 35, 40te kad pocne jetra da odkazuje i ostali organizmi, a i moze vam doneti samo zlo, vama i vasim bliznjima...
Posto je ovo moj oprostajni post, zeleo bih da naglasim ``ako sam nekoga uvradio, izvinjavam se ali mislim da sam to vec ucinio....``
Ive, nadam se da ces nastaviti tamo gde sam ja stao, i samo napred!!!
Veliki pozdrav za sve od LIKA mozda navratim ponekad ali neverujem, dosadilo mi je vise....
cao .... sta ima ??? jel neko za neki dezert ???? kolac neki mozda ??? sladza ????