Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 15.438
5 godina. Prošli je živeo 8 godinaKoliko je star?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 godina. Prošli je živeo 8 godinaKoliko je star?
Nije mator5 godina. Prošli je živeo 8 godina
Oni imaju slabo srce. Ne bi on preživeo da ga veterinar uzme u ruku.Odnesi ga kod veterinara.
Nadam se da nije ništa ozbiljno.
Bolje da me nisi pitao. Sad ušla u fajl da vidim, i ne mogu ništa na kompu da otvorim. Sve je prazno.Kakav dan

Znaš čega sam se setila5 godina. Prošli je živeo 8 godina
Kod nas veterinari baš nisu specijalisti za tigrice. Daće mu isti lek kao i ja, samo će biti istraumiranNije mator
Jel imaš nekog veterinara?
Držim fige da bude dobro.Kod nas veterinari baš nisu specijalisti za tigrice. Daće mu isti lek kao i ja, samo će biti istraumiran
Hvala ti.Držim fige da bude dobro.
Nadam se da hoće.HoćeHvala ti.Nadam se da hoće.

Spava preko dana sa kljunom u krilima, ne priča, i zatvaraju mu se oči. Nije nikad na promaji.Šedou, šta je sa tigricom?
Pretpostavljam da si ovo videla al nije na odmetBiće on dobro, on je borac (na mene)![]()
Схватила сам да не могу да променим ништа,не вреди одбијају све што би ми поједноставило те олакшало све тако да сам успела да брзински оперем косу,осушиће се топло је унутра,флаше напуњене водом и враћене напоље.Ал' много лоших речи јер је храна склоњена да једем на миру, шта ћу кад одбијају да се склоне те морам ја.Ja sam malo tužnjikava danas, pa neću mračiti.
Malo vas čitam pa odoh![]()
Kad sam kupio papagaja malog aleksandra, procitam da zive 25 god. I super, sta je 100e da ulozim za narednih 25god i pobeze mi na vrata posle mesec dana.Koliko je star?
Oces na ppImas sliku?![]()