Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.165
Čim ga nagovorim!![]()
Kada onda tebe udajemo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim ga nagovorim!![]()
Kada onda tebe udajemo?
Ako ces ovako neprekidno da me posmatras ko pas, o jos kako bihBaš zato, ne bi me ni skontala![]()
KukuricaCik pogodi kako se kaze kukuruz na ceskom![]()
Ljubavi, ti znas da ja samo pravim sr.anja![]()
Ja u nijednom ratu ne navijam, nije to utakmica pa da navijaš, ljudi ginu a mi se sprdamo....Pa zar ne navijamo za Ruse u ratu ovom?![]()
Dva dana!!???Znaš kad bih ja iz Sarajeva rezervisala hotel u Novom Sadu? Nikad!!
Dva dana kod @mali roker, dva kod @gospodja čuknuta , dva kod @Shadow_woman i 7 kod @Princes krofna
Pa dobro, ti si neiskusan, razumljivo.Nisam video sta je i zeznuo se da kliknem![]()
bolji ti je onaj sa cackalicom u ustima@tab503 treba mi smajli sa slamkom u ustima, ovaj sa mafinom mi ne radi posao
Pa samo kod mene izgleda 7Dva dana!!???
Onda ni ne treba da dolaziš.
Da si napisala četri ili pet
Ovako......
Da ljenjost boli, ti bi vristaobolji ti je onaj sa cackalicom u ustima![]()
Pa šta da ti kažem, kad sam ja krvarila ostatak planete je plakao za nasukanim kitovima i ismijavao naše suze, krv i glad. Ja sebi mogu da priuštim i da se lagano zezam.Ja u nijednom ratu ne navijam, nije to utakmica pa da navijaš, ljudi ginu a mi se sprdamo....
HvalaDva dana!!???
Onda ni ne treba da dolaziš.
Da si napisala četri ili pet
Ovako......
Ne znam, ovi Ameri ni dan danas ne propuste da spomenu rat u Bosni u svakoj drugoj seriji.Pa šta da ti kažem, kad sam ja krvarila ostatak planete je plakao za nasukanim kitovima i ismijavao naše suze, krv i glad. Ja sebi mogu da priuštim i da se lagano zezam.
Ne gledam serije pa ne znam, znam šta su mi pričali moji. A njima vjerujemNe znam, ovi Ameri ni dan danas ne propuste da spomenu rat u Bosni u svakoj drugoj seriji.
Bas je nezgodno svesti svoje poimanje sveta na roditelje, jer je mnogo siri od toga i ima vise uglova.Ne gledam serije pa ne znam, znam šta su mi pričali moji. A njima vjerujemukratko, ostatak svijeta uvijek boli desno jaje i lijevi guz za zemlje u kojima se ratuje i umire. Nažalost. Otplačem svaki dan zbog djece iz Gaze, oni od toga nemaju neke velike koristi.
Evo jedna prigodna, bila je dugo zabranjena.
Jok, nego ce da pominju rat u Vijetnamu gde su pobili 3 miliona civila.... i dan danas se u vijetnamu radjaju deca sa defektima od njihovih bojnih otrova koje su im tako "nesebično" bacsliNe znam, ovi Ameri ni dan danas ne propuste da spomenu rat u Bosni u svakoj drugoj seriji.
Taj spominju mnogo redjeJok, nego ce da pominju rat u Vijetnamu gde su pobili 3 miliona civila.... i dan danas se u vijetnamu radjaju deca sa defektima od njihovih bojnih otrova koje su im tako "nesebično" bacsli