Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E Grooyan, sta si nervozan, bliziti se tridesata sta li:?:
Sta si napao, sta pisete ovo, sta pisete ono:!::?:
Pa pokreni ti neku "pametnu" temu pa cemo da pricamo, a ne samo se zali a pise vece gluposti od drugih!
Ovde svako ima pravo da pise o cemu hoce, mozemo da pomognemo nekome ako imamo mogucnosti, da tracarimo, bas i da se smaramo ako nam je volja, a ti se natovrzao kao pijana kokoska!!!!!!!!!!!!!!!
Sta da radim, uhvatila me kriza srednjih godina, pa se ovde na vama istresam...
Izvini molim te, ali mi pokazi koje sam ja to gluposti pisao? Pogledaj malo postove na ovoj temi od pocetka, pa ces da vidis gluposti...

Pa onda se ASDS slazes da si postavljao neke postove od 2-3 reci.
Ja bas nisam nesto zaludna da trazim po celoj temi sta si ti sve pisao ali glupo je doci na temu i onda je pljuvati i na neki nacin vredjati onoga ko ju je otvorio, to zapravo nije glupo vec pomalo licemerno.
Ali svi imamo pravo na svoje misljenje...
Nadam se da nisam nikog uvredila, pomalo sam sarkasticna sta mogu:-P:-P:-P
Valjda se necete naljutiti ali izgleda da je danas jedini nacin da pricas o necemu samo ako to malo zacinis.
A ova tema je za opustanje kad ti mozak radi na minimumu pa zato su i postovi takvi kakvi su.

Opet kazem daj mi temu i ako mi je bliska nece biti gluposti... OK:?:

Ja bas nisam nesto zaludna da trazim po celoj temi sta si ti sve pisao ali glupo je doci na temu i onda je pljuvati i na neki nacin vredjati onoga ko ju je otvorio, to zapravo nije glupo vec pomalo licemerno.
Valjda se necete naljutiti ali izgleda da je danas jedini nacin da pricas o necemu samo ako to malo zacinis.
A ova tema je za opustanje kad ti mozak radi na minimumu pa zato su i postovi takvi kakvi su.

Prvo, ni u jednom postu nisam nikoga vredjao, najgore sto sam rekao jeste da ovde ima nekoliko (desetina) glupih postova (da, i ASDS ima nekoliko) i nista vise... Rekoh ti, ako mi ne verujes, listaj unazad pa ces proveriti...
Naciku ni jednom recju nisam uvredio, samo nisam mogao da verujem da pisete o skoli ovde, ali ok, ako je to shvatila kao uvredu onda joj se izvinjavam...
Jos uvek smatram da je ova tema ista kao i Kafana (da citiram:"...za opustanje kad ti mozak radi na minimumu..."), pa nisam shvatio svrhu zasto je otvorena...

Oduvek sam zeleo uzivo da posmatram smak sveta...

Nisu valjda svi pocrkali od one bajate napolitanke??:lol:

Gde ja gazdarica ovde????

Brate koja nacka???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Napolitanka tek otvorena ... da nije salmnela u jajima (krofnice);)
nije nije .. i ja sam jela pa sam ziva :)
Gazdarica sada dosla ...bila sam juce u nabavci - od kafe do prasica mislim pecenja ....
Nacka - kO je to ???? :)
NNAaaaaaaaaaaaaaaccccckaaaaa ???
mislis Naaaaaccciiiiiiikaaaaaaa)

Na koga se odnosi ova poruka???

Back