- Poruka
- 113.541
Es ovo ti na avataru?Dobar dan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Es ovo ti na avataru?Dobar dan![]()

Jes vala, ali od ponedeljka opet paklene vrućineKako je jutros rano divno duvao svez vetar
Izasla sam na terasu gotovo pravo iz kreveta i uzivala...
ZnamJes vala, ali od ponedeljka opet paklene vrućine
ali daj sta das... (ubice me vrucine...:/)A nekada kad sam bio mlad voleo sam leto... misim i sad sam mlad, relativno...nego leta su drugačija ranije nije bilo ovih paklenih vrućinaZnamali daj sta das... (ubice me vrucine...:/)

Upravo tako Deki... Kad smo bili mladi ovaj mladjiA nekada kad sam bio mlad voleo sam leto... misim i sad sam mlad, relativno...nego leta su drugačija ranije nije bilo ovih paklenih vrućina
gotovo niko nije imao klimu jer nije ni bilo potrebe...klime su posebna priča. Svi ih uključe pa kad počnu da drndaju da zuje i bruje da izludiš.. a najviše mrzim kad počne da kaplje od klime na limUpravo tako Deki... Kad smo bili mladi ovaj mladjigotovo niko nije imao klimu jer nije ni bilo potrebe...
Sad imaju svi...
On je ozbiljan psihopata, spreman je na sve...Jao kako se plašim da onaj monstrum ne naudi ovoj deci!
Spreman je na sve!
Spremila bagra Ćacijevska kamenice kod Hrama![]()
Ja sam shapeshifterEs ovo ti na avataru?

Ajd što au spremili kamenice, nego je kod Hrama gradilište, plašim se da se ne ponovi situacija sa prvom gay paradom, kad sam svojim očima gledala kad su navijači krali mermerne ploče predviđene za oblaganje crkve,i gađali njima ne samo ucesnike parade, nego i izloge, parkirana ko!a, pandure...On je ozbiljan psihopata, spreman je na sve...
Ovde ličiš na samurajaJa sam shapeshifter![]()
Sad ću malo da se prebacim u postapokaliptični mod.Ovde ličiš na samuraja

Takoreći, u šoku samЕл видиш?
Takoreći, u šoku sam
Što ja?И треба да будеш. Нападаш најплеменитије што постоји.

Eeeeee kad samo kod toga!Sad ću malo da se prebacim u postapokaliptični mod.![]()