- Poruka
- 385.850
Mitska lepota
Mesto na kom se Reka Crnojevića uliva u Skadarsko jezero
Mesto na kom se Reka Crnojevića uliva u Skadarsko jezero
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si ga videla?Vidjela sam guštera![]()
Samo za potrebe instaliranja novih komponenti, u ovom slučaju grafičke karteDa li je uvek otvoreno ili samo za potrebe slikanja?
Vudeo sam i ja, baš je bio sladak, trebalo je da ga slikamVidjela sam guštera![]()
Samo za potrebe instaliranja novih komponenti, u ovom slučaju grafičke karte
I u retkim situacijama kad otvorim da bih usisao unutrašnjost kućišta![]()
Jednom godišnje?Samo za potrebe instaliranja novih komponenti, u ovom slučaju grafičke karte
I u retkim situacijama kad otvorim da bih usisao unutrašnjost kućišta![]()
Šta se smeješ, valjda vidiš prašinu na kuleru od procesora?
Desi se ponekad da ne čistim i više od godinu dana. Prošle godine sam čistio komp nakon skoro dve godine. Trebalo mi je dva dana da povadim sve komponente, detaljno sve usisam i vratim sve nazad.Jednom godišnje?
Ja sam moj čistila na otprilike 6meseci.
želim da probam tu dubai čokoladu, ali pošto je toliko skupa, makar kad bih znala koju da kupim, da ne bude najgora od svih na koje sam naišla
Kod nas idu cijene od pola eura do 15. Samo mi se jedna dopala. Malo previše izvikano. Ništa posebno.želim da probam tu dubai čokoladu, ali pošto je toliko skupa, makar kad bih znala koju da kupim, da ne bude najgora od svih na koje sam naišla
a koja je ta tvoja, ako si zapamtila, možda ima i ovde da se nađe?Kod nas idu cijene od pola eura do 15. Samo mi se jedna dopala. Malo previše izvikano. Ništa posebno.
Umorno od vrucine :/ Kako si ti?Kako si Vodopade?![]()
Umorno od vrucine :/ Kako si ti?
Koliko je tamo C?
Taj tvoj nije izdržao .
Jel to onaj čuveni Aleksić?Vidi og zemljaka
![]()
Nije isao, visi namerno.
Jel to onaj čuveni Aleksić?
I ovde je legendaJeste.
U njegovom rodnom selu sam bio par puta sluzbeno a i caletov drugar je odatle.
Dragoljub je jos uvek legenda u kraju.
Zapamtila sam, nema je tua koja je ta tvoja, ako si zapamtila, možda ima i ovde da se nađe?
ja kao Lepa Lukić- volim sve da probam ko majmun
Zapamtila sam, nema je tudomaća je, Sarajevska proizvodnja, slastičarna Impasto.