- Poruka
- 86.164
Odoh ja da radim, uživajte u ostatku dana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo pogotovo!A severni pol?
Sad ce na gugl mapi da unesu promeneBiće to lepa kafana, naš Sena ima divnu energiju
Tamo pogotovo!
Već se zove SENIN POL umesto Severni![]()
Odoh ja da radim, uživajte u ostatku dana![]()
A vi ste?A to Pako, pa sto ne kaze
Zvanično podnosim kandidaturu za @Senna (Eskima!)Drugari, razmislite ko će otvoriti sledeću kafanu.
Mi smoA vi ste?
OdobrenoZvanično podnosim kandidaturu za @Senna (Eskima!)
Ma skepticna sam prema novi ljudi nema veze s tebeHvala Sveto.![]()
Срећан нам био и ако је до тога.....Usput, srećan nam početak 3. svjetskog rata![]()
Znam, zezam se. Kao i uvekMa skepticna sam prema novi ljudi nema veze s tebe![]()
![]()
Тамо негде кад дође време отворићу винарију јер волимDrugari, razmislite ko će otvoriti sledeću kafanu.
Нада да ће се молитве остварити држи у животу,дуго се већ питам шта су Божији планови за мене јер сам исцрпљена тиме да издржим стално.Чињеница да дишем и да сам од толике тензије дочекала лето је нека врста изненађења.Lepo je kad čovek ima planove, to ga drži u životu....
Добро вече Дејо Дејо Дејанеdobro veče svima
O Boze, sta napravi ćera od mene
Spavas li mirno @Kćerka Direktora Cirkusa
Božje planove ne zna niko do On sam...Нада да ће се молитве остварити држи у животу,дуго се већ питам шта су Божији планови за мене јер сам исцрпљена тиме да издржим стално.Чињеница да дишем и да сам од толике тензије дочекала лето је нека врста изненађења.
Добро вече Дејо Дејо Дејане.
Zašto nisi uzeo bolji nadinak, bio bi baš originalan? Toi toi.Što? Pa ovo je intermet.